Προς το περιεχόμενο

θα παντρευόσασταν αν ....

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχω και μια παράλληλη ερώτηση.. έτσι όπως ξέρετε τις μανάδες σας....ναι ναι αυτές που έχουν πάντα τα αγοράκια τους στα όπα όπα...

είμαι σίγουρη ότι ακόμα και σείς να τα θέλατε η μάνα σας θα σας έκανε πλύση εγκεφάλου "τι αυτή θα πάρεις, αυτή είναι μεγάλη, σε λίγο θα έχει τα χάλια της μην την βλέπεις τώρα σε δέκα χρόνια να την δείς, να δείς.. μπλα μπλά μπλά"

και η ερώτηση λοιπόν είναι πόσο πολύ σας επηρεάζει η ΜΑΜΑ στις επιλογες της ζωή σας??? γιατί δεν λέω σαν την ελληνιδα μάνα δεν υπάρχει έχει όμως μια μανία ιδίως με τα αγόρια να μπλέκεται στη ζωή τους

Δημοσ.

μπράααβο ρε παίδια.. έτσι λέω και γώ άλλωστε. .όχι να περιαυτολογήσω αλλά είμαι και καλό κομμάτι

ρε παίδια πως θα γίνει να μην γεράσουμε ποτε??

Δημοσ.
πέντε χρόνια συγκεκριμένα γιατί τα βρήκα με ένα τυπο πέντε χρόνια μικρότερο, καλά όχι ότι θα παντρευτούμε, ακόμα δεν τον είδαμε γιάννη τον βαφτίσαμε απλά αναρωτιώμουν

bibibo, η ηλικία στο profile σου είναι η πραγματική; :whistle:

Δημοσ.

Στα @@ μου και η μαμά λοιπον.

Όποιος ακούει τους άλλους είναι ηλίθιος καταρχάς και τότε ναί, δεν θα αξίζει για σένα να σε παντρευτεί.

Την ζωή του την ορίζει ο καθένας μόνος του και όχι η μαμά , ο μπαμπάς, οι φίλοι κλπ.

Δημοσ.

@parsifal... μάλλον εκει έβαλα την ηλικία που νιώθω πώς είμαι αλλά είμαι 5 χρόνια μεγαλυτερη..

@JohnKal, μιλάς πολύ λογικά και με εκπλήσεις ξέρεις γιατί?? με την ποδολαγνία σου με είχες μπερδέψει. έχω και μια ερώτηση λοιπόν προσωπικά σε σένα.. γιατι ποδολαγνία?? απο που σου προέκυψε ρε παίδι μου, τόσο καλό παιδι....

Δημοσ.

KSWN_Men χτύπησες φλέβα! απλά ΡΕΣΠΕΚ!!!!

@μπιμπιμπο: ελπίζω να μην ακούσω ποτέ κάτι τέτοιο απ τη δικιά μου μητέρα αλλά ως τώρα έχω προσέξει και δεν έχω δώσει δικαίωμα.

Δημοσ.
@JohnKal, μιλάς πολύ λογικά και με εκπλήσεις ξέρεις γιατί?? με την ποδολαγνία σου με είχες μπερδέψει. έχω και μια ερώτηση λοιπόν προσωπικά σε σένα.. γιατι ποδολαγνία?? απο που σου προέκυψε ρε παίδι μου, τόσο καλό παιδι....

Έλεος :mad: ομολογό πως με έστειλες κανονικά :shock: δεν νομίζω πως είναι το κατάλληλο θέμα αυτό εδώ για να συζητήσω περι αυτού και επίσης είναι κάτι προσωπικό.

έλεος και πάλι ε :lol:

Δημοσ.

με συχωρείς αλλά εσυ ο ίδιος το ειχες αναφέρει στο φορουμ ανοιχτά και νόμιζα ότι δεν είχες κάποιο πρόβλημα, με συχγωρείς

Δημοσ.

Δεν αναφέρθηκα σε προσωπικό επίπεδο .. ένα link έδωσα προς ενημέρωση για τους fan του αθλήματος. anyway δεν παρεξηγήθηκα :-)

Δημοσ.

Φυσικα και θα την παντρεουομουνα. Δεν καταλαβαινω τι κολημα θα επρεπε να ειχα αν π.χ. εγω ειμαι 30 και η γυναικα μου 35.

Και οι γονεις μου 5 χρονια διαφορα εχουν, ταδερφια τους με τις γυναικες τους 6-7 χρονια διαφορα. Το ιδιο και ο ξαδερφος με τη γυναικα του 4-5 χρονια διαφορα.

Δεν καταλαβαινω ποιο το περιεργο.

Δημοσ.

να σας κανω εγω μια αναποδη ερωτηση?

ειναι μια ξαδερφη μου που εχει γκομενο 18 χρονια μεγαλυτερο!

και αυτη σκεφτεται το μελλον....

σαν aledjo: της εχω δωσει 2-3 σφαλιαρες αλλα δε περνει μπρος.

εσεις τι λετε?

Δημοσ.
μπράααβο ρε παίδια.. έτσι λέω και γώ άλλωστε. .όχι να περιαυτολογήσω αλλά είμαι και καλό κομμάτι

ρε παίδια πως θα γίνει να μην γεράσουμε ποτε??

Ρε bibibo μιας και λες οτι είσαι καλό κομμάτι ποσταρε και μια φοτο, για να χουμε και μεις μια ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...