stregas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Είμαι κάτοχος ενός notebook lenovo 3000 c200 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ασύρματη κάρτα δικτύου(Intel® PRO/Wireless 3945ABG) . Λειτουργούσε κανονικά και εντόπιζε το μόντεμ μου (SpeedTouch 585 v6) αλλά δύο μέρες τώρα δεν εντοπίζει ούτε αυτό ούτε και κάποιο άλλο ασύρματο δίκτυο. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι το κουμπί του ασύρματου είναι στο on και το πρόβλημα παρουσιάστηκε κάποια στιγμή που είχα κλείσει το ασύρματο με το κουμπί του και όταν το ξανά άναψα δεν λειτούργησε αλλά ούτε και το λαμπάκι του wireless στο case άναψε. Προσπάθησα να ενημερώσω τον Driver αλλά δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο μέσω Windows. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στη λύση του προβλήματος. Ευχαριστώ...
nojipa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 H IBM χρησιμοποιει το προγραμμα ThinkVantage Access Connections για να συνδεθεις wireless. Εαν κλεισεις μια φορα απο το εξωτειρκο κουμπακι και το ξαναναψεις θα πρεπει να μπεις και σε αυτο το προγραμματακι και να επιλεξεις Power on Radio. Εαν δεν το εχει( βρισκεται Προγραμματα->ThinkVantage) μπες στην σελιδα τησ lenovo και κατεβασε το ή μεσω Update my system που ειναι στο ThinkVantage Productivity Center
stregas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Σε Ευχαριστώ πολύ nojipa για την βοήθειά σου... Το έλυσα τελικά το πρόβλημα... Όσο απίστευτο και αν ακούγεται το κουμπί που έχει το case για το wireless δεν έκανε επαφή!!!! Μάθημα για όλους λοιπόν... Ξαναπάτα το ΚΟΥΜΠΙ.... :-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.