Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πληκτρολόγιο

joh3nylio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους..

Έπειτα από μια εγκατάσταση νέου επεξεργαστή, το πληκτρολόγιο μου δεν αναγνωρίζετεται από το σύστημα μου(No keyboard found!).Παρόλα αυτά αφού περάσει το αρχικό στάδιο σε περιβάλλον MS-DOS το πληκτρολόγιο αναγνωρίζεται από το περιβάλλον των Windows(Vista).Η σύνδεση του πληκτρολογίου έγινε κανονικότατα.Έχει κάποιος υπόψη του τί μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Ok..sorry για την παράλειψη.Το συνδέω μέσω PS2 στο PC.Κάνω ότι έκανα και πριν την εγκατάσταση του επεξεργαστή(μιλάω για το συνδετικό μέρος)..με μόνη διαφορά πως απλά τώρα χωρίς λόγο δεν αναγνωρίζεται..

Δημοσ.
Ok..sorry για την παράλειψη.Το συνδέω μέσω PS2 στο PC.Κάνω ότι έκανα και πριν την εγκατάσταση του επεξεργαστή(μιλάω για το συνδετικό μέρος)..με μόνη διαφορά πως απλά τώρα χωρίς λόγο δεν αναγνωρίζεται..

Μονο επεξεργαστη αλλαξες ???

Δημοσ.

Συνδέεται μόνο μέσω PS2.Μέσω εξαρτήματος εννοείς να το συνδέσω σε USB?Πρόβλημα πληκτρολογίου δεν υπάρχει πάντως γιατί έχω δοκιμάσει 2 τα οποία όπως προανέφερα λειτουργούν στο λειτουργικό των Windows..

Δημοσ.
Συνδέεται μόνο μέσω PS2.Μέσω εξαρτήματος εννοείς να το συνδέσω σε USB?Πρόβλημα πληκτρολογίου δεν υπάρχει πάντως γιατί έχω δοκιμάσει 2 τα οποία όπως προανέφερα λειτουργούν στο λειτουργικό των Windows..

Κανενα απο τα δυο δεν δουλευει πριν τα windows ??Για δοκιμασε με ανταπτορα σε usb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...