Προς το περιεχόμενο

κουφο με helpdesk.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αδερφια μου καλη χρονια(μια και ειναι το πρωτο post το 2008)εχω συνδεση αοριστου εδω και 3 χρονια περιπου και σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος.

πριν ομως απο καιρο χρειαστηκε να τους καλεσω για να τους κανω την εξης απλουστατη ερωτηση,στην οποια ηξερα φυσικα την απαντηση αλλα επειδη μου την ειχε πεσει ενας ιος,ειχε πηξει ο εγκεφαλος μου.

ΕΓΩ-παρακαλω μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να κανω μια συντομευση για τη συνδεση μου στην επιφανεια εργασιας.

ΟΤΕ(αντρας)-δεν το γνωριζω αυτο...

ΕΓΩ-καλλα και τοτε ποιος ξερει?

ΟΤΕ-δεν ξερω,εσεις γιατι δεν ξερετε????

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!:confused:

Δημοσ.

ειχε πηξει ο εγκεφαλος σου η δεν ηξερες πως κανεις μια συντομευση;

θα παρω αυριο να μου πουνε τι να κανω με εναν ιο που εχω εδω :) :) :)

αδερφια μου καλη χρονια(μια και ειναι το πρωτο post το 2008)εχω συνδεση αοριστου εδω και 3 χρονια περιπου και σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος.

πριν ομως απο καιρο χρειαστηκε να τους καλεσω για να τους κανω την εξης απλουστατη ερωτηση,στην οποια ηξερα φυσικα την απαντηση αλλα επειδη μου την ειχε πεσει ενας ιος,ειχε πηξει ο εγκεφαλος μου.

ΕΓΩ-παρακαλω μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να κανω μια συντομευση για τη συνδεση μου στην επιφανεια εργασιας.

ΟΤΕ(αντρας)-δεν το γνωριζω αυτο...

ΕΓΩ-καλλα και τοτε ποιος ξερει?

ΟΤΕ-δεν ξερω,εσεις γιατι δεν ξερετε????

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!:confused:

Δημοσ.

Αυτό ξεκινάει από το γνωστό πρόβλημα ότι στα περισσότερα help desk ξέρουν να απαντάνε στο first level μόνο προκαθορισμένες πηθανές ερωτήσεις. Ο κόσμος που τα στελεχώνει πολλές φορές δεν έχει ούτε καν Η/Υ σπίτι του. Δεν το λέω τυχαία αυτό έχω εμπειρία στο θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...