isspro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 απο ποιο site klainmaingr τα τσιμπας αυτα των "εξευτελιστικων τιμων"?
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Α..μην φανταστείς.. εξαρτάται και τι θέλεις βασικά.. ένα search στο ebay με lower price και buy it now.. ψιλοκαλό rating του seller και έφυγε Να σημειώσω βέβαια πως δέν μιλάω μόνο για παιχνίδια αλλα για αγορές γενικότερα..
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Εγω ξενερωνω τα μεγιστα οταν βρισκω κατι καλο και ειναι ship μονο για εσωτερικο!
gust Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Εγω ξενερωνω τα μεγιστα οταν βρισκω κατι καλο και ειναι ship μονο για εσωτερικο! Me too!
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Xτες, CoD3 για PS3, με μολις 15$+1$ μεταφορικα!Χαρηκα...αλλα ηταν για εσωτερικο!
klainmaingr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Κλασσική περίπτωση βλάβης.. :/ Πάντως εσύ ποθ ψάχνεις τόσο καιρό το cod3 μου κάνει εντύπωση... Σε σχετικά με την κονσόλα φόρουμ ΠΑΝΤΑ βρίσκεις μια καλή ευκαιρία στα 10-15 ιδιαίτερα σε τέτοιας χρονολογίας παιχνίδια (ελληνικά για χέρι με χέρι)
S2Katana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μακαρι να ηταν ετσι φιλε μου.Το ψαχνω πανω απο 3 μηνες (λογω του οτι μου αρεσει η σειρα CoD) και ο καθενας ζηταει ο,τι θελει!Κατω απο 35 ευρω μεταχειρισμενο δεν το εχω βρει...
Vole Maulder Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Θεωρητικέ, το play-asia τα γράφει τα μεταφορικά του κ είναι αναλόγως τι θα επιλέξεις. Επιπλέον χρέωση δεν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.