optostyle Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 ειδα αρκετα θεματα στο site, οσο αναφορα οθονες κτλ. επειδη ετυχε χθες να αγορασω την samsung 2032BW,θα ηθελα να πω τα εξης.. Συνδεδεμενη με DVI στη μεγιστη αναλυση,εβαλα απλα σαν αρχη ενα θεμα hd στην επιφανεια εργασιας(και καλα υψηλης αναλυσης)....ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ....την κοιταζα σαν χαζος Μετα λεω ωρα για κατι σε εργο.βαζω το star wars σε full hd ,αλλα με το σχετικο downscale 1680 x 1050....η εικονα?φανταστικη με βαθος κτλ Γενικα σε οτι την συγκρινα με αφηνε αφωνο να σας πω εξ αρχης οτι την ''λυση'' EIZO την ηξερα αλλα δεν ηθελα να ξεφυγω χρηματικα Το μονο μειον που βρηκα ....κι αυτο ειναι σχετικο,απο αποψη σερφαρισματος κτλ μου φανηκε 'μεγαλη' σε ιντσες ,,,κι αυτο γιατι στο γραφειο μου μου φαινεται αρκετα κοντά.... θα ηθελα τις γνωμες σας ΥΓ1:μη με παρεξηγησετε ,απλα μου αρεσε πολυ και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας,γιατι ασχολουμαι με pc καμμια 12 χρονια μονο,αλλα ειναι η πρωτη φορα που κατι κομπιουτερίστικο με συνεπαιρνει ΥΓ2:Η ολη θεαση εγινε με κατεβασμενη τη φωτεινοτητα απο το 80 στο 30 και max το 100 και την αντιθεση στο 50 απο το max 100
disqualified Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 χαιρομαι που σου αρεσει η οθονη, δεν ξερω με τι ησουν πριν απλα αυτο που σε εντυπωσιασε ειναι οι υψηλες αναλυσεις σε HD video και εικονα που ειδες. Εγω εχω παρει την 206ΒW και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με μονο μειονεκτημα την αλλοιωση των χρωματων ειδικα αμα δεις απο λιγο χαμηλοτερο επιπεδο την εικονα και αυτο θα το διαπιστωσεις αν πας και δεις την eizo1931 διπλα σε αλλες με TN panel. Ειδικα στο πλαισιο καλλιθεας εκαναν την μαγκια και την εχουν βαλει στο πανω ραφι και απλα ενω στις αλλες βλεπεις μαυρο εκει βλεπεις εικονα Οπως εντυπωσιαστηκα και εγω με θεαση DVD σε sony LCD 32" και με καλο player σε συνδεση HDMI. Απλα βλεπεις αλλη ταινια...
turbobss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Καλοριζικη, αφου σου αρεσε τοσο τα υπολοιπα ειναι περιττα! Για να εντυπωσιαστικες τοσο πρεπει να ειναι και s panel! Μπορεις να μας πεις απο που την πηρες,ημερομηνια κατασκευης και χωρα προελευσης(slovakia υποθετω) γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να την παρω και θελω να πετυχω s panel.
klog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Καλοριζικη, αφου σου αρεσε τοσο τα υπολοιπα ειναι περιττα! Για να εντυπωσιαστικες τοσο πρεπει να ειναι και s panel! Μπορεις να μας πεις απο που την πηρες,ημερομηνια κατασκευης και χωρα προελευσης(slovakia υποθετω) γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να την παρω και θελω να πετυχω s panel. Καταρχάς καλορίζικη στον συμφορουμίτη. Μετά απο δυό μηνες παρέα με την συγκεκριμένη οθόνη μπορώ να πώ μέχρισ τιγμής και γώ τα καλύτερα. Αυτό που όσο και αν έψαξα δεν μπορεσα να βρώ είναι αν η συγκεκριμένη βγάινει και με S panel. Oλες οι πληροφορίες που έβρισκα έλεγαν TN panel.
optostyle Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 παιδια κατ'αρχας ευχαριστω.... τωρα ειμαι στο μαγαζι.οταν παω σπιτι θα σας πω... απλα να σας πω οτι την πηρα απο πλαισιο
turbobss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Καταρχάς καλορίζικη στον συμφορουμίτη.Μετά απο δυό μηνες παρέα με την συγκεκριμένη οθόνη μπορώ να πώ μέχρισ τιγμής και γώ τα καλύτερα. Αυτό που όσο και αν έψαξα δεν μπορεσα να βρώ είναι αν η συγκεκριμένη βγάινει και με S panel. Oλες οι πληροφορίες που έβρισκα έλεγαν TN panel. Η οθονη TN panel ειναι φυσικα Οταν λεμε s panel εννοουμε οτι ειναι panel κατασκευασμενο απο την ιδια την samsung, υπαρχουν και Α,C panel φτιαγμενα απο αλλους κατασκευαστες για λογαριασμο της samsung ειναι πολυ γνωστο θεμα αν ενδιαφερεσε δες το τοπικ της 226bw.
damian1977 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 παιδια κατ'αρχας ευχαριστω....τωρα ειμαι στο μαγαζι.οταν παω σπιτι θα σας πω... απλα να σας πω οτι την πηρα απο πλαισιο Απλα απιστευτη οθονη...πηγα σημερα και εγω στο πλαισιο και την ειδα..πανεμορφη και η αποδοση εικονας μαγευτικη.... Το μονο που μου εκανε αρνητικη εντυπωση.... 1)Αντικατασταση της οθονης μονο για πανω απο 7 καμενα pixels 2)Τιμη 369 ευρο....(ενω μια προχειρη ματια στο νετ ειπε οτι e-shop 313) Το καλο ειναι οτι ειναι ακομα διαθεσιμη απο εκει.
disqualified Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Απλα απιστευτη οθονη...πηγα σημερα και εγω στο πλαισιο και την ειδα..πανεμορφη και η αποδοση εικονας μαγευτικη....Το μονο που μου εκανε αρνητικη εντυπωση.... 1)Αντικατασταση της οθονης μονο για πανω απο 7 καμενα pixels 2)Τιμη 369 ευρο....(ενω μια προχειρη ματια στο νετ ειπε οτι e-shop 313) Το καλο ειναι οτι ειναι ακομα διαθεσιμη απο εκει. μιλας για τις τιμες του μοντελου των 22" Το πλαισιο στη στελνει σπιτι με 313 χωρις μεταφορικα
damian1977 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 μιλας για τις τιμες του μοντελου των 22" Το πλαισιο στη στελνει σπιτι με 313 χωρις μεταφορικα Ναι,μιλαω για το μοντελο των 22'' Η τιμη που μου δωσανε αφορα αγορα της οθονης απο εμενα on-site.
optostyle Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 παντως αυτο με το τι πανελ εχει ,δεν το ξεκαθαρισα ,γιατι δε γραφει απο πισω...τωρα να εφαρμοσω την ταρζανια του τυπου στο βιντεο, και να την κανω φυλλο και φτερο ...μαλλον δε θα το κανω πρεπει να καταλαβουμε ....η εικονα και ο ηχος ειναι καθαρα εγκεφαλικα ερεθισματα....σε αλλους αρεσει πχ το πολυ contrast σε αλλους το λιγο...σε αλλους τα ''μπολικα'' πριμα, σε αλλους οχι....και σε μενα αρεσει αφανταστα το συγκεκριμενο μονιτορ,οπότε παιδια δε θα το ανοιξω για να δω.... ας περιμενουμε και γνωμες απο αλλους
klog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Η οθονη TN panel ειναι φυσικα Οταν λεμε s panel εννοουμε οτι ειναι panel κατασκευασμενο απο την ιδια την samsung, υπαρχουν και Α,C panel φτιαγμενα απο αλλους κατασκευαστες για λογαριασμο της samsung ειναι πολυ γνωστο θεμα αν ενδιαφερεσε δες το τοπικ της 226bw. Tnx για την διευκρίνηση ,οφείλω να ομολογήσω πως δεν έιχα καταφέρει να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου αυτή την ιστορία σωστά.
mihalakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Φίλε μου καλορίζικη και καλόβλεπη Μεγάλη λες οτι ειναι ε; Μήπως κουράζει σε πολύωρη χρήση; Στο λέω γιατι έχω φαει κόλλημα με την 245B που είναι 24'' και full HD. Κάπου είδα μια σε ένα μαγαζί και αρρώστησα. Έχω ξεκινήσει αποταμίευση γιατί έχει και 444 ευρώπουλα, αν και μέχρι να τα μαζέψω βλέπω να έχει πέσει στα 350:)
phadomas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 εγω παντος χωρις να θελω να σνομπαρω τις αλλες μαρκες,αλλα αυτη την στιγμη αν επερνα οθονη μονο σε samsung θα κοιταγα....τωρα π αρχισε να βγαζει καλες οθονες σε lcd να δειτε στο μελλον ποσο καλυτερες θα ειναι..οι οθονες της samsung ανεκαθεν(κ στις crt αν θυμαστε) εχουν πολυ καλα χρωματα..
optostyle Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Φίλε μου καλορίζικη και καλόβλεπη Μεγάλη λες οτι ειναι ε; Μήπως κουράζει σε πολύωρη χρήση; Στο λέω γιατι έχω φαει κόλλημα με την 245B που είναι 24'' και full HD. Κάπου είδα μια σε ένα μαγαζί και αρρώστησα. Έχω ξεκινήσει αποταμίευση γιατί έχει και 444 ευρώπουλα, αν και μέχρι να τα μαζέψω βλέπω να έχει πέσει στα 350:) κοιταξε να δεις...οπως και σε ενα forum με αυτοκινητα που ειμαι καταληξαμε οτι τα αλογα δεν ειναι στραγαλια,ετσι κι εδω θα μου επιτρεψετε να πω το ιδιο ,αλλα για τις ιντσες....ξαφνικα μπροστα σου 22- η 24 ιντσες νομιζω οτι ειναι υπεραρκετες(μεχρι πριν λιγο καιρο ειχαμε 25αρες στα σαλονια μας...ετσι δεν ειναι??)..αλλα οτι και να παρεις ελπιζω και ευχομαι να το χαρεις
arkoudos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Παίδες καλησπέρα... Χθες μου ήρθε ο καινούριος μου υπολογιστής. Η οθόνη είναι η SAMSUNG 2032BW και η κάρτα γραφικών μου είναι η SAPHIRE RADEON HD3850 PCI-E RETAIL. Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα. Η οθόνη κάθε 3 λεπτά σβήνει. Μαυρίζει, και μετά βγάζει πάνω αριστερά την ένδειξη "ANALOG" η οποία μετά γίνεται "DIGITAL". Σαν να μην καταλαβαίνει δηλαδή αν είναι αναλογική ή ψηφιακή (λέω εγώ). Εγώ την έχω συνδέση με την κάρτηα γραφικών με το άσπρο καλώδιο, για ψηφιακή σύνδεση. Τώρα, το τι δεν μπορεί να καταλάβει, δεν ξέρω. Να σημειώσω εδώ, ότι κατά την εγκατάσταση των drivers της κάρτας γραφικών, το Magic Tune δεν μπόρεσε να εγκατασταθεί, γιατί χρειάζομαι λέει το Service Pack 2 (έχω Windows XP). Μήπως κάποιος συναγωνιστής είχε το ίδιο πρόβλημα να μου πει την λύση; Εγώ θα αγοράσω το Service Pack 2 να το εγκαταστήσω, μήπως και φταίει μόνο αυτό, αλλά φοβάμαι πως δεν είναι έτσι. Thanx!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.