ata1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά έκανα ένα search και δεν βρήκα τίποτα άλλο, μου έστειλαν ένα email να τους στείλω λέει username password ημερομηνία γέννησης κ.α. γιατί αλλιώς θα μου κλείσει ο λογαριασμός hotmail μέσα σε τρείς μέρες! Να έχετε υπόψην όσοι το λάβετε μην την πατήσετε γιατί εμένα μου μυρίζει από μακρυά. Τίτλο είχε:Hotmail Warning!!! ( Verify Your Account now To Avoid It Close
paxpel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Και εμένα μου ήρθε χτές το mail αυτό και δεν το απάντησα. Ελπίζω να μην το απαντήσει κανείς...
we_will_rise Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Καλά μερικά πράγματα κάνουν μπαμ από μακριά. Να σαι καλά πάντως για την επισήμανση...
valemon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Το ίδιο ακριβώς mail στάλθηκε σε γνωστή μου η οποία λόγω βλακείας απάντησε. Της άλλαξαν το password και στέλνουν σε όλες τις επαφές το παρακάτω mail. I am in a hurry writing you this message cos i don't have much time on the pc here,so i have to brief you my present situation which requires your urgent response Actually, I had a trip to Canada yesterday but unfortunately for me all my money got stolen at the hotel where i lodged due to a robbery incident that happened in the hotel.I had been so restless since last night cos i have been without any money i am even oweing the hotel here as well moreover the Hotel's telephone lines here got dissconnected by the robbers and they are trying to get them fixed back.I have access to only emails at the library because my mobile cant work here so i didnt bring it along,please i want you to help me with money so please can you send me $1200 so i can return back i would refund it back to you as soon as i get home,I am so confused right now and dont know what to do,you can have it sent through western union but My passport is with the Embassy here so not sure if i can use my name tocollect it now,But you can send it directly to the western union manager here and i would get it through her, I have already spoken to her,so will get it immediately its sent but let me know if you can helpme then i will make findings.please let me hear from you so i can collect her full name and address where you can send the money to today please.Its really urgent for me as i dont know what to do right now than to leave here soonest you send it to me and i'll pay you back immediately i get home..Thanks alot for your kindness, I will really appreciate your quick response. Best Regards Έχει το mail πολλά χρόνια τώρα, οι επαφές είναι πολλές και δεν τις έχει κάπου backup. Τι κάνει τώρα? Είναι yahoo
PETROS13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 απλά θα προσπαθήσει να το επανακτήσει με το να πει ότι ξέχασε το password και να βάλει την ερώτηση ασφαλείας. παιδιά όποιος το έκανε πρέπει να σας είχε ήδη στη λίστα του,αλλιώς πως σας βρήκε? που στέλνεις τον κωδικό? σε συγκεκριμένη σελίδα ή σε e-mail?
disqualified Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 απλά θα προσπαθήσει να το επανακτήσει με το να πει ότι ξέχασε το password και να βάλει την ερώτηση ασφαλείας.παιδιά όποιος το έκανε πρέπει να σας είχε ήδη στη λίστα του,αλλιώς πως σας βρήκε? που στέλνεις τον κωδικό? σε συγκεκριμένη σελίδα ή σε e-mail? τι εννοεις πως τον βρηκε? ξερεις ποσες διευθυνσεις μαζευεις απο ενα chain mail? μονο με ερωτηση ασφαλειας αλλιως ας ξεχασει το mail
ata1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 xaxa φοβερό δεν το είχα σκεφτεί. Η λέει να τους στείλουμε εμείς κανένα spam σαν reply!!!
danaos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Η οποιαδήποτε απάντηση είναι εις βάρος μας... Μπορούν να πάρουν διάφορα και από ένα απλό reply...
lockhart Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Κυκλοφορεί επίσης και αυτό το chain mail σε χρήστες hotmail: hey it is Andy and John the directors of MSN, sorry for the interruption but msn is closing down. This is because too many inconsiderate people are taking up all the names (eg making up lots of different accounts for (just one person), we only have 578 names left. If you would like to close your account, DO NOT SEND THIS MESSAGE ON!. If you would like to keep your account, then SEND THIS MESSAGE TO EVERY ONE ON YOU CONTACT LIST. this is no joke, we will be shotting down the servers. Send it on, Thanks WHO EVER DOES NOT SEND THIS MESSAGE, YOUR ACCOUNT WILL BE CLOSED AND YOU WILL COST £10.00 A MONTH TO USE. SENDTHIS TO EVERY ONE ON YOUR CONTACT LIST. NOW WHEN YOU KNOW WHAT TO DO, PLEASE DO NOT FORWARD THIS OR REPLAY. COPY THE WHOLE E-MAIL. GO BACK TO YOUR INBOX AND CLICK ON NEW. AND PASTE THANK YOU FOR YOUR ATTENTION! Απλά αγνοήστε το...
valemon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 we only have 578 names left Αυτή η ακρίβεια...
InsertCoinToJoi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 απορω ποσο βιτσιο εχουνε μερικοι να διαβασουνε τα μαιλ μας...
GIANNISPATRA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δεν αποτελεί βίτσιο ..μόνο αλλά μπορούν μέσω του email να κλέψουν και χρήματα .. Βρίσκουν άνετα το paypal account τους και κάνουν ταυτόχρονα retrieve password via email και αδειάζουν το λογαριασμό σε χρόνο dt.. Αλλά τι να το κάνεις αν ο χρήστης είναι και ανεγκέφαλος ?? και στέλνει τους κωδικούς του σε κάτι ανόητα emails ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.