Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG 2032BW....Tέλεια

optostyle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 10 μέρες, η οθόνη ήρθε πίσω. Στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι ο τεχνικός τους την έβαλε 2 ώρες και δεν του έσβησε. Σήμερα πήγα, την πήρα, την σύνδεσα και επί 1,5 ώρα δεν έσβησε.

Μετά, ξαφνικά, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!

Analog, digital, analog, digital....

Τι κάνω τόοοοσο λάθος πια????

Στις ρυθμίσεις βλέπω 2 οθόνες και η μία είναι ανενεργή. Βέβαια, και οι 2 έχουν ίδιο όνομα και ίδιες ιδιότητες. Πώς σβήνω την δεύτερη???

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

την εχεις ΜΟΝΟ με digital συνδεση φιλε? η εχεις παραλληλα και την analog ??

edit:πρεπει να βλεπει μια μονο οθονη απο τη ρυθμιση καρτας γραφικων

Δημοσ.

Εντάξει, παιδιά, αφήστε το... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Ενώ από το e-shop τα βλέπανε όλα καλά, ένας τεχνικός της Samsung χρειάστηκε μόνο 40 δευτερόλεπτα (και αυτά τηλεφωνικά) για να μου πει ότι η οθόνη είναι χαλασμένη.

Την ξαναματαπήγα στο e-shop, όπου και τους είπα να μην την στείλουν στα κεντρικά αλλά να την δοκιμάσουν οι ίδιοι. Μετά από 3 ώρες με πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση γιατί η οθόνη είναι χαλασμένη (τελικά δεν βλέπω φαντάσματα).

Ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις και την βοήθεια σας.

Δημοσ.
παιδια τρελο μειον στην οθονη ειναι το οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα απενεργοποιησης του led λειτουργιας....

αν εννοεις κατω δεξια τον μπλε κυκλο που φωτιζει....καποιο λαθος κανεις ....οχι απλα ρυθμιζετε,αλλα γινετε και με κλιμακα απο καθολου εως αρκετα

Δημοσ.
αν εννοεις κατω δεξια τον μπλε κυκλο που φωτιζει....καποιο λαθος κανεις ....οχι απλα ρυθμιζετε,αλλα γινετε και με κλιμακα απο καθολου εως αρκετα

Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις πως ρυθμίζετε?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλά τι έπαθε η δικιά μου 2032ΒW?

μπήκα στο menu και όταν πάω να πειράζω κάποια ρύθμιση μου βγάζει "auto adjustment locked"?

πως κλείδωσε? εγώ δεν έκανα τίποτε....

Δημοσ.
πας setup μετα LED Brightness και ρυθμιζεις το ποσο φωτεινο θες να ειναι

Ναι αλλα δεν απενεργοποιειται τελειως φιλε την τσεκαρα....:-)

Δημοσ.
Ναι αλλα δεν απενεργοποιειται τελειως φιλε την τσεκαρα....:-)

ναι....τελικα μενει λιιιιιιγο αναμμενο οντως....

ε οκ..να δηλωνει και οτι λειτουργει ....:lol:

Δημοσ.

Νεότερα από το μέτωπο...

Σήμερα μου ήρθε η καινούρια(??) Samsung.

Την ανοίγω, μένει ανοιχτή αυτήν την φορά και όλα ωραία, όλα καλά.

Όλα είπα? Λάθος... Γιατί η καινούρια(??) οθόνη μου, έχει 3 καμμένα pixel.

Αυτή η αλητεία του e-shop.gr δεν θα περάσει έτσι όμως.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Το ερώτημα που θα κάνω το έχω διατυπώσει και στο φόρουμ καρτών γραφικών αλλά επειδή σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο, ήθελα και την άποψή σας.

Έχω ένα μηχάνημα με επεξεργαστή Pentium 4 στα 2,6 ghz και κάρτα γραφικών ALBATRON FX5200 AGP. Αναρωτιέμαι αν η κάρτα γραφικών που έχω υποστηρίζει πραγματικά υψηλές αναλύσεις (έτσι λέει θεωρητικά) κι αν ναι, αν το αποτέλεσμα θα είναι και ΠΟΙΟΤΙΚΟ.

Σημείωση: Δεν παίζω παιχνίδια, το πιο απαιτητικό 3d πράγμα που θα μου τύχει είναι το google earth (!!!) και κανένα mkv αρχείο από hi-definition ταινία. Έχω όμως απαιτητικό μάτι και θέλω η εικόνα να είναι ποιοτικά καλή.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Μάλλον η ερώτησή μου πέρασε απαρατήρητη νωρίτερα και δεδομένου ότι:

α) είδα την 2232BW και εντυπωσιάστηκα.

β) θέλω οθόνη 24" που να αποδίσει FullHD

ξανακάνω την ερώτηση μήπως και ξέρει κάποιος:

Έχει βγει/θα βγει οθόνη 24" ίδιου τύπου από την Samsung (π.χ. 2432BW);; Γνωρίζει κανείς τίποτα;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...