@zouve@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ξέρετε κανένα καλό κέντρο εκμάθησης CCNA στις Δυτικές συνοικίες (Κορυδαλλός , Αιγάλεω κτλπ) να μου προτείνετε????
@zouve@ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 έχω βρει κάτι στην Αθήνα Ελληνο-Αμερικανική Ένωση και ΙΕΚ Κορέλκο αλλά δεν παλεύεται να ενεβαίνω εκεί πάνω ....
Japan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Αν είσαι κοντά στο μετρό, δες και την New Horizons, είναι κοντά στον σταθμό Πανόρμου.
@zouve@ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 και ένα φυλαράκι μου είχε για NEW HORIZONS αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για HAU ....
pix_lax82 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 πορεί να μην είναι πολυ κοντά σου αλλά η Ελληνοαμερικανική είναι μονόδρομος. Προσωπικη άποψη βεβαια. http://www.hau.gr
infopc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας. Επαναφέρω αυτό το θέμα για να ρωτήσω αυτούς που γνωρίζουν... Οι εξετάσεις και τα μαθήματα διεξάγονται στα ελληνικά; Χρειάζεται Lower, Advanced ή proficiency για την παρακολούθηση και για να συμμετάσχεις στις εξετάσεις;
leonidas_fs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ξεκινάω το CCNA στις 14 του μηνός. Θέλει καλή γνώση αγγλικών! Νομίζω οτι είναι στα αγγλικά αλλα δεν είμαι 100% σίγουρος! Θα μάθω σε 20 μέρες!
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι στα αγγλικά είναι. Εγώ σκέφτομαι να δώσω χωρίς να πάω σε φροντιστήριο. Διαβάζω τα επίσημα βιβλία της CISCO τα οποία είναι αρκετά καλογραμμένα και αναλυτικά. Ξέρει κανείς, κάθε πότε έχει εξετασεις και που; Για Θεσσαλονίκη ενδιαφέρομαι.
Xvipes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κάθε 2 εβδομάδες μου είχαν πει εμένα.Δεν στο λέω επίσημα γιατί απλά μου το είχε πει φίλος μου οπότε για κάτι πιο σίγουρο ρώτα κάπου αλλού. Πάντως το βιβλίο που διάβαζα εγώ ήταν πάρα πολύ καλογραμμένο και έκανε και χαβαλέ μέσα ο τύπος χαχα.
sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω φιλο που ειχε δωσει CCNA. Ok, γνωριζε ηδη αρκετα πραγματα γυρω απο υπολογιστες και δικτυα χωρις να εχει σπουδασει κατι σχετικο. Διαβασε μονος του τα βιβλια της CISCO οπως ειπε και ο The_Judas και περασε. Αν δεν εχεις ιδεα απο αυτα και τωρα ξεκινας την "μυηση" τοτε ισως ειναι καλυτερα να πας σε καποιο φροντιστηριο. Tα καλα αγγλικα ειναι δεδομενα. Αν ενδιαφερετε καποιος για practice tests, βιβλια κτλ (του θειου) pm me.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.