Προς το περιεχόμενο

Samsung J600 και Bluetooth Motorola!Πρόβλημα σύνδεσης...

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung J600 και Bluetooth Motorola!

λοιπόν....

Μόλις αγόρασα το παραπάνω μοντέλο (παρεπιπτόντως, μου αρέσει πολύ εξωτερικά)!

Τα πλήκτρα αφής με ζοριζουν λίγο (πολύ ευαίσθητα) αλλά θα τα συνηθήσω!

Στο θέμα μας τώρα:

Προσπαθώ να το συνδέσω με τη συσκευή Bluetooth(ακουστικό) που έχω,

αλλά ...ΔΕΝ! Η συσκευή αυτή, αναγνωριζόταν μια χαρά από το προηγούμενο κινητό μου(νόκια), ενώ τώρα, το νέο κινητό, την αναγνωρίζει,αλλά δε συνδέεται μαζί της.

Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι πρέπει να κανω? Έχω κάνει καμιά 15αριά προσπάθειες ήδη, αλλά απέτυχαν όλες...

Δημοσ.

2)και κάτι ακόμα με αυτό το κινητό!

Ήχο κλήσης, έβαλα ότι ήθελα!

Ήχο μηνύματος, γιατί με αφήνει να επιλέξω μόνο από 5-6 συγκεκριμένους που έχει, και όχι από όλους τους ήχους μου?

3) Πως μπορώ να του ορίσω, να έχει μόνιμο στα μηνύματα το Τ9?

4) Στην κάρτα sim, είχα τον κατάλογό μου, τον οποίο τον έχει φέρει μεν,αλλά όχι αλφαβητικά. Τι πρέπει να κάνω για να τακτοποιηθεί?

5) το κεντρικό κουμπί, μπορώ να το ορίσω κάπως(αν ναι,πως) να μην μπαίνει στο i-mode,αλλά στο κεντρικό μενού μου?

6) Πως γίνεται να βάλω το μενού "ενεργοποίηση bluetooth", (κ όχι αναζήτηση νέας συσκευής), σε μια από τις 4 κατευθύνσεις του κέρσορα, για γρήγορη πρόσβαση?

Δημοσ.

τελικά , δεν ξέρω ακριβώς πως, αλλά συνδέθηκε το bluetooth,2 φορές σε 2 συνεχομενες προσπάθειες, οπότε άκυρη η 1η ερώτηση...

Πάμε στις υπόλοιπες!

Δημοσ.
2)και κάτι ακόμα με αυτό το κινητό!

Ήχο κλήσης, έβαλα ότι ήθελα!

Ήχο μηνύματος, γιατί με αφήνει να επιλέξω μόνο από 5-6 συγκεκριμένους που έχει, και όχι από όλους τους ήχους μου?

3) Πως μπορώ να του ορίσω, να έχει μόνιμο στα μηνύματα το Τ9?

4) Στην κάρτα sim, είχα τον κατάλογό μου, τον οποίο τον έχει φέρει μεν,αλλά όχι αλφαβητικά. Τι πρέπει να κάνω για να τακτοποιηθεί?

5) το κεντρικό κουμπί, μπορώ να το ορίσω κάπως(αν ναι,πως) να μην μπαίνει στο i-mode,αλλά στο κεντρικό μενού μου?

6) Πως γίνεται να βάλω το μενού "ενεργοποίηση bluetooth", (κ όχι αναζήτηση νέας συσκευής), σε μια από τις 4 κατευθύνσεις του κέρσορα, για γρήγορη πρόσβαση?

Φίλε μου καλησπέρα.

Έχω ένα G600 και είχα και εγώ τις παραπάνω απορίες. Τελικά κατέληξα στα εξής:

2) Ήχος μηνύματος ΜΟΝΟ απο τους προεγκατεστημένους. Δεν μπορείς να επιλέξεις άλλον.

3) Δεν ξέρω

4) Στο G600 που έχω η κατάταξη γίνεται αλφαβητικά. Η λατινική κατάταξη (και οχι η Ελληνική) ήταν ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ πρόβλημα των samsung. Έχω την εντύπωση οτι το πρόβλημα λύθηκε μόνο στα G600 και U700! Στο J600 άραγε λύθηκε το "πρόβλημα";

5) Δεν γίνεται

6) Επίσης δεν γίνεται

Δημοσ.

παίρνοντας όπως ήταν, τον κατάλογο μου απο το νόκια, μέσα στην sim, τον φέρνει αλλα ντ'άλλων !

Αν πχ, είχα μέσα όνομα με μικρά κ τόνους, δεν το έφερνε.

Μλκια αυτό με τα μηνύματα κ τους ήχους, καθώς και όλες οι υπόλοιπες "απαγορεύσεις" που έχει! Δεν είναι και πολύ flexible η χρήση του!

Επίσης, άλλες απορίες:

1) Όταν χτυπάει το τηλ, πρέπει να το σύρω προς τα πάνω, να πατήσω το κεντρικό κουμπί για ξεκλείδωμα, και μετά να πατήσω το κουμπί για να απαντήσω στην κλήση!

Είναι δυνατόν όταν το σύρω προς τα πάνω,να ξεκλειδώνει αυτόματα (αλλά χωρίς να απαντάει αυτόματα στην κλήση, να περιμένει να πατήσω εγώ το κουμπί)?

2) Μπορώ να απενεργοποίησω εντελώς την είσοδο στο i-mode με κάποιο τρόπο? Αν ναι, απο που κ πως?

ΥΓ: Πάντως, σαν ομορφιά μου αρέσει πολύ (για τα λεφτά του πάντα)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...