panaathas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 ειμαι αναμεσα σ'αυτο και σ'αυτο...θελω κυριως να το νιωθω καλα και να μην εχω κολληματα και τετοια...το θελω για pc... Update Σχετικά insomnia topics Αναφορά σε κείμενο Gamepads/controllers/χειριστήρια για PC (Προτάσεις, Αγαπημένα, Απορίες) Xbox 360 controller στο PC PS3 controller στο PC PS2 controller στο PC PS4 χειριστήριο / DualShock 4 controller στο PC PlayStation 5 DualSense controller στο PC Xbox One χειριστήριο / controller στο PC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Και ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ το ένα απ'τα δύο, αυτά τα "καραγκιοζίστικα" τα κόκκινα κουμπάκια, ΧΑΛΑΡΑ το "πνίγω" αυτό! Πήγαινε για τ'άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Logitech χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το έχω 2+ χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ ένα Logitech έχω των 70 euro... και παίζει με δαύτο ο κολλητός μου PRO, εναντίον μου!!! Εγώ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορώ να το "βολευτώ"!!! KEYBOARD RULES... ρεεεε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 δες και αυτό: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=9EED8CC65F593448B1F54FF5B851E86B&pa=3FC21D6C48E6FD4A90ED6874622F75EF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 +1 για το Logitech . Έχει ότι ακριβώς ζητάς. Το thrustmaster, ίσως να σου φανεί λίγο άβολο στην κατασκευή και στα κουμπιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 κοίτα κι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580188 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JRIXM8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Ο αδερφός μου έχει το χειριστήριο του XBOX 360 στο pc του και πραγματικά είναι από τα καλύτερα χειριστήρια που έχω πιάσει. Εγώ έχω το logitech Rumblepad 2 και θεωρώ ότι είναι χειρότερο από του XBOX 360. Βέβαια είναι αρκετά πιο ακριβό αλλά είναι δικιά σου επιλογή ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 χαλαρά το logitech, το έχω εδώ και 3 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. πάντως και αυτό του XBOX είναι πολύ καλό, αλλά πιο ακριβό όπως είπε κι ο JRIXM8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Ο αδερφός μου έχει το χειριστήριο του XBOX 360 στο pc του offtopic/Πως δούλεψε? Με drivers ή με κανένα patchάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 offtopic/Πως δούλεψε? Με drivers ή με κανένα patchάκι? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231760 Είναι μούρλια να παίζεις racing μ'αυτό το χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Logitech 2 χρόνια κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 --->λοιπόν φιλέ εγώ εχώ το thrustmaster σου προτείνω ομως το αλλο γιατι αν δεις κατω απο το λ1,λ2,ρ1,ρ2 εχει και αλλα δύο κουμπια που ειναι ενοχλητικα....βέβαια ειμαι πολυ ευχαριστημένος....τώρα αν θες τις δυο πρωτες βδομαδες να βγαλεις καλους στο 4ο δακτυλο οκ...μετα θα το συνηθισεις...και δεν θα πονάς... --->τώρα το άλλο το έχω παίξει σε ενα φίλο και είναι αρκετά καλο αν εχεις συνιθήσει ομως με του PS2 δέν είναι ακριβως ιδιο στα αναλογικα (στη βάση τους του PS2 ειναι στρογγυλή ενω αυτουνου τετράγωνη) --->Υ.Γ : όποιο και να πάρεις πάρτο απο mediamarkt το thrustmaster που εχω εγω σαν κοροιδο το πηρα 35 ? καλωδιωμένο ενω στο mediamarkt κανει 25 ? ασύρματο...(το logitech δεν ξέρω στο mediamarkt ποσο εχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 offtopic/Πως δούλεψε? Με drivers ή με κανένα patchάκι? όπως είπε και ο pappous_soulis γίνεται με drivers και είναι φανταστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalara87 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 +1 logitech το χω αρκετό καιρό και με έχει βολέψει αφάνταστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα