charlatan154 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Vatos_locos μια ακομα πληροφορια... πειραζει που εχω στο auto τα volt απο το bios? ειναι αρκετα αυτα που δινει στον core? α και κατι αλλο πως γινετε το everest να σου λεει οτι ι θερμοκρασια της cpu ειναι 30 βαθμοι ενω του καθε επεξεργαστη ξεχωριστα ειναι: 1)49 2)43 3)40 4)39 ????πολυ κατω δλδ απο και απο το μεσο ορο των τεσσαρων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 auto μην αφήσεις τίποτα το Vcore σου είναι οκ οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά έτσι γίνετε γιατί ο ένας είναι ο σενσορας της μητρικής και οι άλλοι 4 μέσα στο cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatan154 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 auto μην αφήσεις τίποτα το Vcore σου είναι οκ οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά έτσι γίνετε γιατί ο ένας είναι ο σενσορας της μητρικής και οι άλλοι 4 μέσα στο cpu ok οποτε εγω να δινω σημασια μονο στη θερμοκρασια της cpu ε? οχι καθε πυρηνα ξεχωριστα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 όχι τους πυρήνες θα κοιτάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatan154 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 όχι τους πυρήνες θα κοιτάς οκ στους ποσους βαθμους να αρχιζω να ανησυχω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 60+ under load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatan154 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 60+ under load οκ ελπιζω να μην τα φτασω ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oinoikoz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Επειδή δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα για να μην spamarw θα μπορούσατε να μου πείτε πως βλέπεται και το δικό μου σύστημα?Η ψύκτρα είναι μανίσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 οι μνήμες σου είναι πολύ χαμηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oinoikoz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 οι μνήμες σου είναι πολύ χαμηλά Τι σημαίνει αυτό?Τι πρέπει να κάνω? Να σου πω πως δεν τις πείραξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 πάει να πει οτι οι μνήμες που έχεις είναι 533 και τις τρέχεις στα 448 λογικά μέχρι τα 667 θα μπορούν να πάνε οπότε ρίξε διαιρέτες και ανέβασέ τες ο cpu πάει παραπάνω δώσε λίγο ρεύμα και έχεις 3,5 άνετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oinoikoz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 πάει να πει οτι οι μνήμες που έχεις είναι 533 και τις τρέχεις στα 448 λογικά μέχρι τα 667 θα μπορούν να πάνε οπότε ρίξε διαιρέτες και ανέβασέ τεςο cpu πάει παραπάνω δώσε λίγο ρεύμα και έχεις 3,5 άνετα Οι διαιρέτες στην αρχή ήταν 3/4 αλλα απο μόνο του πήγε 1/1.Πως μπορω να τους αλλάξω?Και τι μου προτήνεις να βάλω. Αυτή τη στιγμή το τρέχω στα 3.5 και σε αυχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.