Προς το περιεχόμενο

θα παντρευόσασταν αν ....

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η απάντηση είναι άμμεσα συνδεδεμένη με το εκκαθαριστικό της εφορίας της κυρίας και ειδικά στο έντυπο Ε9.

Δημοσ.

ποσό δηλαδή θα μας κοστίσουν τα 5 χρόνια, που να ηταν και 10 δηλαδή....

αν και δεν ρώτησα αυτό ακριβώς.... αλλά όπως φαίνεται εσύ αποκλειείς το ενδεχόμενο να είναι ένας άντρας ερωτευμένος με μια γυναίκα που είναι 5 χρόνια μεγαλύτερή του

Δημοσ.

ε σε αυτη την ηλικια υποτιθετε οτι ξερεις τι θες και δεν εισαι παιδακι 18χρονων....

αν εισαι σιγουρος τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να το σκεφτεσαι.

προσεχε ομως μην ειναι μονο ο ερωτας που σε κανει να το σκεφτεσαι αυτο και οχι η λογικη!

προηγειται παντα η λογικη.

εξαλλου, μια ζωη την εχουμε! δε θα πας για αυτοκτονια....

Δημοσ.
ποσό δηλαδή θα μας κοστίσουν τα 5 χρόνια, που να ηταν και 10 δηλαδή....

αν και δεν ρώτησα αυτό ακριβώς.... αλλά όπως φαίνεται εσύ αποκλειείς το ενδεχόμενο να είναι ένας άντρας ερωτευμένος με μια γυναίκα που είναι 5 χρόνια μεγαλύτερή του

Αστειευόμουν αλλά επειδή είμαι αρκετά ρεαλιστής κι έχουν δεί πολλά τα μάτια μου θα σου πώ.Όχι δεν το αποκλείω να είναι ερωτευμένος αλλά συμφωνώ και με τον προλαλλήσαντα ανάλογα για ποιές ηλικίες μιλάμε.Τώρα στα 37 μου δεν θα το έκανα με καμία κυβέρνηση όσο καψούρης και να ήμουνα.Πιστεύω πως μία γυναίκαι 42 ετών έχει άλλους ρυθμούς και ζητάει άλλα πράγματα από τη ζωή.Εγώ θέλω παιδιά,αυτή μπορεί να κάνει αλλά με πολύ μεγάλα ρίσκα για το παιδί.Και μην ακούσω μλκς για την ανάγκη μιας γυναίκας να γίνει μάνα γιατί βλέπω κάτι σαλιάρες που πάνε στα 45-50 και κάνουν παιδί και θέλω να τις πετάξω γιαούρτια.Το βασικότερο είναι πάντως πως αν μιλάμε για κάπως προχωρημένες ηλικίες όταν ο έρωτας φύγει από το παράθυρο και αρχίσουν να βλέπουν ένας από τους δύο τα πράγματα πιο ξεκάθαρα τότε αρχίζουν τα προβλήματα.

Δημοσ.

γιατί 5 χρόνια συγκεκριμένα;

προσωπικά δεν μου φαίνονται πολλά για να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, οπότε απαντάω άνετα ναι.

Δημοσ.

καλα δεν λέω και γώ μαλακία το βρήσκω αλλά έλα που καμια φορά βρίσκεις αυτά ποθυ ψάχνεις σε έναν πολύ συγκεκριμένο άνθρωπο ανεξάρτητα απο την ηλικία του.

και για μενα δεν θα ήταν το καλύτερο να είμαι με εναν 5 χρόνια μικρότερο και να τρώω όλο το κομπλεξ της ηλικίας στη μάπα κάθε γ.. μέρα.

τώρα χάρηκα γιατί διάβασα και την απάντηση του Harkon, άλλωστε δεν νομίζω ότι φαίνονται τα 5 χρόνια... μερικοί άνθρωποι προσέχουν και ιδαίτερα τον εαυτό τους και την σωματική τους κατάσταση

πέντε χρόνια συγκεκριμένα γιατί τα βρήκα με ένα τυπο πέντε χρόνια μικρότερο, καλά όχι ότι θα παντρευτούμε, ακόμα δεν τον είδαμε γιάννη τον βαφτίσαμε απλά αναρωτιώμουν

άλλωστε δεν παντρεύεται κανείς ούτε και γώ από όσο ξέρω.

Ελπίζω να μην διαβάζει το φόρουμ γιατί αυτό ηταν δεν πρόκειται να τον ξαναδώ.

Δημοσ.

εννοείς γενικά ή με την σιτεμένη? ξέρεις μωρέ αυτή που θα είναι 5 χρόνια μεγαλύτερή σου και θα είναι σαν σταφιδιασμένη ενώ εσύ που θα είσαι 5 χρόνια μικρότερος θα είσαι σαν μπεμπούλης

Δημοσ.
θα ήθελα την γνώμη σας, αγόρια...

θα παντρευόσασταν ποτέ γυναίκα 5 χρόνια μεγαλυτερή σας??

Οχι...

...αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει.

Δημοσ.

ρε τί λέτε;

αλήθεια τα κοιτάτε αυτά;

αμα η καρδιά χτυπάει όμορφα τί να πουν τα 5 χρόνια κ αν ο ένας έχει μετά 1 ρητίδα περισσότερη;

Δημοσ.

Φυσικά και θα παντρευόμουνα 5 χρόνια μεγαλύτερη! Σιγά την διαφορά κι'όλας!

Πλάκα μας κάνεις? Αν την γούσταρα σαν άνθρωπο χέστηκα για την ηλικία της ακόμα και αν είναι 10 χρόνια η διαφορά ηλικίας και επίσης για ολο..όλο τον υπόλοιπο μαλάκα-κόσμο :-)

Μην έχεις ανασφάλειες και κόμπλεξ... απλά κατάλαβε τι θέλει κλπ ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...