Προς το περιεχόμενο

ερωτησουλες για htc tytn II

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια

1)οταν αγορασα το ποκετ μου ο πολιτης μου ειπε το εξης για το θεμα της μπαταριας και θελω να μαθω εαν ισχυει. μου ειπε να το φορτισω 10 συνεχομενς ωρες μετα να το αφισω να αδιασει και να το φορτιζω μονο 3 ωρες και οχι περισοτερο διοτι κανει ζημια στη μπαταρια. αυτο ειναι μυθος η πραγματικοτητα?

επισης για το θεμα του φορτιστη αυτοκινητου μπορει να κανει ζημια στη μπαταρια? καποτε ετσι ελεγαν οτι δεν ειναι καλα να φοριτζεται στο αυτοκινητο.

και τελευταιο για το θεμα της μπαταριας. ειναι καλυτερα να το φορτιζω ολοκληροτικα η μπορω να το φορτισω μονο πχ για 40 λεπτα χωρις να δημιουργιθει προβλημα στη μπαταρια?

(ολα αυτα για τη καλυτερη λειτουργια της μπαταριας και οχι γιατι δεν ξερω να φορτιζω συσκευες:-D:-D:-D)

2) . δεν ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τη μπαταρια του. καθε 2 ημερες πρεπει να τη φορτιζω. ιδικα οταν εχω λειτουργιες οπως navigator, wifi , bluetooth . δεν αντεχει καθολου.

3)οταν λειτουργω το NAVIGATOR στο αυτοκινητο και εχει αρκετο ηλιο δεν βλεπω καλα στη οθονη. σιγουρα αυτο οφειλεται στο οτι ειναι qVGA και οχι VGA υπαρχει καποια λυση τουλαχιστω για το αυτοκινητο ?

4)καπου εχω διαβασει για rom updates απο που μπορω να τα βρω αλλα να ειναι ακσιοπιστη πηγη?

αυτα προς το παρον ....

Δημοσ.

κατι που εχω ξεχασει. εαν χρησιμοποιω αρκετες φορες το δακτυλο μου αντι το πενακι ενδεχεται να δημιουργιθει προβλημα στη οθονη?

Δημοσ.

Απαντήσεις:

1) Η πρώτη φόρτιση καλό είναι να κρατήσει για 10-12 ώρες περίπου. Τώρα οσον αφορά για το 3 ώρες εαν είναι αυτός ο χρόνος φόρτισης, λογικό είναι εφόσον γίνει πράσινη η ένδειξη φόρτισης να το βγάλεις απο τον φορτιστή.

Με τον φορτιστή αυτοκινήτου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν χαλάει η μπαταρία.

Διάβασε και το εγχειρίδιο του κατασκευαστή σου όσον αφορά τις φορτίσεις. Καλό θα είναι κάθε 4 φορτίσεις να αφήνεις να τελειώνει η μπαταρία και να κάνεις πλήρη φόρτιση.

2) Με ολα αυτά ενεργοποιημένα λογικό είναι να μην κρατάει και πολύ η μπαταρία. Εχω το ΜιοΑ701 και όταν έχω ανοιχτό το Destinator το πολύ να κρατάει 2-3 ώρες η μπαταρία.

3) Δοκίμασε να μειώσεις την φωτεινότητα της οθόνης σου. Επίσης απο το Destinator μπορείς να επιλέξεις την λειτουργία νύχτας. Εμένα με βολευει και είναι ενεργοποιημένη και κατά την διάρκεια της ημέρας.

Βάλε φυμέ μεμβράνες στο αυτοκίνητο σου ακόμα και στο μπροστινό παρμπριζ... :) (πιστευω να έχεις και κανα γνωστό στην αστυνομία... για ευνοητους λόγους)

4) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355635

5) Αν δεν έχεις πάρει προστατευτικό οθόνης καλό θα ήταν να πάρεις. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά σίγουρα η πιεση που ασκείς θα πρέπει να είναι ελάχιστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...