pavlaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας και καλή χρονιά Θέλω να αγοράσω καινούριο PC γύρω στα 1000 ευρω περίμενα να περάσουν οι γιορτές σκεφτόμενος ότι λόγο αυξημένων πωλήσεων λόγο γιορτών θα ξεστοκάρουν τα παλιά και μετά θα βγάλουν καινούριας τεχνολογίας προϊόντα προσαρμοσμένα και ολοκληρωμένα για τα vista, και σύγχρονος θα πέσουν οι τιμές στα παλιά. Δεν ξέρω αν η σκέψη μου είναι σωστή. Ποια είναι η γνώμη σας, περιμένουμε κάτι καινούριο; Μέχρι τον Μάρτιο πρέπει να πάρω pc.
tsadler Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 κοιτα να δεις. χρονολογικα παντα ειναι καλυτερο να περιμενεις. ολο και κατι καινουριο θα ξεπηδησει, ολο και κατι θα πεσουν οι τιμες κτλ κτλ. ομως μερικα πραγματα θα τρεξουν για αρκετο καιρο ακομη οπως οι κορ 2. 3 με 4 μηνες δεν θα σου προσφερουν μεγαλη διαφορα στην τιμη. βεβαια εχει να κανει και ποια ειναι τα αντικειμενα που ασχολεισαι περισσοτερο. γνωμη μου ειναι να περιμενεις κανα μηνα το πολυ μεχρι να ψαξεις να βρεις την καλυτερη συνθεση σε συναρτηση με τα λεφτα που διαθετεις, την ποιοτητα και τα ενδιαφεροντα σου.
pavlaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Παρακολουθώντας την αγορά συνήθως μετά της γιορτές πέφτουν οι τιμές λόγο μειωμένης ζήτησης. Δεν έχω απαιτήσεις βασικά δεν παίζω παιχνίδια και πάντα αγοράζω pc σε τιμή best value for money και το κρατάω γύρο στα 5 χρόνια. Δεν με νοιάζει αν θα δώσω 100 – 200 ευρω παραπάνω η θα περιμένω 1-2 μήνες για να πάρω κάτι τεχνολογικά καινούριο. Ξέρει κάποιος άλλος αν περιμένουμε κάτι που να αξίζει το κόπο τους επόμενους μήνες
frenzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εκτός από penryn και Nvidia 9xxx τίποτα σπουδαίο
red7genius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εκτός από penryn και Nvidia 9xxx τίποτα σπουδαίο ακριβως. αν δεν ενδιαφερεσαι για τπτ απο τα δυο, δεν αξιζει. βεβαια θα πεσουν αρκετα οι τιμες αργοτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.