jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Σπέρες...μια απορία ρε boys.Ξυρίζομαι με ξυραφάκι, αφρό, after shave και τα σχετικά. Σκέφτομαι να το καταργήσω και να αγοράσω μια μηχανή ξυρίσματος.Έχω ευαίσθητη επιδερμίδα και μέχρι να ''βγάλω'' λίγα γένια απ' τη στιγμή που έχω ξυριστεί (1-2 μέρες μετά το ξύρισμα) αν βρίσκομαι σε χώρο που κάνει ζέστη ψιλο-κοκκινίζω.Επίσης νομίζω με συμφέρει και σε χρόνο (βαριέμαι το ξύρισμα...:/) και σε χρήμα μια τέτοια αγορά.Τι εμπειρία έχετε από αυτά τα μαραφέτια;Κάνουν δουλειά;Συμφέρουν;Προκαλούν λιγότερους ερεθισμούς;Πρέπει να βάλεις after shave μετά το ξύρισμα με μηχανή;Πως καθαρίζεται;Υπάρχουν μηχανές που δουλεύουν με απλές μπαταρίες;Σκέφτομαι να τη πάρω και στο στρατό.Για βοηθήστε παρακαλώ... Στο στρατό φίλε μη την πάρεις. Δε μπορείς να φανταστείς τι κλέβουνε.εμένα ακόμα εσώρουχα μου είχαν κλέψει.
livewire Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 After shave δεν μπαίνει και για ένα άλλο λόγο. Θρέφει την τρίχα και μεγαλώνει γρηγορότερα. Σαν να βάζεις λίπασμα στο χωράφι. Όσο για το ζεστό νερό, αυτό ανοίγει τους πόρους και βοηθάει στο βαθύτερο ξύρισμα. Το αίμα δεν βγαίνει από τους πόρους, αλλά από αμυχές-κοψίματα-σπυράκια. Απλώς συστήνεται το κρύο νερό στο ξέπλυμα(στο τέλος) γιατί βοηθάει να σταματήσει η αιμορραγία(slaughterhouse). Τέλος, καθαρισμός του ξυραφιού με λίγο οινόπνευμα στην αρχή, για απολύμανση και είμαστε έτοιμοι για πολλά χιλιόμετρα...
steliospal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 εγώ πάντως είχα μία philishave που τα έπαιρνε όλα στον στρατό , με ρεύμα , οπότε είχα και ένα καθρευτάκι. Έκανε καλή δουλειά και την χρησιμοποιώ ακόμα. Δεν είναι σαν το ξυραφάκι αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Και μόνο η χρήση στον στρατό τα έβγαλε τα λεφτά της...Απ΄ότι πήρα χαμπάρι τα ανταλλακτικά τους είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.Επίσης έχω άλλη μία philishave κουρευτική μηχανή για όταν αφήνω μούσια. Έχω μείνει ευχαριστημένος και απο τις 2.Γνώμη μου είναι να δοκιμαστεί
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν, γελάστε όσο θέλετε αντρούκλες μου, αλλά μια φορά ξυρίστηκα με γκομενίστικο ξυραφάκι, αυτά τα ροζ που έχουν για τα ατέλειωτα, γυαλιστερά αισθησιακά πόδια τους. Μηδενικό τράβηγμα, μηδενικός ερεθισμός, μόνο ένα πέρασμα και δε μένει τπτ. Και όλα αυτά χωρίς αφρό ή τζελ. Ακούστε τον μετροσέξουαλ μοντ σας.
frenzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Το αίμα δεν βγαίνει από τους πόρους, αλλά από αμυχές-κοψίματα.. Ευτυχώς που το ξεκαθαρίσαμε αυτό...:lol: Lucifer πες μας και που ξυρίστηκες και μετά θα γελάσουμε...
Achilles Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ...ξυρίστηκα με γκομενίστικο ξυραφάκι, αυτά τα ροζ... Πάει, το "γύρισε" και ο Lucifer...
frenzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Πάει, το "γύρισε" και ο Lucifer... Λέτε να έγινε Lucyfer ; :lol:
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δεν είναι τυχαίο που όλοι με φωνάζουνε Lucy παιδιά, οι ορίζοντές μου σε κάποια θέματα είναι 361 μοίρες. Φρένζη, στην αλαβάστρινη μάπα μου ξυρίστηκα, για τα πιο χαμηλά σημεία θέλω παλιό, σκουριασμένο ΜΠΙΚ να νοιώθεις την αδρεναλίνη να χτυπάει μπορντώ. εντιτ, να, μπήκε στο νόημα!
frenzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 , για τα πιο χαμηλά σημεία θέλω παλιό, σκουριασμένο ΜΠΙΚ να νοιώθεις την αδρεναλίνη να χτυπάει μπορντώ. Κακό αγόρι...Τις θες τις ξυλιές σου :devil:
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μη μπούμε σε αυτό το τριπάκι όμως, είμαι άρρωστος και δε θέλω να μονοπωλεί κανένα μέλος μου την αιμάτωση που θέλω για το υπόλοιπο σώμα.
schv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Γεια χαρά, εγώ παιδια δεν έχω πολλές τρίχες και με το ξυραφάκι έβγαζα κοκκινίλες...Μετά πέρασα στο αξύριστο με μηχανή που είναι για κούρεμμα αλλά σάλταρε χθες και τώρα ψάχνω να πάρω άλλη. Ξέρετε καμιά κουρευτική-εγγύηση-αδιάβροχη; αλλιώς αν πάρω με κεφαλές-φάση είναι όλες για βαθύ ξύρισμα,σωστά;δεν παιζει τπτ με σκάλες ξέρω γω που να δίνει εικόνα αξύριστου γιατί κάνουν 5-6 μέρες να μεγαλώσουν... είχα την philips την QC 3020 και τώρα λέω για κάτι τέτοιο Philips HQ 6645
frenzy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Γεια χαρά, εγώ παιδια δεν έχω πολλές τρίχες και με το ξυραφάκι έβγαζα κοκκινίλες... Θα σου προτείνω κάποιο από αυτά τότε
The_Judas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 slygeo87: Αν είναι για το στρατό μην πάρεις μαζί καμια μηχανή των 100 ευρώ. Θα το μετανιώσεις. Καλύτερα ένα καλό ξυράφι σαν το mach3 σε συνδυασμό με έναν αφρό για ευαίσθητες επιδερμίδες σαν αυτον της Noxzema.
schv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Θα σου προτείνω κάποιο από αυτά τότε να 'σαι καλά frenzy όλο και κάτι θα ξέρεις εσύ, εκτός κι αν χρησιμοποιείς κερί με άρωμα ώριμο σύκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα