Commentator Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Θελω να αγορασω ενα gamepad για να το συνδεω σε pc αλλα και σε ps2.Κυριως το θελω για το ps2.Θελω να ειναι εμφανισιακα περιπου σαν το Sony Black/Silver Dual Shock 2 και να εχει vibration.Εχω ψαξει αρκετα σε internet shops αλλα δεν εχω βρει κατι αξιοπιστο ακομα.Καποιος που μπορει να βοηθησει;
PETROS13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 παίρνεισ ένα κανονικό χειριστήριο για ps2. από εκεί και πέρα υπάρχει ειδικό καλώδιο το οποίο σου προσφέρει συνδεσημότητα με usb θύρα σε pc.. γύρω στα 15 ευρώ έχει το καλώδιο αν θυμάμαι καλά..
kallair Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 εγώ είχα παραγγείλει έναν usb μετατροπέα με περίπου 7 ευρώ. μου φαίνεται όμως ότι δεν υποστηρίζει δόνηση στο pc αλλά λίγο με καίει.
Commentator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 @PETROS13 δεν θελω να ξαναπαρω γιατι ολο προβληματικα βγαινουν μετα απο λιγους μηνες στο pc θα μπορω να ρυθμιζω τα buttons εγω; 15 ευρω...λιγο τσιμπιμενο ειναι
Commentator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 για αυτο εδω-->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978188&product=1022571 τι λετε?
kallair Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 φαίνεται πολύ καλό στα λόγια αλλά στην πράξη ποτέ δεν ξέρεις να είναι καλό. σε μερικά έχουν πολύ σκληρά κουμπιά, άλλα έχουν σε λίγο διαφορετική θέση τα πλήκτρα κ έτσι σε ξεσυνηθίζουν, αν μπορείς να το δεις από κοντά, θα ήταν καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.