Harkon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 για να γλυτώσουμε ίσως; ή μήπως γιατί κατά την διάρκεια... 'πράγματα' πρίζονται μέχρι θανάτου;
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 για να γλυτώσουμε ίσως; ή μήπως γιατί κατά την διάρκεια... 'πράγματα' πρίζονται μέχρι θανάτου; α γεια σου, το ίδιο λέμε
novice21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εφταψυχες γατες ειναι ρε παιδι μου,αλλα και χωρις αυτες,χμμμμ....
jimarass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Βασικά το πρόβλημα με τη γυναίκες ,ειδικά σήμερα που ζούμε σε πολύπλοκο τεχνολογικά και οικονομικά κόσμο, είναι πως δεν της πάει και πολύ η δουλειά. Ούτε δυο γαιδάρων άχυρα δεν μπορούν να χωρίσουν. Και γενικά στη ζωή τους είναι σα φτερό στον άνεμο. Πολλές φορές μου δίνουν την εντύπωση πως αν τις αφήσεις στη μέση του πουθενά θα τις φάνε τα σκυλιά!! Ειδικά η καλοαναθρεμένη νέα γενιά, ούτε ένα πιρούνι δε σηκώνει, μη μιλήσω για διαχείρηση οικογένειας ή περιουσίας. (καλα μη βαράτε , όλοι καλοαναθρεφτήκαμε!!!!) Είναι γεγονώς ότι αυτό που επέτρεψε την κοινωνική άνοδο της γυναίκας είναι η τεχνολογία και η θρησκεία. Και σωστά έγινε γιατί και οι γυναίκες άνθρωποι ήταν που υπέφεραν. Οι άνδρες όμως ήταν που τις πήραν από το χέρι: "Έλα ανέβα κορίτσι μου, Τι? Τι με κοιτάς σα χάνος. Ανέβα σου λεω!!!" Αλλά ρε παιδιά σας δόθηκε από τη φύση ο εγκέφαλος. Use it!!!! Βλέπω αρκετές γυναίκες γύρω μου ικανότατες, που κρατάνε οικογένειες μόνες τους και στη δουλειά τους πρώτες και μπορώ να πω ότι αποτελούν υπόδειγμα ικανότητας και ανώτερότητας, πάνω από τον καλύτερο άνδρα!! Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι για γέλια. Σόρυ αλλά μόνο για παγωτό κάνουν....:-) Το γελειότερο του συστήματος είναι πως προσταθούν να στηρίξουν τη γυναίκα με εξτρα σεμινάρια για τη δουλειά τους, με extra θέσεις στη βουλή, με extra εδώ και εκεί. Και μη μου πείτε για ανδροκρατούμενη κοινωνία εν έτη 2008 γιατί θα γελάσω....Κάθε κοινωνική ομάδα (πχ γυναίκες) διαμορφώνει μια εικόνα από τη συμπεριφορά του συνόλου της. Σίγουρα με το αποτέλεσμα μπορείν έτσι αδικούνται οι καλές, αλλά η πλειοψηφία είναι μέσα. Και το γενικό ρεζουμέ είναι πως ο άνδρας δουλεύει για να θρέφει τη γυναίκα. Απλά παλιά η γυναίκα ήταν σπίτι, είχε άλλες σοβαρές υποχρεώσεις που ταίριαζαν στο προφίλ της. Τώρα που η γυναίκα πήρε το ρόλο του άνδρα στην κοινωνία, ήρθαν τα πάνω κάτω. Οι μισές εργαζόμενες είναι με ηρεμιστικά, η οικογένεια πάει κατά διαόλου επειδή η μαμά μας έκανε όμορφες και την έχουμε δει κάπως ( ή απλά γουστάρουμε να φουμάρουμε)και πολλά άλλα προβλήματα. Βγήκε η γυναίκα στην πιάτσα και είναι σαν το ψάρι....που πας ρεεεεεεεεεεεε. Δε βλέπεις ότι είσαι λουλούσι που μαραίνεται???? Please μη με πείτε ρατσιστή ή μισογύνη. Ρατσιστής είναι αυτός που πιστέυει στην κατωτερότητα κάποιου. Εγώ πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι, με ίδιες και καλύτερες ικανότητες από τους άνδρες, αλλά ρε κορίτσια, κάψτε και λίγο κάρβουνο!!!!Τσάμπα είναι είπαμε από τη φύση. Use it....΄ Σόρυ αλλά όταν βλέπω κάποιος να έχει δυνατότητες αλλά παράλληλα και το βλέμα της αγελάδας, τρελένομαι!!! Use your brain και βρες τη θέση σου στη κοινωνία αξιοπρεπώς. Πάντα αναφέρομαι με βάση τη στατιστική πλειοψηφία. Μη με αρχίσεται με ιστορίες ατόμων....
Houston Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Τώρα που η γυναίκα πήρε το ρόλο του άνδρα στην κοινωνία, ήρθαν τα πάνω κάτω. Τίποτα δεν πήρε η γυναίκα. Νοιώθει συνεχώς την ανωτερότητα του άντρα και προσπαθεί να αποδείξει ότι αξίζει…. στο εργασιακό χώρο αυτό συμβαίνει. Η γυναίκα έχει χάσει την θηλυκότητά της, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλεία και θέλει να ανέβει στα μάτια των αντρών. Εγω με τέτοιες καταστάσεις γελάω…. Όσον αφορά την δήθεν ανδροκρατούμενη κοινωνία ας κοιταχτούμε όλοι. Ο νοών νοείτω
Fidelio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Για το ζήτημα του γάμου και της "βιολογικής συμβατότητας" ηλικιακα δεν τίθεται θέμα , 5 χρόνια απο την πλευρά του συντρόφου είναι μια αστεία διαφορά ακόμα και για τον μέσο όρο. Για τον κοινωνικό αποκλεισμό της γυναικάς τώρα των 30+ λόγω της υποτιθέμενης φθοράς της ,φαντάζομαι ότι θα συμφωνείται πως αυτό είναι καραμύθος από άποψη βιολογική και μάλλον περισσότερο κατάλοιπο της ελληνικής νοοτροπίας για τον γάμο. Το κοινωνικό εξάλλου στερεότυπο οτι ο άνδρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος απο την γυναίκα κυμένεται στα ίδια πλαίσια περι ωριμότητας , χονδρικά. Ενοχλητικά πράγματα δηλαδή... η καθυστέρηση της εξέλιξής μας καλά κρατεί ! Επίσης όποια γυναίκα θέλει , ό,τι ώρα θέλει ,πλέον και με όποιον τρόπο επιθυμεί , μπορεί να κάνει πολύ εύκολα παιδί σε αντίθεση με τους γεροντοκόρους εραστές και να το μεγαλώσει μόνη της. Απο αυτήν την άποψη δεν βλέπω πουθενά ρίσκο απο την μεριά της , αμα στα 32 για παράδειγμα πλακωθεί με το τεκνό της .
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εμενα τουλαχιστον μεχρι τα 40 δεν θα με πειραζαν καθολου 5-6-7 χρονακια διαφορα. Απο τα 40 μεχρι τα 50 θα εψαχνα περιπου στην ιδια ηλικια με εμενα. Απο τα 50 και μετα θα εψαχνα μια 20αρα maximum.
novice21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Γυναικα...=,βγηκε η ψειρα στον γιακα.Ας οψεται ο αλτρουρισμος του αρσενικου.Και η εκμεταλα,παει συννεφο.Ισοτητα,ιδια δικαιωματα,συλλογοι,μετωπο απεναντι στον οχτρο(αρσενικο),και τρια πουλακια καθονται στα....πισινα τους ποδια.Τα πανω κατω.Δοξαστε τις.
Toufas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 itt: το παιζουμε φαλοκρατες αλλα παραλληλα λεμε ενα σωρο μπουρδες σε οποια φετα μας μιλησει.
liopyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 + 1 στον wizzy απο μένα! Ο μόνος λόγος για να παντρευτεί ένας άνθρωπος (κατα την γνώμη μου) είναι για να κάνει παιδιά. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προυποθέσεις για να γίνει αυτό, όπως η οικονομική ευχέρεια.. καλά το είχα καταλάβει λοιπόν... Φρού-Φρού μου είπες '' αι ντου'' προχθές λόγω της οικονομικής μου ευχέρειας! Και ήμουν έτοιμος να πω πως το παράδειγμά μας απαντάει στην ερώτηση του thread.. για το αν μου ρίχνεις ή σου ρίχνω ~5 χρόνια οι απόψεις διίστανται, <<-- (σωστά το έγραψα)? .... . Γυναικα...=,βγηκε η ψειρα στον γιακα.Ας οψεται ο αλτρουρισμος του αρσενικου.Και η εκμεταλα,παει συννεφο.Ισοτητα,ιδια δικαιωματα,συλλογοι,μετωπο απεναντι στον οχτρο(αρσενικο),και τρια πουλακια καθονται στα....πισινα τους ποδια.Τα πανω κατω.Δοξαστε τις. μάλιστα.. και εσύ σαν βαρβάτο αρσενικό που είσαι, τι κάθεσαι και ασχολείσαι με ψείρες?
bibibo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μόλις διάβασα ότι γράψατε, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.... πολύ ενδιαφέρον, μου γεμίσατε την ανιάρη μου μέρα αφού παρόλο που έχω ρεπό δεν βρέθηκα με τον μικρό γιατί θέλει να διαβάσει για την εξεταστική.... λοιπόν για να σας λυθεί η απόρια.. ειμαι 26 μισό και ειναι 22.... και επίσης, δεν θέλω να παντρευτώ ακόμα και αν ήθελε αυτός, απλά το ζήτημα είναι ότι εγώ νιώθω ότι έχω κάνει αρκετές σχέσεις στη ζωή μου ώστε να λέω μου φτάνουν είμαι έτοιμη για τον ένα και μοναδικό ενώ αυτός???? Δεν είναι δηλαδή ο γάμος το προβλημά μου, δεν έχω κάνει το γάμο αυτόσκοπο, ας μην παντρευτώ και ποτέ ποσός με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρώ αυτόν που θα με κάνει να πώ ΝΑΙ εδώ είμαι εδώ θέλω να αράξω, αυτός είναι αυτό που πάντα έψαχνα. Αυτό είναι όμως στενά συνδεδεμένο με την ηλικία. Τα είδα αυτά που ήθελα να δώ, τα γνώρισα και νομίζω ότι έχει και αυτός έχει το δικαίωμα να νοιώσει ότι έχει χορτάσει απτη ζωή, αυτός είναι ο προβληματισμός μου. Είμαι σίγουρη ότι προς τον παρόν τον καλύπτω αλλά δε θέλω να ξυπνήσει μια μέρα και να πεί "ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΦΑΓΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ" Χαίρομαι αφάνταστα που τα περισσότερα αγοράκια (γιατί οι άντρες παραμένουν πάντα αγοράκια, εκτός κι να γίνουν gay οποτε γίνονται αυτοματα κοριτσάκια) απάντησαν ότι θα παντρευόντουσαν μια γύναικα 5 χρόνια μεγαλύτερη τους, αυτό δειχνει το πόσο ρομαντισμό κρύβουν μέσα τους, οι γυναίκες είναι πραγματικά πολυ περισσότερο κυνικές. Όσο για την φωτό.. δεν ξέρω ρε παιδία, τελος πάντων για πές τε μου μια πώς το κάνω το σκηνικό να την κοτσάρω έτσι όπως το έκανε ο.. δεν θυμάμαι το νικ του....με την μισελ φαιφερ.. αν και δεν μου αρέσει η ιδέα αλλά αισθάνομαι πολυ συγκινημένη που δείξατε τέτοιο ενδιαφέρον στο θρετ μου
bibibo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 επίσης... για κάποιους που έχουν πολύ λανθασμένοι εντύπωση.... κάποιος είπε ότι διαφορετικές ορέξεις έχει μια 50αρα και διαφόρετικές ένας 45άρης... χμ χμ ελπίζω να εννοείς ότι η πενηντάρα είναι ο πύραυλος και ο 45άρης το πενηνταράκι για να μην πώ μοτοποδήλατο.... η γυναίκα ωριμάζει σεξουαλικά στα 30 πρώτον αυτό δευτερό... δεν λέω οι μικρές είναι πολυ πιο εμφανίσημες....αλλά οι μικρές απλά γουστάρουν να σε ανάβουν (φίλε άντρα) ενω οι μεγάλη αδιαφορεί αν σε ανάβει ή όχι το θέμα για αυτήν είναι αν την αναβείς εσύ Αποτέλεσμα? οι πιτσιρίκες προυσποιούνται όργασμό ενώ οι μεγάλες τον έχουν στο τσέπακι.... καλά όλα σχετικά είναι γιατί εγώ μιλάω για τις πενηντάρες που κάνουν κρά να δούν άντρα στο κρεβάτι τους και όχι μια ανχωμένη μητέρα και συζυγο που όλα πρέπει να περάσουν απο το χέρι της αυτή τι όρεξη να χει απο σεξ? πάντως τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι γυναίκες είναι άλλες, believe me είναι άλλα όντα πλέον, δεν έχουν καμία σχέση με τις μαμάδες σας
SL9S9 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Θα παντρευόσασταν αν.. 1. Γνωρίζατε κάποιον/α για 5-6 μήνες και όλα φαίνονται τέλεια; Τον/την οποίο/α μάλιστα γνωρίσατε τυχαία κάπου, ας πούμε στην αγορά; 2. Γνωρίζατε κάποιον/α απο συνοικέσιο απο συγγενείς; 3. Γνωρίζατε κάποιον/α απο συνοικέσιο απο γραφείο; 4. Αν είχατε διαφορά 15(και..) χρόνια; (η γυναίκα μικρότερη ε; )
liopyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 η γυναίκα ωριμάζει σεξουαλικά στα 30 πρώτον αυτό δευτερό... δεν λέω οι μικρές είναι πολυ πιο εμφανίσημες....αλλά οι μικρές απλά γουστάρουν να σε ανάβουν (φίλε άντρα) ενω οι μεγάλη αδιαφορεί αν σε ανάβει ή όχι το θέμα για αυτήν είναι αν την αναβείς εσύ και? Αποτέλεσμα? οι πιτσιρίκες προυσποιούνται όργασμό ενώ οι μεγάλες τον έχουν στο τσέπακι.... σίγουρα κρύβεις μόνο 5 χρόνια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.