Προς το περιεχόμενο

θα παντρευόσασταν αν ....

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι μάλλον ρε Ζαταρα, δεν κατάλαβα?

αν τουρλωνα και γώ το κώλο μου και ζουμπούσα τα βυζιά μου νομίζεις ότι δεν θα εμπαινα?

τελος παντων κατανταει γελοίο

anyway.... δεν είναι εκεί το θέμα, στην εμφανισή μου, δόξα το θεό μια χαρά παιδί είμαι

και ούτε είχα καμία διάθεση να σας μοστράρω στην μουρη sexy φωτογραφίες μου αυτές τις κρατάω μόνο για λίγους και καλούς

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας.

Ήρθα από το Βερολίνο και βρήκα ανάμεσα στο ξενέρωμά μου και την ίασή του, την ως άνω user.

Κάντε μια περίληψη όσο προλαβαίνει.

Δημοσ.

χμ.

είναι κατά πάσα πιθανότητα από βόρεια ελλάδα

άρεζε....

ζουμπούσα

οπότε βρίσκεται εκτός του πεδίου βολής σου.

Δημοσ.

Χρήστρια γκαρνελ, νομίζω πως αντί να ψάχνεις απεγνωσμένα λαβές για έξυπνα σχόλια, στην απέλπιδα προσπάθειά σου να παραβλέψω το γεγονός πως μιλάς καλύτερα Γερμανικά όταν είσαι αγχωμένη από Ελληνικά όταν ξεχνιέσαι, καλό θα ήταν να αφήσεις κάποιον που δεν καλοπερνούσε στας ευρώπας να με διαφωτίσει.

Δημοσ.
έλα μια χαρά φωτογραφία είναι δεν θα μπω και στο Playboy

εγω δεν έχω καταλάβει τι εστι aledjo

aledjo κυρία μου εστί ο θάνος ασκητής ή για να το θέσω αλλίως ο μέγας σεξολόγος του

insomnia γιατί όπως και να το κάνουμε κάθε forum που σέβεται τον εαυτό του έχει και τον σεξολόγο του.

Είναι ο άνθρωπος που θα ήθελε να ξαπλώσει ο Φρόϊντ στο ντιβάνι της ψυχανάλυσης, μη ξεχναμε οτι ο μακαρίτης ο Φρόϊντ πέθανε με αυτό το ερώτημα "Τι θέλουν οι γυνάικες?"

Και ο aledjo ,όπως φαίνεται απ τα ποστ του έχει καταφέρει, να εξερευνήσει τις πιο κρυφές πτυχές της γυναικείας ψυχής.

Για αυτό καταφέρνει και σας τσιγκλάει και του κόβεται τα ποστ του ανθρώπου

SAVE ALEDJO!!!!

Δημοσ.
αν τουρλωνα και γώ το κώλο μου και ζουμπούσα τα βυζιά μου νομίζεις ότι δεν θα εμπαινα?

Δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρος ακομα...

Για κανε τα modifications που ανεφερες, φορα το μαγιο σου και ξαναποσταρε τη φωτο σου για να βεβαιωθουμε....:-D

Δημοσ.
αναλογος σε τι ηλικια ημουν εγω και τι αυτη.

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα.Ο aledjo είπε κάτι πολύ σωστό οι διαφορές μειώνονται με το χρόνο. Φανταστείτε 50-55,18-23. Πάντος 5 χρόνια δεν ακούγονται πάρα πολλά όχι παραπάνω όμως.

Δημοσ.

@ Lucifer δεν νομίζω ότι η garnele το έιπε για να κοροϊδεψει,

αλλά δεν είχα ιδέα ότι μόνο οι Θεσσαλονικείς χρησιμοποιούν τη λέξη ζουμπάω ή ότι το άρεζε δεν είναι σωστό γραμματικά αν και δεν μπορώ να καταλάβω πώς αλλιως είναι..:rolleyes: στην θεσσαλονίκη λέμε άρεζε πάντως και είναι και σωστό και όλας

πολύ ενδιαφέρον ....:rolleyes:

οι υπολοιποι δηλαδή δε λέτε ζουμπάω? και όταν ζουμπάτε κάτι τότε τι λέτε...:-(

Δημοσ.
@Αbsinthe lolololo oxi ρε δεν θα ενδώσω

αν και προς στιγμήν μπήκα στον πειρασμό

bibibo ενέδωσε, σε στηρίζουμε ολοι!!!!

Δημοσ.

[OFFTOPIC]

Εγώ είμαι συντοπίτης και παρ' όλα αυτά, δεν το χρησιμοποιώ το «ζουμπάω» ούτε το ακούω συχνά.

Το «άρεζε» όμως είναι φοβερή επινόησή μας! Σε ρήμα που έχει κοινό αόριστο και παρατατικό χρόνο, εμείς δημιουργήσαμε δικό μας παρατατικό για να τα ξεχωρίζουμε. Αυτό είναι μαγκιά, όπως και να 'χει :lol:

[/OFFTOPIC]

[ONTOPIC]

Και για πες, θα την κάνεις τελικά την πρόταση στο τζόβενο ή όχι... ; :lol:

[/ONTOPIC]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...