optostyle Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Έχω ένα μηχάνημα με επεξεργαστή Pentium 4 στα 2,6 ghz και κάρτα γραφικών ALBATRON FX5200 AGP. Αναρωτιέμαι αν η κάρτα γραφικών που έχω υποστηρίζει πραγματικά υψηλές αναλύσεις (έτσι λέει θεωρητικά) κι αν ναι, αν το αποτέλεσμα θα είναι και ΠΟΙΟΤΙΚΟ. φιλε μου η καρτα σου ειναι αρκετα παλια...αν παρουμε σαν δεδομενο ομως οτι η οθονη ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη,γιατι δεν κανεις το πιο απλο που μπορεις απο το να ρωτας ....δηλαδη αγοραστην και δοκιμασε....αν σου ''παιξει'' οπως θελεις εχει καλως,,,αν οχι οι δοκιμες σου και οι αναβαθμισεις θα κυμανθουν στα επιπεδα της καρτας σου και γενικως του pc σου.. παντως σε μενα οπως ειπα και σε αλλα posts πιο πανω,με συνδεση DVI....η λεπτομερεια ειναι φανταστικη
optostyle Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μάλλον η ερώτησή μου πέρασε απαρατήρητη νωρίτερα και δεδομένου ότι:α) είδα την 2232BW και εντυπωσιάστηκα. β) θέλω οθόνη 24" που να αποδίσει FullHD ξανακάνω την ερώτηση μήπως και ξέρει κάποιος: Έχει βγει/θα βγει οθόνη 24" ίδιου τύπου από την Samsung (π.χ. 2432BW);; Γνωρίζει κανείς τίποτα;;; σιγουρα οχι δεν εχει βγει ακομα,ως τωρα που γραφουμε αυτες τις σειρες ΑΝ θα βγει με μια γρηγορη ματια που εριξα,ΔΕΝ υπαρχει κατι στον οριζοντα
Stratilatis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 φιλε μου η καρτα σου ειναι αρκετα παλια...αν παρουμε σαν δεδομενο ομως οτι η οθονη ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη,γιατι δεν κανεις το πιο απλο που μπορεις απο το να ρωτας ....δηλαδη αγοραστην και δοκιμασε....αν σου ''παιξει'' οπως θελεις εχει καλως,,,αν οχι οι δοκιμες σου και οι αναβαθμισεις θα κυμανθουν στα επιπεδα της καρτας σου και γενικως του pc σου.. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φυσικά και εκεί θα καταλήξω. Απλά ήθελα να έχω μια αρχική εκτίμηση του κόστους γιατί η οθόνη στοιχίζει 300? και οι εναλλακτικές είναι οι εξής: 1. Να μου κάνει μια χαρά και να τη βγάλω καθαρή. 2. Να χρειαστεί μια νέα κάρτα γραφικών (AGP), να σκάσω άλλα 70-100? και να κάνω τη δουλειά μου. 3. Να πάρω τη κάρτα γραφικών, να μή κάνει δουλειά και να χρειαστεί να αλλάξω από την αρχή motherboard, επεξεργαστή και νέα κάρτα γραφικών (PCI)με κόστος...
droperman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Αν η οθονη ειναι made in slovakia ειναι σιγουρα s panel??
optostyle Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Αν η οθονη ειναι made in slovakia ειναι σιγουρα s panel?? oxi βεβαια ...γιατι να ειναι σιγουρο....και η δικια μου slovakia ειναι....αλλα στο πισω μερος μου φαινεται δεν γραφει....οπότε ποιος ανοιγει panel....
nikos2027 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια μόλις αγορασα την 2032 την 20αρα και έχω κάποιες απορίες. Αρχικα βάζω analog η digital? Έχω την μητρικη ASUS M2N-VN που εχει ενσωματωμένη γραφικών 128. Επίσης δεν μου δείχνει πολυ καλά... νομίζω ότι μιάζουν σαν να είναι ξεθωριασμένα τα χρώματα... παρακαλώ για βοηθητικές ρυθμίσει για φωτεινοτητα και χρωμα... Ευχαριστω
radeon9700 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Aμα έχει DVI τότε είναι η προτεινομενη λύση Για χρώματα κανε εγκατάσταση το magictune απο το dvd και παίξε μαζί του
nikos2027 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Και κατι ακομα... Παιζω ενα παιγνιδι παλιο το οποιο παιζει σε 800χ600 και θελω να ρωτησω αν υπαρχεςι τρόπος μη αλλοιώνεται η εικονα.Αν υπαρχει προγραμμα που να μπορώ να χειρίζομαι την οθονη... Τχ
optostyle Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια μόλις αγορασα την 2032την 20αρα και έχω κάποιες απορίες. Αρχικα βάζω analog η digital? Έχω την μητρικη ASUS M2N-VN που εχει ενσωματωμένη γραφικών 128. Επίσης δεν μου δείχνει πολυ καλά... νομίζω ότι μιάζουν σαν να είναι ξεθωριασμένα τα χρώματα... παρακαλώ για βοηθητικές ρυθμίσει για φωτεινοτητα και χρωμα... Ευχαριστω τι εννοεις αν αρχικα βαζουμε analog or digital?φυσικα και ΑΝ εχεις digital θα προτιμησεις αυτην... οσο για το αλλο ερωτημα σου σε επομενο ποστ,μαλλον δεν γινετε να αλλαξεις την αναλυση απ'οτι ξερω....
optostyle Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Α)Δε μας ειπες τι εγινε.... Β)Σταματησε η παραγωγη του συγκεκριμενου μονιτορ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.