w4tt4n4b3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Αναζητούνται τα 5 καλύτερα-με βάση τα γούστα σας- ομώνυμα άλμπουμ. Λέγοντας ομώνυμο εννοώ το άλμπουμ να έχει πάρει τον τίτλο του από το όνομα της μπάντας ή του καλλιτέχνη που το υπογράφει... Τα καλύτερα όχι με κάποιο αντικειμενικό κριτήριο π.χ. πωλήσεις αλλά με βάση τις δικές σας υποκειμενικές προτιμήσεις. Μέσα στα ομώνυμα βρίσκονται άλμπουμ από μεγαθήρια, αλλά για μένα το όνομα και μόνο μιας μπάντας δε λέει πολλά για να κρίνω ένα δίσκο. 1. Στέρεο Νόβα 2. The Beatles (White album) τυπικά ομώνυμο μεν, ουσιαστικά όχι μιας και έχει επικρατήσει ως White album 3. The Puressence 4. The Doors 5. Τhe Smiths 6. Metallica (σε θέση πρώτου επιλαχόντα δίσκου αν και αυτό έχει μείνει στην ιστορία ως Black album) Aφήνοντας έξω Rolling Stones, Clash, Led Zepellin (αν δε θεωρήσουμε ως τίτλο μόνο το I ή το IV), Velvet Underground, David Bowie, Paul Simon, Tindersticks, Placebo, Moby, Garbage, Primal Scream...
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Iron maiden-iron maiden Black sabbath-black sabbath The doors-the doors Van Halen-van halen Led Zeppelin-led zeppelin(I) Αφησα κ εγω πολλα εξω,αυτα μου ηρθαν τωρα πρωινιατικα προχειρα προχειρα....
kotsalo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Καλομοίρα - Καλομοίρα?χαχαχαχα με καλύψατε πάντως,με smiths ας πούμε
Arion_Mandrake Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 The Doors The Smiths Tenacious D Portishead Audioslave Ίσως μαζί με Cure (παρόλο που δεν άρεσε σε όλους), αλλά με κάλυψε ο w4tt4n4b3 με τα υπόλοιπα.
kotsalo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Απλά των Cure βγήκε τώρα τελευταία ομώνυμο με τα καινούργια τραγούδια,που όσο και να γουστάρω cure,σαν τα παλιά τους δεν είναι δυστυχώς...doesn't matter if we all die...
Arion_Mandrake Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Εντάξει, μετά από 25+ χρόνια δισκογραφίας, λογικό είναι να μην είναι και η καλύτερη δουλειά τους. Αλλά ο δίσκος ακούγεται μια χαρά, και δεν περνάει απαρατήρητος
porco_rosso21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Oftopic λιγο τωρα,αλλα ο τελευταιος ειναι μαλακιoyla(sorry)...απλα σαν big fun των Cure ηθελα ν το πω...καμια σχεση με τα παλια τους...
w4tt4n4b3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 @party girl Puressence-Puressence μετράει για 5 άλμπουμ; Είχα ξεχάσει τους Portishead. Ίσως έπρεπε να βάλω 10αδα. Έχω βρει τουλάχιστον 30 ομώνυμα άλμπουμ από γνωστά συγκροτήματα πάντως, γιατί αν συνυπολογίσουμε και τα μη ευρέως γνωστά...
kotsalo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Αν το ψάξεις,υπάρχουν πάρα πολλά ομώνυμα και καλά cds.Όπως από blonde redhead,lamb που μου έρχονται στο μυαλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.