konou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση LCD 20 inch, και δεν θέλω να ξεφύγω απο τα 400 Ε. Καμία πρόταση; Eπίσης, μερικές απορίες για όσους ξέρουν και έχουν την καλή διάθεση να απαντήσουν: Το contrast πρακτικά τι ρόλο παίζει (πχ τι διαφορά βλέπεις σε μια με 1:800 σε σχέση με μια που έχει 1:3000) ; Η ανάλυση παίζει ρόλο; Είναι καλύτερα να είναι wide (16:9-αν δεν κάνω λάθος); Τhanks
Sta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Για κοίτα και τη λύση της LCD οθόνης για υπολογιστή που έχει και τηλεοπτικό δέκτη.
disqualified Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 με μεγαλυτερο contrast θα εχεις πιο εντονα χρωματα και ευδιακριτη εικονα Η αναλυση φυσικα και παιζει ρολο αν και στις 20 ιντσες ολες ιδια θα εχουν λογικα δεν το εχω ψαξει Για την tv οπως την ξερουμε τωρα θα τα βλεπεις παραμορφωμενα γιατι ολοι εκπεμπουν 4:3 εκτος απο τον ΣΚΑΙ αλλα για ταινιες ειναι καλυτερα
konou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δυστυχώς δεν με βολεύει να πάρω οθόνη με tuner. Επίσης, ποιο χαρακτηριστικό της TV πρέπει να τσεκάρω για να δω αν φαίνεται από όλες τις γωνίες το ίδιο (και από διαφορετικό ύψος)? Και αν ξέρει κανείς αν έχει κάποια ουσιαστική σημασία η ανάλυση (πχ 640χ480 η 800χ600 κλπ)? thanks
nzeppos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μόλις παρήγγειλα για τη γιαγιά την TOSHIBA 20V300PG (από e-shop). Μόλις την παραλάβω θα πω εντυπώσεις. Μου έκανε εντύπωση που έχει ανάλυση 800x600, όταν σχεδόν όλες οι 20άρες έχουν 640x480. Σε τηλεοπτικό σήμα δεν νομίζω να έχει διαφορά, αν όμως δουλέψει με μια εξωτερική πηγή (DVD κλπ) τότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.