Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξυρίζομαι με ξυραφάκι ανέκαθεν.

όταν το νερό είναι ζεστό ή έχω βγει απ την μπανιέρα από ζεστό μπάνιο, τα γένια κόβονται πολύ πιο εύκολα και καλά.

προσωπικά χρησιμοποιώ γαλάκτωμα aftershave και δεν έχω προβλήματα ερεθισμών. πάνω από όλα όμως πιστεύω πως σημασία έχει ο τύπος επιδερμίδας του καθενός, δηλαδή , εσύ θα βρεις το τί ταιριάζει σε σένα καλύτερα.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύμφωνοι...αλλά μη τη πάρω τσάμπα και μετά τη πετάξω.

Λίγο ''στατιστική'' θέλω για να δω περίπου τι παίζει.

Δημοσ.

slygeo87 ….

καλή ξυριστική = τέλος οι ερεθισμοί

χρησιμοποιώ την philips 8894: 50% πιο βαθύ ξύρισμα από κάθε άλλη…σα να έχεις ξυριστεί κόντρα με bic metal. Διάρκεια φορτίσεως πάνω από 110 min…με οθόνη που σου λέει πόσα λεπτά απομένουν, πότε χρειάζεται πλύσιμο, αλλαγή λεπίδων κτλ….οπότε δεν θα έχεις κανένα πβλμ

Να ξέρεις μόνο ότι το αποτέλεσμα σε όλες τις μηχανές είναι καλύτερο σε βρεγμένο πρόσωπο καθώς επίσης και η μηχανή για να γλιστράει….καλύτερα κρύο για τους ερεθισμούς.

Δημοσ.

Την δικιά μου ξυριστική (Philips) την έχω στο ντουλάπι εδώ και 9 χρόνια. Πολλοί ερεθισμοί και όχι καλό αποτέλεσμα αφου πολλες τρίχες που ήταν κολητα στο δέρμα έμεναν αξύριστες.

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ Mach 3+Kolinos αφρός σε μορφή πάστας+βουρτσάκι+after shave κρέμα απο bodyshop. Μακράν το καλύτερο αποτέλεσμα έχω πετύχει με αυτά. Οταν θέλω να φαίνομαι αξύριστος χρησιμοποιώ trimmer που κατεβάζει μια γενιάδα 8+ημερών σε γένια 2 ημερων.

Το καλοκαίρι που πάω φαντάρος βλέπω να ξανα ενεργοποιώ την ξυριστικι (ωχ....)

Δημοσ.

Πόσο κοστίζει;Δουλεύει με μπαταρίες ή μόνο με ρεύμα;Βάζεις after shave μετά το ξύρισμα με μηχανή; :o

Δημοσ.
Πόσο κοστίζει;Δουλεύει με μπαταρίες ή μόνο με ρεύμα;Βάζεις after shave μετά το ξύρισμα με μηχανή; :o

κοίταξε δε σε παίρνω στο λαιμό μου, αυτά για τους ερεθισμούς ισχύουν στη δική μου τουλάχιστον επιδερμίδα….όπως διαπίστωσα άλλοι είχαν τελείως διαφορετική εμπειρία.

Δουλεύει και φορτίζει όπως το κινητό….το φορτίζεις για 30 min περίπου και γεμίζει για 110 – 120 min συνεχής λειτουργίας….η μπαταρία είναι μέσα ενσωματωμένη.

Το καλοκαίρι κόστιζε 270 ευρώ…αλλά υπάρχουν αρκετά καλές και με 150.

Το after shave είναι δική σου επιλογή…. δεν έχει σχέση με τι ξυρίζεσαι.

Δημοσ.
Έχω μπερδευτεί...:-/

Σύμφωνα με αυτά που διάβασα...

α)Αληθεύει ο,τι ξύρισμα με κρύο νερό προκαλεί λιγότερους ερεθισμούς απ' ο,τι το ζεστό επειδή δεν ανοίγουν οι πόροι;

β)Αυτό που είπε ο φίλος 1980 είναι σωστό;Ο,τι τα after shave ερεθίζουν το δέρμα και το ξηραίνουν;Και τι στο καλό να βάλω γάλα;

γ)Τελικά ερεθίζεσαι περισσότερο με μηχανή απ' ότι με ξυραφάκι;

ενυδατικη.

Δημοσ.

Σας είπα πως αν πάρω μηχανή σκέφτομαι να τη χρησιμοποιήσω και στο στρατό.Θα έχω τη πολυτέλεια να τη φορτίζω;Μετά αν τη φορτίζω ''κάπου'' δε θα πρέπει να κάθομαι ''από πάνω'' της μέχρι να φορτίσει για να μη μου τη βουτήξουν;Υπάρχουν μηχανές με απλές μπαταρίες; :-/

Δημοσ.

Ξύρισμα με ζεστό νερό για μεγαλύτερη ευκολία και μόλις τελειώσω το βάζω στο φουλ παγωμένο για ξέπλυμα και έτσι ξανακλείνουν οι πόροι. Το ξύρισμα με κρύο νερό παραείναι μαρτύριο για μένα. Με ζεστό νερό είναι απόλαυση ειδικά τώρα το χειμώνα.

Όσον αφορά την ξυριστική, από όσους δοκιμάζουν οι περισσότεροι γυρνάνε πίσω στο ξυραφάκι.

Δημοσ.
Αν θελετε να μαλακωσει η τριχα και να μην εχετε ερεθισμους παρτε καμια κρεμα ξυρισματος απο καποια εταιρια με αντρικα προιοντα με καλυντικα οι αφροι του εμποριου δεν κανουν τιποτα. Και το αφτερ σειβ τι το βαζετε το μονο που κανει ειναι να σας ερεθιζει το δερμα και να σας το ξηραινει.

Ακριβώς. Δοκίμασε την σειρά περιποίησης της vichy (που είπε και ο frenzy) για ένα μήνα και θα δεις διαφορά τόσο στους ερεθισμούς, όσο και στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Δημοσ.
Σας είπα πως αν πάρω μηχανή σκέφτομαι να τη χρησιμοποιήσω και στο στρατό.Θα έχω τη πολυτέλεια να τη φορτίζω;Μετά αν τη φορτίζω ''κάπου'' δε θα πρέπει να κάθομαι ''από πάνω'' της μέχρι να φορτίσει για να μη μου τη βουτήξουν;Υπάρχουν μηχανές με απλές μπαταρίες; :-/

Οι μηχανές είναι αδιάβροχες….δεν ανοίγει τπτ στο εσωτερικό τους, οπότε για απλές μπαταρίες μη περιμένεις.

Όπως σου είπα έχει διάρκεια πάνω από 100min…αυτό σημαίνει πάνω από 10 -15 ξυρίσματα …. και στο στρατό θα παίρνεις διανυκτέρευση ρε συ, θα τη φορτίζεις σπίτι…αλλά και μέσα να τη φορτίζεις δεν υπάρχει πρόβλημα, το ίδιο άλλωστε δε θα κάνεις και με το κινητό κάθε βράδυ? μη σε απασχολούν αυτά

Δημοσ.

Εσεις που λετε οτι ειστε ευχαριστημενοι απο την ξυριστικη μηχανη πειτε και την μαρκα για να βλεπουμε οι υποψηφιοι αγοραστες.:-D

Φιλε Houston απο που την αγορασες την δικη σου γιατι μεσω ιντερνετ δεν την βρηκα πουθενα.

Δημοσ.
Ακριβώς. Δοκίμασε την σειρά περιποίησης της vichy (που είπε και ο frenzy) για ένα μήνα και θα δεις διαφορά τόσο στους ερεθισμούς, όσο και στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Δεν είπα σειρά περιποίησης αυτά είναι για αδερφές :P Εγώ βάζω ενυδατική κρέμα για παλίκαρους :lol::lol:

Εσεις που λετε οτι ειστε ευχαριστημενοι απο την ξυριστικη μηχανη πειτε και την μαρκα για να βλεπουμε οι υποψηφιοι αγοραστες.:-D

Μια Braun 1008 (ρεύμα, ψιλομάπα), μια Βraun σαν αυτή αλλά πιο παλιό μοντέλο (με μπαταρία όπως τη θες slyge) και μια vidal sasson max για το μούσι και τα μαλλιά τώρα πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...