poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Καλως σας βρηκα και συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα δεν καταφερα να βρω τροπο για κανω καινουριο topic.Εννοω να μπορω(π.χ. απο greek-tracker k.a)να κανω download-upload τα αρχεια μου ακομα κι αν ειναι κλειστο το pc. με καποιο συγκεκριμενο router γινοταν αυτο και νομιζω οτι ηταν της asus.κατι ηχαν αναφερει εδωμεσα και εγραφε οτι το υπσστηριζει αλλα δεν 8υμαμε κατι αλλο.και ηταν και πολυ ακριβο.
bari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ok thanks! Απλα νομιζα οτι γινοταν με οποιοδηποτε router.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ok thanks!Απλα νομιζα οτι γινοταν με οποιοδηποτε router. νο νο νο γιατι φαντασου πρεπει να εχεις και κατι σαν σκληρο δισκο εξωτερικο για να κατεβενουν εκει τα αρχεια.
Commentator Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Συνδεσα το router μου με καλωδιο πανω στο pc.Πως μπορω να δω την static ip μου τωρα ετσι ωστε να ανοιξω σωστα τις πορτες μου ξανα?Πριν ηταν 192.168.1.3 Τωρα ομως δεν ειναι αυτη και δεν ξερω πως να το βρω
jakegate7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ε πας στο command prompt και γράφεις ipconfig ή και από το interface του router σου
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 και για να μη αλλαξει πηγαινε στο tcp ip και δωστην μονιμα και σταθερα εκει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 HA αν δεν στο έλεγα δεν πρόκειται να το έβρισκες :p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 πράγματι έχει αρχίσει να μυρίζει τιρινίνι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.