Freakster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Το έχει κανείς άλλος σήμερα ή μόνο εγώ; Οι ειδοποιήσεις για τα θέματα που είμαι εγγεγραμένος έρχονται ώρες μετά.. Ευχαριστώ που με ακούσατε.
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ναι Freakster. Το ίδιο κι εδώ. Χρησιμοποιώ ελληνικό Yahoo για τα reply notifications του Insomnia, αλλά δε νομίζω να έφταιγε αυτό, notifications από άλλα fora και λοιπά e-mails μου έρχονταν κανονικά. Το κορυφαίο ήταν κατά τις 21:00-22:00 περίπου. Έσκασαν μύτη 18 e-mails από Insomnia, με ώρα αποστολής το παλιότερο 13:00 και κάτι!
Hal9000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ναι είχαμε πρόβλημα στο mail server που δεν έστελνε τα email αλλά τα κρατούσε στην ουρά. Μόλις διορθώθηκε το πρόβλημα τα έστειλε όλα για αυτό τα πήρατε μαζικά
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Παρατηρείται και σήμερα το φαινόμενο. Μόλις έλαβα δυο-τρεις ειδοποιήσεις με καθυστέρηση περί τις δυόμισι ώρες... EDIT: -------- Χαχα, μόλις τώρα μία ακόμη με ώρα αποστολής 11:37! EDIT2: -------- Και ναι, μόλις είχαμε μία ριπή (burst) αποστελλόμενων e-mails. 35 τον αριθμό, με ώρα αποστολής από 14:31 έως 19:18. Ήρθαμε back to the present!
Freakster Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Υeap, εμένα τώρα μόλις μου ήρθαν πέντε έξι, για το ίδιο θέμα, με αρκετή καθυστέρηση.
apoikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Το ζήτημα επιλύθηκε. Μόλις καταλάβουμε τι έφταιγε, θα δημοσιεύσουμε και την «Ωδή στο ClamAV». Ευχαριστούμε για την κατανόηση
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Ξαναπαρατηρείται το ίδιο φαινόμενο σε κάποιον από εσάς ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα βρε παιδιά; Από χτες το βράδυ περί τις 22:00 μέχρι και τώρα, μου έχουν έρθει συνολικά γύρω στα 5-6 e-mail notifications από καμμιά 20αριά που υπολογίζω κατά μ.ό. συνήθως. Το αργότερο από αυτά είναι με ώρα αποστολής 23:29. Π.χ. τα e-mails που στέλνονται κανονικά κάθε μέρα στις 00:00 για τα fora που έχω ορίσει «Παρακολούθηση», δε μου έχουν έρθει καν. Επίσης, έχω απαντήσει σε 2-3 threads στα οποία εξακριβωμένα ακολούθησαν και άλλες απαντήσεις, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση στο Inbox! Όχι τίποτ' άλλο, μου μπαίνουν συνέχεια ψύλλοι στ' αυτιά για τον POP server του Yahoo και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα...
DIMITRISG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 parsifal μπορεις να κοιμάσαι ήσυχος γιατί εχω και γω το ιδιο πρόβλημα απο χθες
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Ουφ, άρα δεν είναι το Yahoo! Διάβολε, και συνέπεσε με την «αλλαγή χρώματος» στο username μου. Χμμμ, καθόλου καλό σημάδι μπορώ να πω.
DIMITRISG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 parsifal συγχαρητήρια για την προαγωγή! θα είσαι διαχειριστής κάποιου forum συγκεκριμένα ;
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 [OFFTOPIC] Εεευχαριστώ. Προς το παρόν, κάνω «αγροτικό» στο DivX & DVD Authoring. Πιο μετά, έχω πρόταση να «απλωθώ» και προς Software μεριά. Αν και δεν ξέρω, ο Eusebius είναι μεγαλόσωμος; Θα χωράμε και οι δύο; Ή θα τραβάει την κουβέρτα όλη γι' αυτόν κι εγώ ξεσκέπαστος; Πολλά και καυτά ερωτήματα. [/OFFTOPIC]
jakegate7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Συγχαρητήρια και από εμένα ρε parsifal για το μονδεριλικι...Σορυ για το offtopic edit:Συγχαρητήρια και στο poulino για το μονδεριλικι..καλά πότε γίνατε ρε παιδιά modretors και δε το πήρα χαμπάρι???
DIMITRISG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 δεν παιρνω ειδοποιησεις απο τις 19:00 περιπου, το χει κι αλλος το problem ?
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ξεκόλλησε μάλλον. Ξύπνησα και με περίμεναν 80 (!) ειδοποιήσεις στο Inbox.
DIMITRISG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ξεκόλλησε μάλλον. Ξύπνησα και με περίμεναν 80 (!) ειδοποιήσεις στο Inbox. o parsifal ρίχνει τον server παιδιά ! τυχερακια, ειχες πράμα για τον πρωνο καφέ, εγω μονο 14!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.