Προς το περιεχόμενο

Απορία για Flash template

infer0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους και καλη χρονια!

Εδω και κανα 4 μηνο ασχοληθηκα για πρωτη φορα στη ζωη με τη δημιουργια ιστοσελιδων,

ως αρχαριοσ προτιμησα μια λυση που δεν θα απαιτουσε γνωσεις προγραμματισμου,ετσι λοιπον κατεληξα στη χρηση του wordpress οχι ομως χρησιμοποντας στο δικο του site αλλα

εγκαθηστωντας το σε δικο server (που λει ο λογος των νοικιασα φυσικα) και με δικη μου διευθηνση,εκανα upload τα αρχεια με το filezilla εφτιαξα και μια database κτλ ακολουθωντασ οδηγεις και εφτιαξα το site-blog μου,μαλιστα βοηθησα και ενα φιλο να φτιαξει....

Θεωρησα λοιπον οτι εφτασε η στιγμη να παω ενα βημα παραπερα,και αποφασιασα να φτιαξω ενα επαγγελματικο site με θεμα την φωτογραφια,εψχνα απο εδω αψαχνα απο εκει βρηκασ τελικα ενα site με ετοιμα flash templates ειδα ενα που μου αρεσε,το κατεβασα σκεφτομενος οτι αφου ειναι ετοιμο θα ειναι πολυ απλο στη χρηση....και μετα τελιωσαν ολα ακθομαι και το κοιταω,προσπαθω να το κανω edit να το ετοιμασω για upload στο server μεσω ftp αλλα ματαια....Για αυτο θελω την βοηθεια σας.

Εχω εγκατεστημενα photoshop και dreamweaver στο pc μου και θελω να κανω ενα απλo edit σε αυτο εδω το template :http://www.templatemonster.com/flash-templates/15052.html

βασικο μου προβλημα ειναι πως αλλαζεισ τα κειμενα στα κουμπα=ια ακι στξ σελιδα του βιογραφικου καθως και τον τιτλο...τισ φωτογραφιες μου φενεται οτι απλα θα της αντικατατησω με τισ δικες μου και ετσι να ξεμπερδευω αλλα τα κουμπια και τα κειμενα πως τ πειραζεις στον dreamweaver δεν εχω ιδεα....

επησεις δεν ξερω πως κανω εγκαταστση σε server σε ποιους φακελουσ παει τι?τι ειδους database θελει ενα flash site?

το αρχειο οταν το κανεις εχει αυτα τα αρχεια μεσα

2034278350102153788S425x425Q85.jpg

Aν μπορει ασ βοηθησει καποιος,εχω πελαγωσει,δε θελω να αλλαξω τιποτα στην λειτουργεια του η να προσθεσω τιποτα θελωα απλα να το κανω edit να εχω μια modified εκδοση του ετοιμη για upload...:cry:

Δημοσ.

Έχεις ένα zip file μέσα εκεί έχεις όλα τα .fla που είναι τα sources του flash. Αυτά θα πρέπει να επεξεργαστείς με το Macromedia Flash και να αλλάξεις ότι θες.

Μετά κάνεις export το .swf που είναι το flash για την σελίδα.

Αν θες help θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. (δεν είναι και το φορτε μου το flash)

Γιάννης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...