Προς το περιεχόμενο

μετατροπή απο vp7 codec?

Lobo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως μπορει να με βοηθήσει κανεις για το πως θα μπορουσα να κανω μετατροπή ενος αρχείου vp7 σε κατι άλλο (Dvix?) ωστε να μπορω να διαβαζω και τους υπότιτλους που έχω κατεβάσει?

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να κάνεις επανακωδικοποίηση για να δεις και υποτίτλους. Αρκεί να εγκαταστήσεις ffdshow-tryouts και στις ρυθμίσεις του να ενεργοποιήσεις στους Codecs το Raw Video + τικ στην επιλογή subtitles...

Δημοσ.
Ομως ο μονος player που παιζει τα αρχεια ειναι ο Media player.

Για το σύστημά σου μιλάς ή γενικώς; Γενικώς, οποισδήποτε player βασισμένος σε DirectShow μπορεί να παίξει τα αρχεία σου.

Υποστιρίζει υποτιτλους αυτός?

Οι υπότιτλοι, με τη μέθοδο που σου περιέγραψα, δεν είναι θέμα player. Προστίθενται επάνω στην εικόνα από το φίλτρο, on-the-fly κατά το playback. Ο player δεν καταλαβαίνει από υποτίτλους, πασάρει μόνο raw video frames στον Video Renderer.

Δες και αυτό το thread, την ενότητα που αφορά το playback...

Δημοσ.

Τώρα Sorry που συνεχίζω, αλλα στο ffdshow στο tab codec δεν έχει πουθενά Vp7.Το συγκεκριμένο αρχειο δεν παίζει ουτε στον dvix player ουτε στον winamp,παρα μόνο στο media player, όπου δεν εμφανίζει υπότιτλους.

Δημοσ.

Είπαμε, υπάρχει στο τέλος των Codecs μία επιλογή Raw Video. Δεξιά του, θα επιλέξεις All YUV ή All Supported. Το ffdshow δε θα αναλάβει την αποκωδικοποίηση από VP7 σε Raw Video (αυτό θα το κάνει ο υφιστάμενος DirectShow decoder που χρησιμοποιείται ήδη από τον WMP), αλλά θα παρεμβάλλεται μεταξύ του Raw Video και του Video Renderer, εφαρμόζοντας τα φίλτρα επεξεργασίας που του έχεις πει. Ένα εξ αυτών και το Subtitles...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα αρχεια vp7 δεν παιζουν σε standalone dvdplayers ετσι δεν ειναι;ή μηπως δεν παιζει στο δικο μου player επειδη ειναι σχετικα παλιο;

γιατι εγραψα ενα dvd και ο player μου παιζει μονο τον ηχο και τους υποτιτλους,χωρις καθολου video.. :cry:

οσον αφορα τους υποτιτλους στο pc μπορεις να χρησιμοποιησεις τον kmplayer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...