Προς το περιεχόμενο

θα παντρευόσασταν αν ....

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
να σας κανω εγω μια αναποδη ερωτηση?

ειναι μια ξαδερφη μου που εχει γκομενο 18 χρονια μεγαλυτερο!

και αυτη σκεφτεται το μελλον....

σαν aledjo: της εχω δωσει 2-3 σφαλιαρες αλλα δε περνει μπρος.

εσεις τι λετε?

σου εφαγε το γκομενακι ο ατιμος, ε;
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εννοείς γενικά ή με την σιτεμένη? ξέρεις μωρέ αυτή που θα είναι 5 χρόνια μεγαλύτερή σου και θα είναι σαν σταφιδιασμένη ενώ εσύ που θα είσαι 5 χρόνια μικρότερος θα είσαι σαν μπεμπούλης

Τα 5 χρόνια δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Δεν θα παντρευόμουν απλώς γιατί η δέσμευση αυτού του είδους "σκοτώνει" τον έρωτα.

Πιστεύω οτι αν ο έρωτας δεν γίνει αγάπη πρώτα,ο γάμος δεν θα κρατήσει,και δεν θα'χει καμία αξία..

Δημοσ.
@parsifal... μάλλον εκει έβαλα την ηλικία που νιώθω πώς είμαι αλλά είμαι 5 χρόνια μεγαλυτερη...

Go for it, τότε... :-)

Δημοσ.
θα ήθελα την γνώμη σας, αγόρια...

θα παντρευόσασταν ποτέ γυναίκα 5 χρόνια μεγαλυτερή σας??

Αγόρι ήμουν τα παλιά τα χρόνια, αλλά να σου πω την αλήθεια δε βλέπω και τίποτα τόσο τραγικό στο γεγονός. Καμιά φορά ίσως και να είναι μια χαρά. Τι θα το εμπόδιζε ώστε να μην είναι;

Δημοσ.

χμμμ.. το προφίλ λέει 21. Η Μπίμπο λέει οτι είναι 5 χρόνια μεγαλύτερη (21 βάζω 5) αρα 26..Ο σύντροφος που αναρωτιέται σε τεχνολογικό φόρουμ να στεφανωθεί ή οχι, είναι 5 χρόνια μικρότερος της, (χμμ 26 βγάζω 5) αρα 21...

Ρε παιδιά στα πόσα καιγόμαστε ??? :P

Δημοσ.

Βολικό δεν είναι, έχει προβλήματα, αλλά κάθε σχέση έχει προβλήματα που θέλουν αντιμετώπιση.

Για μένα πολύ πολύ σημαντικότερο απ' το ότι είναι 5 χρόνια μεγαλύτερος σου, είναι ότι φοβάσαι να του μιλήσεις γι' αυτό το θέμα και θεωρείς πως αν δει το θέμα που άνοιξες στο φόρουμ θα σε χωρίσει.

Επικοινωνία >>> διαφορά ηλικίας.

ΥΓ. Αν έχω καταλάβει καλά την υπόθεση, οκ; Αν όχι, sorry, αγνόησε το ποστ μου.

edit: Και κάτι ακόμα. Ο έρωτας υποτίθεται ότι απελευθερώνει, δίνει φτερά, "κάνει τον ακριβό φθηνό, τον άσχημο ερωτάρη, κάνει και τον ανήμπορο άντρα και παλικάρι". Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που ούτε και η μάνα σου δε μπορεί να σ' επηρεάσει.

Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις (που δημιουργήθηκαν στην εποχή μας), γιατί έχουμε κολλήσει τόσο άσχημα με τους γονείς μας, που δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από το μάρσιπο, οπότε μας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα. Πολύ ψυχανάλυση και συζήτηση ρε παιδί μου. Καμιά φορά μου λέει ο πατέρας μου πως όταν πήγαινε σχολείο ο πατέρας του δεν ήξερε ούτε σε τι τάξη πήγαινε και σκέφτομαι μήπως τότε ήταν καλύτερα.

Δημοσ.

Ρε Manuel είσαι κορυφή…..δε ξέρω αν στο είχα ξαναπεί …. εσύ πρέπει να ήσουν την άνοιξη τότε με κάτι ωραία ποστ , δε θυμάμαι, τεσπα. …και το λέω αυτό όχι γιατί συμφωνώ με το προηγούμενο ποστ σου, αλλά γιατί έπιασες τον λόγο για τον οποίο αναρωτιέται …

bibibo ….τη ζωή μας δεν την καθορίζουμε με το πώς μας θέλουν οι άλλοι. Βέβαια στην περίπτωσή σου το πρόβλημα δεν είσαι εσύ…εσύ θες και γουστάρεις, το θέμα που σε απασχολεί είναι αν σε θέλει εκείνος και κατά πόσο αποτελεί πρόβλημα η ηλικία σου….σωστά(?)

Η διαφορά δεν παίζει ρόλο…εμείς οι άντρες σκεφτόμαστε διαφορετικά απ ότι νομίζεται εσείς οι γυναίκες…υπάρχουν άντρες που αισθάνονται καλύτερα με μεγαλύτερη σύντροφο. Την ερώτηση αυτή - όσο αναφορά την ηλικία – θα έπρεπε να την κάνει αυτός … το πρόβλημα -σε τέτοιες ηλικίες- ίσως είναι περισσότερο δικό του παρά δικό σου, δε ξέρω αν με νοείς…αλλά και πάλι αυτά είναι γούστα εξαρτάται την περίπτωση.

Τελικά πόσο είσαι 26, αυτός 21?

Δημοσ.
Προσωπικά παντρεύμουν αύριο και 20 χρόνια μεγαλύτερή μου...

michelle-pfeiffer-picture-1.jpg

Αμφιβάλλω αν θα δείχνει τόσο "φρέσκια" το πρωί που θα ξυπνάει δίπλα σου:devil:. Εκτός κι αν χρειάζεσαι κι εσύ το ρετουσαρισματάκι σου....

ρε τί λέτε;

αλήθεια τα κοιτάτε αυτά;

αμα η καρδιά χτυπάει όμορφα τί να πουν τα 5 χρόνια κ αν ο ένας έχει μετά 1 ρητίδα περισσότερη;

Μάλλον δεν έχεις φτάσει κοντά στο γάμο, έτσι? Άλλο ο έρωτας κι άλλο ο γάμος. Εννοείται ότι για να προχωρήσεις στο βήμα του γάμου κοιτάς κι άλλα πράγματα. Εκτός κι αν το θεωρείς κάτι ανάλαφρο. Ερωτεύεσαι-περνάς καλά-παντρεύεσαι-διαφωνείς-χωρίζεις-και φτου κι από την αρχή. Εξάλλου, πιστεύω ότι οι περισσότεροι γάμοι σήμερα(και όχι μόνο) δεν γίνονται από έρωτα αλλά για το συμφέρον/βόλεμα.

Anyway, εγώ θα πω ότι ο κανόνας είναι η γυναίκα να ωριμάζει νωρίτερα από τον άντρα. Αυτό μπορεί να έχει πολλές εκφάνσεις. Και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να αφήσει ανεπηρέαστο τον έγγαμο βίο. Αν υπάρχουν παραδείγματα που δείχνουν το αντίθετο(ξέρω κι εγώ κάποια) αυτό είναι ευχάριστο, αλλά θα ήταν αδύνατο χωρίς αμοιβαίες υποχωρήσεις, δυνατό χαρακτήρα και υπομονή(και τα στραβά μάτια συχνά πυκνά;)).

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι η γυναίκα πρέπει να είναι λίγο μικρότερη από τον άνδρα. Στατιστικά ο γάμος θα είναι πιο ευτυχισμένος. Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η γυναίκα ήταν μεγαλύτερη και επειδή υπήρχε επικοινωνία και χημεία, ο γάμος προχώρησε. Ωστόσο αυτό είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ειδικά για έναν άνδρα, όταν η γυναίκα είναι στην ηλικία του ,τον πρίζει για παιδιά στα 30 όταν αυτός μόλις ξεκινάει να φτιάχνεται επαγγελματικά, ενώ μια 25άρα συμβαδίζει με τα όνειρά του. Αυτά τα 5 χρόνια διαφορά είναι από την κοινωνία επιτακτικά....αλλα ο άνδρας μεγαλύτερος.

Δημοσ.
Αμφιβάλλω αν θα δείχνει τόσο "φρέσκια" το πρωί που θα ξυπνάει δίπλα σου:devil:. Εκτός κι αν χρειάζεσαι κι εσύ το ρετουσαρισματάκι σου....

Ρισπέκτ για την γοητευτικότερη γυναίκα του πλανήτη:-)

Να πω και εγώ τη γνώμη μου! Συμφωνώ ότι ο έρος χρόνια δεν κοιτά, το θέμα είναι να ταιριάζουν τα θέλω του καθενός. Για παράδειγμα εσύ, bibibo γνώρισες το παλικάρι και (λογικά κατά τη γνώμη μου) στο βάθος του μυαλού σου έχεις και το γάμο. Εκείνος που είναι 21 όμως?

Δεν θεωρώ τα 5 χρόνια πολλά. Το θέμα είναι ότι στη φάση που είστε τώρα ίσως (τονίζω ίσως) να έχετε διαφορετικά θέλω. Σε μερικά χρόνια μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα. Όπως και να χει πάντως follow your heart;)

Δημοσ.

Ρισπέκτ για την γοητευτικότερη γυναίκα του πλανήτη:-)

Εντάξει μωρέ' date=' respect...αλλά όχι και I do!!!

Δημοσ.
.. Εξάλλου, πιστεύω ότι οι περισσότεροι γάμοι σήμερα(και όχι μόνο) δεν γίνονται από έρωτα αλλά για το συμφέρον/βόλεμα.

εδώ είναι η διαφορά μας

Δημοσ.
Ρε Manuel είσαι κορυφή…..δε ξέρω αν στο είχα ξαναπεί …. εσύ πρέπει να ήσουν την άνοιξη τότε με κάτι ωραία ποστ , δε θυμάμαι, τεσπα.

Thanks man. Δε θυμάμαι τι γράφαμε την άνοιξη, αλλά κατά κανόνα κάνω ωραία ποστ.

ΜΠΟΥΟΥΟΥ! ΨΩΝΑΡΑΑΑ! :mad: :-( :rolleyes: :eek:

...εκτός όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Εκεί ξεφεύγω.

Δημοσ.

Δεν είναι κακο να θες καποια 5 χρόνια μεγαλυτερή σου, αρκει να έχεις καταννοήσει και δεχτεί ότι στα 45 σου θα έχεις δίπλα σου μια πενηντάρα.

Προσωπικά ψάχνω να βρώ κάποια κάτώ των 23,το πολύ 24, καθώς οσες γνωρίζω σε μεγαλύτερες ηλικίες είτε έχουν ήδη σχέση, είτε προτιμούν καριέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...