MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Έτσι όπως την κόβω τη φάση σκέφτομαι κοννέ bibibous-aledjou.
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Έτσι όπως την κόβω τη φάση σκέφτομαι κοννέ bibibous-aledjou. +1 Μεσα στο μυαλό μου είσαι ρε κοπελιάααα :mrgreen::mrgreen:
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 αντε ρε κάφρε Aχ σε παρακαλώ σταμάτα, με πληγώνεις.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Houston Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 υποψιάζομαι πως αν βάλει την φωτογραφία της η bibibo πολλά μουτράκια θα ξινίσουν τα δε αγοράκια θα ήθελαν να πάρουν την θέση του aledjo στο κοννέ
FilipposMD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάλι υποψιάζομαι ότι αν βάλει φωτογραφία, παίζει να την αναγνωρίσει κανείς, να μάθει ο πιτσιρικάς ότι τον προορίζει για σύζυγο και να έχουμε άλλα δράματα! Βεβαίως, χαμένη δε θα βγει, γιατί το insomnia προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών, σε όλες τις ηλικίες...
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 εγω θα παντρευομουν ΜΟΝΟ αν ειχε μεγαλη περιουσια! αλλιως δε βλεπω κανεναν λογο.... αγγελια: ζητηται γυναικα με μεγαλη περιουσια οποιαδηποτε ηλικιας, με σοβαρο σκοπο το γαμο!
Commentator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 α δεν με νοιάζει, αν έβαζε φίνα ακόμα καλύτερα.. να βαλει; ΝΑ ΒΑΑΑΛΕΕΙΙΙΙΙΙ!!!!
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ? εχασα τη μπαλα.... ενωθηκαν 2 τοπικ σε ενα και μολις τωρα ειδα οτι αναφερατε και μενα! ποια ειναι αυτη η bibibo??? @bibibo ελα σε μενα να δεις πως ειναι οι σωστοι αντρες!
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 ωχ sorry παιδια! απαντησα και γω.... αρα παει για κλειδωμα το τοπικ!
StavrosD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 κάποιος είπε ότι διαφορετικές ορέξεις έχει μια 50αρα και διαφόρετικές ένας 45άρης... χμ χμ ελπίζω να εννοείς ότι η πενηντάρα είναι ο πύραυλος και ο 45άρης το πενηνταράκι για να μην πώ μοτοποδήλατο.... Στο γυμναστηριο αντέχω πιο δύσκολο πρόγραμμα και από εικοσάρηδες, και είμαι 30. Αυτό δεν είνα όμως ο κανόνας. δεν λέω οι μικρές είναι πολυ πιο εμφανίσημες....[/quout] Πλέον η νέα γενιά βάζει από το σχολείο στο πρόσωπό της κάθε βλακεία που κυκλοφορεί (οικονομικά καλυντικά, λογικό λόγω προϋπολογισμού) και στα 21 τους εχουν χειρότερη επιδερμίδα από τριαντάρα. καλά όλα σχετικά είναι γιατί εγώ μιλάω για τις πενηντάρες που κάνουν κρά να δούν άντρα στο κρεβάτι τους και όχι μια ανχωμένη μητέρα και συζυγο που όλα πρέπει να περάσουν απο το χέρι της αυτή τι όρεξη να χει απο σεξ? Άρα στην περίπτωση που μιλάμε για γάμο, ισχύει το δεύτερο. πάντως τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι γυναίκες είναι άλλες, believe me είναι άλλα όντα πλέον, δεν έχουν καμία σχέση με τις μαμάδες σας Μακαρι! Α! Μιας και το θυμήθηκα, όποιος θέλει οικογένεια πρέπει να πάρει σχετικά νέα γυναίκα για μειωμένες πιθανότητες προβλήματος στα παιδιά του. Pregnancy Over Age 30 Risk of chromosomal abnormalities and maternal age: http://www.childrensnyp.org/mschony/P02481.html
bolec Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Που σε ρε aledjo????Ας του στείλει κάποιος ένα pm ,υπάρχει θέμα εδω πέρα....
liopyr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Που σε ρε aledjo????Ας του στείλει κάποιος ένα pm ,υπάρχει θέμα εδω πέρα.... έχει αφήσει την ''υπογραφή'' του στο thread, απλά κάποιοι κακόβουλοι/αλήτες/μικροπρεπείς/κομπλεξικοί με αίσθημα κατωτερότητας απέναντί του, την έχουν ψηφίσει αρνητικά! :p:p για τσέκαρε καλύτερα την προηγούμενη σελίδα ..
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 αχ bolec και liopyr πραγματικα με συγκινητε! εχω fun club στη real life αλλα σιγα σιγα εξαπλωνεται και μεσω του ιντερνετ.... δε το περιμενα ποτε αυτο. οσο για το θεμα, ενα εχω να πω! οσο το σκεφτοσαστε χανεται χρονο τζαμπα! μια ζωη την εχουμε, καντε οτι σας ερθει στο νου σας, οτιδηποτε κι'αν κανετε, η ζωη σας ουτε θα μικρηνει ουτε θα μεγαλωσει! καντε αυτο που σας κανει πραγματικα χαρουμενους! ειτε ειναι 5, ειτε 10, ειτε 30 χρονια μικροτερος/η, μεγαλυτερος/η, σημασια εχει να εισαστε ευτυχισμενοι! και αφηστε τις αναλυσεις γι'αυτους που γενηθηκαν μονο να σκεφτονται για τους αλλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.