Προς το περιεχόμενο

CONN-X απορίες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 5 μερες πηρα τηλ στο 134 και ζητησα την αναβάθμιση της γραμμής μου απο 1 σε 24 mb. Τυχαια σημερα εκανα bandwidth τεστ σε διαφορα σαιτ στο ιντερνετ. Το UL κυμαινοταν απο 500-600kb και το DL απο 5-8mb.

Στη συνεχεια μιλησα με το 134 και μου ειπαν πως στο συστημα τους δεν βλεπουν να εχει γινει η αναβαθμιση και πως οι εργασιες δεν εχουν ολοκληρωθει. Υπάρχει περίπτωση οι χαμηλές ταχύτητες των τεστ να οφειλονται σε αυτο;

(Να σημειωσω πως σε τεστ που εκανα στο adslgr.com διαπιστωσα οτι η γραμμη μου κλειδωνει στα 19mb).

Y.Γ. Το ρουτερ μου υποστηριζει ADSL2.

υ.γ. 2 Downstream Rate: 16667 kbps

Upstream Rate: 943 kbps

Αυτα αναγράφονται στο dsl status στο μενου του ρουτερ.

Δημοσ.
Πριν 5 μερες πηρα τηλ στο 134 και ζητησα την αναβάθμιση της γραμμής μου απο 1 σε 24 mb. Τυχαια σημερα εκανα bandwidth τεστ σε διαφορα σαιτ στο ιντερνετ. Το UL κυμαινοταν απο 500-600kb και το DL απο 5-8mb.

Στη συνεχεια μιλησα με το 134 και μου ειπαν πως στο συστημα τους δεν βλεπουν να εχει γινει η αναβαθμιση και πως οι εργασιες δεν εχουν ολοκληρωθει. Υπάρχει περίπτωση οι χαμηλές ταχύτητες των τεστ να οφειλονται σε αυτο;

(Να σημειωσω πως σε τεστ που εκανα στο adslgr.com διαπιστωσα οτι η γραμμη μου κλειδωνει στα 19mb).

Y.Γ. Το ρουτερ μου υποστηριζει ADSL2.

υ.γ. 2 Downstream Rate: 16667 kbps

Upstream Rate: 943 kbps

Αυτα αναγράφονται στο dsl status στο μενου του ρουτερ.

Δοκιμασε να κατεβασεις κατι απο ενα αξιοπιστο site π.χ drivers απο nvidia με εναν καλο download accelerator π.χ IDM,και ασε τα speedtest αυτα δεν ειναι αξιοπιστα!!

Δημοσ.

Και στη δική μου περίπτωση συνέβη το ίδιο, απλά περίμενε μέχρι να ενεργοποιηθεί και η συνδρομή (24mbit) σου.Η αναβάθμιση της γραμμής έχει γίνει, οπότε ο router λογικά δείχνει 16667mbit downstream και 943 up.Θα σε ειδοποιήσουν όταν ενεργοποιηθεί το προφίλ σου.

Δημοσ.

Με τον IDM ειδα το εξης

1.7mb per sec

Αυτο σημαινει οτι η αναβαθμιση εχει γινει κανονικα;

Γιατι ομως οταν κατεβαζω κατι με τον downloader του explorer κατεβαινει το ιδιο αρχειο απο το ιδιο site με 350 και 400 kb per sec;

Η γνωμη σας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...