optostyle Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 κι εγω παιδευομουν με drivers αλλα τελικα μαλλον δε χρειαζονται εμενα μου εκανε κατι τετοιο οταν ειχα και analog και digital καλωδιο μαζι. οταν εβαλα μονο το digital DV-I ,το δεχτηκε κανονικα στη max αναλυση,και στα 60 Hz. στις ιδιοτητες στην βλεπει κανονικα σαν το μοντελο που ειναι???
arkoudos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Στις ιδιότητες την βλέπει ναι... Στην αρχή έβαλα μόνο το digital. Μου τα έκανε αυτά και έβαλα και τα 2 (ωραίος, ε?). Μετά άφησα μόνο το ANalog και δεν άναβε καν. Μόλις σχολάσω θα πάω να βάλω το service pack και να ξαναμανα εγκαταστήσω τους drivers μπας και γίνει κάτι. Καινούριο pc και δεν μπορώ να το χαρώ μπουααααα
arkoudos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Τελικά μάλλον είναι χαλασμένη... τα ίδια μου κάνει... δεν νομίζω να κάνω κάτι τόσο τραγικά λάθος
Nauseas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Γειά χαρά και από μένα Φίλε arkoudos και σε μένα εμφανίζεται το φαινόμενο που περιγράφεις. Όταν η οθόνη ανοίγει (είτε όταν βγαίνει απο sleep είτε όταν ανοίγω το pc) κάνει αυτό τον έλεγχο(?) εναλλάσοντας απο digital σε analog πολλές φορές. Την οθόνη την έχω συνδεδεμένη στο DVI και το θεώρησα φυσιολογικό αυτόν τον έλεγχο (παρότι λίγο κουραστικό) αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις.. Αν κάποιος κάτοχος της οθόνης ξέρει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει..
optostyle Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 αλλο λεει ο arkoudos μαλλον...απ'οτι καταλαβα δεν του κλειδωνει καν ενω αυτο που λες εσυ φιλε το κανει κι εμενα και ειναι φυσιολογικο να ψαξει μια φορα analog και μια φορα digital το σημα για να δει η οθονη που θα ''κλειδωσει''
arkoudos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Nauseas, αυτό που σου κάνει είναι όντως φυσιολογικό, όπως λέει και ο optostyle. Εμένα κάθε πέντε λεπτά έσβηνε, άσπριζε και μετά έψαχνε αν είναι αναλογική η σύνδεση ή ψηφιακή. Την έβρισκε, επανερχόταν, αλλά μετά από 5 λεπτά τα ίδια. Το καλύτερο ποιό είναι; Στο e-shop που την πήγα πίσω, με πήραν τηλ χθες και μου λένε ότι η οθόνη είναι μία χαρά(!!!) και ότι μου την στέλνουν πίσω. Το καλό που τους θέλω... Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω τόσο λάθος. Άσχετος δεν είμαι... αλλά και να ήμουν, 2 καλώδια συνδέεις, δεν είναι πυρηνική φυσική.
RapidShade Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Nauseas, αυτό που σου κάνει είναι όντως φυσιολογικό, όπως λέει και ο optostyle. Εμένα κάθε πέντε λεπτά έσβηνε, άσπριζε και μετά έψαχνε αν είναι αναλογική η σύνδεση ή ψηφιακή. Την έβρισκε, επανερχόταν, αλλά μετά από 5 λεπτά τα ίδια. Το καλύτερο ποιό είναι; Στο e-shop που την πήγα πίσω, με πήραν τηλ χθες και μου λένε ότι η οθόνη είναι μία χαρά(!!!) και ότι μου την στέλνουν πίσω. Το καλό που τους θέλω... Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω τόσο λάθος. Άσχετος δεν είμαι... αλλά και να ήμουν, 2 καλώδια συνδέεις, δεν είναι πυρηνική φυσική. Το ενδεχόμενο να φταίει η κάρτα γραφικών σου γιαί δεν το εξετάζεις; Εμένα πάντως αυτό μου μυρίστηκε μόλις το διάβασα το θέμα σου... Βάλε μια άλλη πάνω για δοκιμή αν έχεις ή δοκίμασέ τήν σε κάποιο άλλο PC.
arkoudos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Το δοκίμασα και στο δεύτερο pc μου (στο παλιό), του οποίου η κάρτα γραφικών έχει υποδοχή μόνο για αναλογική σύνδεση (το μπλε καλώδιο). Εκεί μπορώ να πω ότι άντεξε 15 ολόκληρα λεπτά, πριν ξαναπάθει ψυχολογικά προβλήματα και ασπρίσει-σβήσει-επανέρθει. Τώρα έχω συνδέσει την οθόνη του παλιού pc στο καινούριο, και είναι ανοιχτή 4 μέρες συνεχόμενες χωρίς να σβήσει. Η κάρτα γραφικών (του καινούριου) είναι η SAPPHIRE RADEON HD3850 256MB PCI.
optostyle Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Κατι δε μ'αρεσει στην επαναλαβομενη συμπεριφορα του μονιτορ να το ξανακανει.Δηλαδη αφου κλειδωσει δε το βρισκω λογικο να ξανακλεινει και να ξαναψαχνει... αφου διορθωθηκε με αλλη καρτα,ψαξτο και με αλλες ρυθμισεις..δηλ να ορισεις πως και απο που θα δειχνει...digital or analog,και αν κατα τυχη το εχεις σαν clone,δηλαδη να παιζουν 2 μαζι μονιτορ,ξετσεκαριστο
Axelfc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω αυτη την οθονη για να τη συνδεσω στο laptop μιας και μου καηκε η δικια του οθονη. Η καρτα γραφικων του laptop ειναι η nvidia geforce fx go 5700 και υποστηριζει μεγιστη αναλυση 1280χ800. Επομενως θα υπαρχει προβλημα να λειτουργησω την οθονη αυτη στην μεγιστη της αναλυση? Επιπλεον μιας και χρησιμοποιω Linux τα προγραμματα που αναφερετε για τις ρυθμισεις στα windows υπαρχουν κατ αντιστοιχια και για το Linux?
disqualified Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω αυτη την οθονη για να τη συνδεσω στο laptop μιας και μου καηκε η δικια του οθονη. Η καρτα γραφικων του laptop ειναι η nvidia geforce fx go 5700 και υποστηριζει μεγιστη αναλυση 1280χ800. Επομενως θα υπαρχει προβλημα να λειτουργησω την οθονη αυτη στην μεγιστη της αναλυση? Επιπλεον μιας και χρησιμοποιω Linux τα προγραμματα που αναφερετε για τις ρυθμισεις στα windows υπαρχουν κατ αντιστοιχια και για το Linux? η καρτα σου υποστηριζει πολυ παραπανω αναλυση απλα βλεπεις τη μεγιστη αναλυση που υποστηριζε η οθονη του laptop σου
sl028 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Θα παω αυριο σε ενα μαγαζι να παρω την 2232. Πως μπορω να δω αν ειναι s-panel ? Οπως και στην 226bw ?
optostyle Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Θα παω αυριο σε ενα μαγαζι να παρω την 2232. Πως μπορω να δω αν ειναι s-panel ? Οπως και στην 226bw ? φανταζομαι πως ναι...με τον ιδιο τροπο(τροπους).... με τη διαφορά οτι για μενα δεν αξιζει να ανοιξω το πανελ για να δω αν ειναι το ενα η το αλλο....ΑΝ ειναι s panel καλως εχει....αν ΔΕΝ ειναι θα φαω πικρα...γι'αυτο το αφηνω καλυτερα
seventh_son Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Εγώ απλά έχω να πώ οτι η 2232 BW είναι απίστευτη. Την έχω καμιά εικοσαριά μέρες συνδεδεμένη πάνω σε μια 7900GS με DVI και έχω στην κυριολεξία χάσει το φως μου. Παίζω pro και νομίζω ότι θα μπω να παίξω και γω. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα καλύτερα 360 εύρω που έχω χαλάσει τελευταία. Τελικά η Samsung μπορεί να δίνει 7 καμμένα pixel αλλά στην κυριολεξία έχει κορυφαία μόνιτορ. Πριν είχα την Samsung 910MP 19". Απόλυτα ευχαριστημένος και από τις δύο.
sl028 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Παιδια, πηρα την 2232 την βαζω στην προτεινομενη αναλυση 1680χ1050 και η οθονη τρεμουλιαζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Την εχω πανω σε μια Nvidia 5600FX, στη συνδεση DVI. Σε ολες τις αλλες αναλυσεις η οθονη δε παρουσιαζει προβλημα. Τι λετε να ειναι? Η αδυναμη καρτα γραφικων, ή η οθονη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.