Προς το περιεχόμενο

Μας ειδα στον Ελευθερο Τυπο...

InsertCoinToJoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαν τι να ελεγε???

paredwse:Σαν τι DVD θες για την συλλογη(καθως ειναι πιο ευκολο να σου γραψω 1-2480932754092790 DVD απο το να σου δωσω ευρω :-D)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι ούτε θα δείτε αν δεν δω, με τη σειρά μου, καμιά οικειοθελή προσφορά στο Ταμείο Για Την Ανασυγκρότηση Της Συλλογής DVD Μου.

:P

ε εγω σου εδωσα πολυ καλο μερος για την κολεξιον σου

Δημοσ.
Πάντως έμαθα κάτι που δεν ήξερα, πως ο admin μας είναι γένημα θρέμα εξαρχείων.

Proud to be an insomniac!:mrgreen:

Ναι....Έξω γινόταν πόλεμος κι εκείνος είχε...αυπνίες :P

...good interview btw

Δημοσ.
επι της ευκαιριας υπαρχει συγγενεια με συν-επιθετο που να ειναι στην Κοινωνια της Πληροφοριας?

nooope.... (10 characters)

Δημοσ.
nooope.... (10 characters)

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι λες τώρα... Πως και δεν σε χώσανε μέσα στο rack για να σε βγάλουν φώτο!

Υπάρχουν και φωτογραφίες αγκαλιά με rack, στο κρεββάτι με το rack, στη μπανιέρα με το rack κλπ.

Λογικό είναι να διατίθενται σε επιλεγμένα και γενναιόδωρα μέλη...

Πληροφορίες μόνο με pm.

Τι'ν'αυτός ο rack;

Δημοσ.

Πόσο καιρό σε κυνηγούσαν για την συνέντευξη; Πόσα σου έδωσαν τελικά και σε έπεισαν; Πιστεύω τα μοίρασες στους εργαζόμενους... Έδωσες στον Τύπο φωτογραφίες του paredwse με το μαστίγιο; Ή μήπως κάποιο dvd (είναι και της μόδας...);

Δημοσ.
Πόσο καιρό σε κυνηγούσαν για την συνέντευξη; Πόσα σου έδωσαν τελικά και σε έπεισαν; Πιστεύω τα μοίρασες στους εργαζόμενους... Έδωσες στον Τύπο φωτογραφίες του paredwse με το μαστίγιο; Ή μήπως κάποιο dvd (είναι και της μόδας...);

Και γιατι να μην τα μοιρασει και στα μελη???:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...