Προς το περιεχόμενο

Προβλημα mobo?

xontroi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρα και καλη χρονια.

Παιδες βοηθεια σε απορια.

Το PC μολις πατησω power on για να ανοιξει ακουγονται για μια στιγμη οι ανεμιστηρες αναβουν τα led στην μητρικη και αμεσως κλεινουν,σε λιγοτερο απο ενα δευτερολεπτο ανοιγει παλι και bootαρει κανονικα.Ολα ειναι οκ κατα την λειτουργεια του,θερμοκρασιες συχνοτητες ταχυτητες κλπ.

Το συστημα ειναι νεο και συμπεριφερεται ετσι απο την αρχη.

Αποτελειται απο:

MSI P35 Neo2-FR

E 6550

2GB G-SKILL

Evga 8600 GTS

PSU Chieftec 560W

και τα παρελκομενα κλασσικα

Τι εχετε να παρατηρησετε?Φοβαμαι για βλακεια της μητρικης.Αν ειναι ετσι πρεπει να βιαστω τωρα που ειναι ακομη φρεσκα

Δημοσ.

Είναι το λεγόμενο double boot και το κάνουν κάποιες μητρικές. Αν διαβάσεις το manual πρέπει να το αναφέρει. Συμβαίνει σε cold boot δηλαδή αν του κλείσεις το τροφοδοτικό και το ανοίξεις. Σε άλλη περίπτωση νομίζω δεν συμβαίνει εκτός κι αν πειράξεις το bios. Δεν έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Είναι το λεγόμενο double boot και το κάνουν κάποιες μητρικές. Αν διαβάσεις το manual πρέπει να το αναφέρει. Συμβαίνει σε cold boot δηλαδή αν του κλείσεις το τροφοδοτικό και το ανοίξεις. Σε άλλη περίπτωση νομίζω δεν συμβαίνει εκτός κι αν πειράξεις το bios. Δεν έχεις πρόβλημα.

Μεγιστε frenzy σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση .

Ομως δεν εχει μεσολαβησει κλεισιμο τροφοδοτικου.

Δημοσ.

ούτε αλλαγές στο bios; Δεν είχα ποτέ επαφή με τη μητρική σου (χμμμ! lol) οπότε δεν είμαι σίγουρος για τις προϋποθέσεις. Google it κάτι θα βρεις

Δημοσ.
ούτε αλλαγές στο bios; Δεν είχα ποτέ επαφή με τη μητρική σου (χμμμ! lol) οπότε δεν είμαι σίγουρος για τις προϋποθέσεις. Google it κάτι θα βρεις

Στο bios εγινε αλλαγη (ανεβασμα) αλλα το ιδιο μοτιβο επικρατουσε και πριν τον κλοκαρω και τωρα.δεν εχει αλλαξει συμπεριφορα οτι κατι δεν του αρεσε στα σκαλισματα.Τεσπα το αφηνω ετσι και αν θελει ας καψει φλαντζα κεφαλης.

Thanks man! see you;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...