Προς το περιεχόμενο

Tα εκανα καλα??

charlatan154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Vatos_locos μια ακομα πληροφορια... πειραζει που εχω στο auto τα volt απο το bios? ειναι αρκετα αυτα που δινει στον core?

α και κατι αλλο πως γινετε το everest να σου λεει οτι ι θερμοκρασια της cpu ειναι 30 βαθμοι ενω του καθε επεξεργαστη ξεχωριστα ειναι: 1)49 2)43 3)40 4)39 ????πολυ κατω δλδ απο και απο το μεσο ορο των τεσσαρων....:rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

auto μην αφήσεις τίποτα το Vcore σου είναι οκ οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά έτσι γίνετε γιατί ο ένας είναι ο σενσορας της μητρικής και οι άλλοι 4 μέσα στο cpu

auto μην αφήσεις τίποτα το Vcore σου είναι οκ οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά έτσι γίνετε γιατί ο ένας είναι ο σενσορας της μητρικής και οι άλλοι 4 μέσα στο cpu

ok οποτε εγω να δινω σημασια μονο στη θερμοκρασια της cpu ε? οχι καθε πυρηνα ξεχωριστα....

Επειδή δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα για να μην spamarw θα μπορούσατε να μου πείτε πως βλέπεται και το δικό μου σύστημα?Η ψύκτρα είναι μανίσια.

6urylgn.png8axn88o.png

6tpb4e9.png

πάει να πει οτι οι μνήμες που έχεις είναι 533 και τις τρέχεις στα 448 λογικά μέχρι τα 667 θα μπορούν να πάνε οπότε ρίξε διαιρέτες και ανέβασέ τες

ο cpu πάει παραπάνω δώσε λίγο ρεύμα και έχεις 3,5 άνετα

πάει να πει οτι οι μνήμες που έχεις είναι 533 και τις τρέχεις στα 448 λογικά μέχρι τα 667 θα μπορούν να πάνε οπότε ρίξε διαιρέτες και ανέβασέ τες

ο cpu πάει παραπάνω δώσε λίγο ρεύμα και έχεις 3,5 άνετα

Οι διαιρέτες στην αρχή ήταν 3/4 αλλα απο μόνο του πήγε 1/1.Πως μπορω να τους αλλάξω?Και τι μου προτήνεις να βάλω.

Αυτή τη στιγμή το τρέχω στα 3.5 και σε αυχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...