Προς το περιεχόμενο

O/C>.... Τη γνώμη σας!!!

asterix73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα ένα καινούριο σύστημα.

Μ/Β asus P5N32-E SLI, Intel 2 duo 6750,Συστημα ψύξης Thermalright Cooler Ultra 120 Extreme, cellshock 2x1GB 1066Mhz (5,5,5,15), EVGA 8800GTS 640MB.

Προσπάθησα να κάνω ο/c και μετά από αρκετές δοκιμές κατεληξα στις παρακατω ρυθμίσεις.

CPU FSB 437,5Mhz x 8 3500Mhz (ανέβασα και λίγο το vcore).

Τις μνήμες κατάφερα να τις φτάσω χωρίς να έχω πρόβλημα 1125 ΜHz (5,5,5,5) volt από 2,3ν στα 2,45ν.

Η Μ/Β υποστηρίζει linked και unlinked o/c για τις μνήμες (είτε με το ένα είτε με το άλλο δεν πήγαν παραπανω).

Το σύστημα ήταν σταθερότατο. Μετά από μία εβδομάδα όμως και πάνω σε ένα μεγάλο copy μου πάγωσε. και από εκεί και μετά έσκαγε συνέχεια ώσπου αφαίρεσα μια μια τις μνήμες και κατέληξα στο ότι η μία από τις δύο είχε πρόβλημα. (τις αντικατέστησε το Πλαίσιο στη συνέχεια).

Έχω την εντύπωση ότι οι πρώτες μνήμες μπορεί να ήταν μεταχειρισμένες και ίσως προβληματικές γιατί τα βιδάκια της ψήκτρας στη μια ήταν πειραγμένα.

Γενικά όμως προβληματίστηκα με τις μνήμες και φοβάμαι να τις ανεβάσω πάλι.

Παρατηρήσεις, σχόλια ευπρόσδεκτα.

Δημοσ.

Έδωσες αρκετό ρευματάκι στις μνήμες και «την ακούσανε» λίγο. Πάντως, δεν πρέπει να έπεσες σε καλό κομμάτι, με τόσο ρεύμα άλλοι ακουμπάνε τα 1200MHz με 5άρια timings. Προσωπικά, για 24/7 χρήση δε θα έδινα πάνω από 2.1V και όσο πάνε...

Δημοσ.

Προσωπικά, για 24/7 χρήση δε θα έδινα πάνω από 2.1V και όσο πάνε...

Η κανονική τους λειτουργεία λέει οτι είναι τα 2,3 volt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...