Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Γυναικα...=,βγηκε η ψειρα στον γιακα.Ας οψεται ο αλτρουρισμος του αρσενικου.Και η εκμεταλα,παει συννεφο.Ισοτητα,ιδια δικαιωματα,συλλογοι,μετωπο απεναντι στον οχτρο(αρσενικο),και τρια πουλακια καθονται στα....πισινα τους ποδια.Τα πανω κατω.Δοξαστε τις. Κύριε Αρσενικέ καλως ορίσατε.. Ελπίζω να είχατε άνετο ταξίδι και να βρήκατε εύκολα τον πολιτισμό απο το βουνό που κατεβηκατε ...
Harkon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 γιατί τόση νύστα καλέ; μας βαρέθηκες κιόλας;;
Houston Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 είναι το λάγνο βλέμμα….. ρε bibibo βάλε άλλη…αυτή σε αδικεί
Toufas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 α ρε αλετζε, με τις λιγουριες σου (και των ομοιων σου) χαλανε οι κοπελες.
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 α ρε αλετζε, με τις λιγουριες σου (και των ομοιων σου) χαλανε οι κοπελες. συμφωνω 1000% με αυτο που ειπες! κατι λυγουρια που κανουν τις γυναικες θεες για να τις ***** και αυτες το πιστευουν! μετα την εχουν ψωνισει τοσο πολυ που δεν εχει κανενα νοημα να ασχοληθει κανεις μαζι τους. ΑΛΛΑ στη δικη μας περιπτωση εδω, εγω δε χρειαζεται να κανω τιποτα.... το κακο εχει γινει ηδη. εγω απλος ακολουθω τη πορεια που εχει χαραξει καποιος αλλος.... ετσι για να περναει η ωρα και για διασκεδαση οπως εχει καταντησει το θεμα....
bolec Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ρε aledjo, ποιοι κακόβουλοι σου χουν ρίξει τέτοιο κόψιμο στα ποστ σου? Λοιπόν liopur πρέπει να ξεκινήσουμε ένα κίνημα μέσα στο insomnia με τίτλο "save aledjo".Δεν είναι κατάσταση αυτή....
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 αστους ρε.... τους ποναει η αληθεια που γραφω εδω και μερικους μηνες! αυτοι χανουν, οχι εγω....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ με τον toufa κι αν είναι σε κάθε γυναικείο νήμα να έχουμε τα ίδια και τα ίδια, ψάχνοντας για γυναίκα με τέτοιο τρόπο πέφτεις σε επίπεδο.... punky. Eκατομμύρια είναι οι ωραίες γυναίκες αν περιμέναμε τις bibibo για να τις ευλογίσουμε, ζήτω που καήκαμε. Μία του σωρού είναι κι αυτή (εκτός αν έχει προίκα :-D ) Πάντως επί του θέματος, τόση είναι η διαφορά που έχω με τη γυναίκα μου και τα περνάμε μια χαρά. Δε θα χώριζα με τίποτα.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Να υποθέσω από το καπέλο, ότι κρατάει το banner ο ίδιος ο Aledjo;
Achilles Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Να υποθέσω από το καπέλο, ότι κρατάει το banner ο ίδιος ο Aledjo; Συγχαρητήρια για την υποψηφιότητά σας, για το post της χρονιάς 2008.
bibibo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 έλα μια χαρά φωτογραφία είναι δεν θα μπω και στο Playboy εγω δεν έχω καταλάβει τι εστι aledjo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.