Προς το περιεχόμενο

Vista και CPU

dust7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχουμε τον ιδιο επεξεργαστη απο οτι υποψιαζομαι καποιο προγραμμα που θα εχεις κανει εγκατασταση θα χρισημοποιει τον επεξεργαστη σε backround σαν service ισως καποιο προγραμμα antivirus ή οτιδηποτε αλλο

πηγαινε control panel -administrative tools -reliability and performance

πατισε πανω στην cpu και δες ποια εφαρμογη χρισημοποιει τον επεξεργαστη

Δημοσ.

Αμα/όταν βεβαιώσεις πως κανένα πρόγραμμα δεν τρώει πόρους απο το σύστημα,παραμόνο τα vista απο μόνα τους θα σε πρότεινα

είτε να περιμένεις μέχρι το sp1 ή να εγκαταστήσεις κάποια stability updates που υπάρχουν.Διορθώνουν κατι τέτοια

Δημοσ.
Αυτο ειναι το θεμα που με εκνευριζει οτι δεν βλεπω κατι να χρησιμοποιει cpu!!!Πως γινεται αυτο ρε παιδια????

Δεν έχω Vista στο pc μου για να σου πω σίγουρα αλλά μήπως υπάρχει ένα κουμπάκι "Administrator" στον task manager που πατώντας το σου δείχνει κάποιες επιπλέον εφαρμογές που τρέχουνε;

Αν είπα "πατάτα" απλώς προσπέρνα το :P

Επίσης μήπως παρατηρείς και αυξημένη χρήση του σκληρού όταν ανεβαίνει το usage του επεξεργαστή;

Δημοσ.

Γιά δοκίμασε και αυτό :

Από τον Πίνακα Ελέγχου, Εργαλεία Διαχείρισης, Υπηρεσίες και απενεργοποίησε την Superfetch ( Συντήρηση και βελτίωση του συστήματος με τον χρόνο κλπ...)

Δημοσ.

Αν έχεις ας πούμε 3 antivirus λογικό είναι να τρώει cpu.

Kαι τα vista όντως τρώνε πολύ χόρο και τρώει λίγο cpu.

Εγώ έχω windows xp professional sp2 και έχω το θέμα του windows vista.

Tα windows xp ακόμα μια χαρά ειναι.

Δημοσ.
Δηλαδή αν κάποιος προσπαθεί να βάλει σε Windows '98 να τρέξει κάποιο πρόγραμμα των XP, το οποίο μπορεί να μην τρέχει, θα φταίνε τα XP? ή ήταν τα XP ελαφριά σε σχέση με τα Windows '98 όταν βγήκανε?

Σήμερα γιατί όλοι έχουν XP?

Έτσι ακριβώς θα έχουνε όλοι Vista αύριο-μεθαύριο και τα καινούρια προγράμματα που θα βγαίνουν, θα παρουσιάζουν ασυμβατότητα στα (ήδη) παλιά Windows XP!!

Τα προγράμματα προχωράνε μαζί με τα λειτουργικά συστήματα!

Σωστη παρατηρηση μονο που τα xp εχουν απιστευτη συμβατοτητα με σχεδον τα παντα. Μπορει να μην εγινε αυτο απο την αρχη αλλα αυτη τη στιγμη δουλευουν ρολοι.

Απ'την αλλη εχω μεινει καταπληκτος με το ποσα προγραμματα ΔΕΝ δουλευουν με τα Vista αλλα θελουν μια ειδικη 2008 version που αν δεν ξερεις αντε τρεχα να την βρεις.

Δημοσ.

Βοηθήστε λίγο ρε παιδιά να δούμε τι θα κάνω με το αρχείο mfpmp.exe στο system32 γιατί αρχίζει τη δράση του με το πού ανοίγω τον windows media player καί γαμάει την cpu.

Είναι σχετικό με την αναπαραγωγή προστατευμένης μουσικής καί ίσως να μπήκε τελευταία μετά από κανένα update καί ψάχνοντας σχετικά βρήκα ότι αν θες να μην τρέξει πρέπει να πας να τού αλλάξεις τα δικαιώματά σου σε full access καί μετά να το μετονομάσεις σε mfpmp.exe.bak

Αλλά δεν μπορώ να δώσω full access στα δικαιώματά μου καί ως εκ τούτου δεν με αφήνει να το πειράξω.

Any idea?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...