tzekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας. Έχω ένα pc με μητρική Gigabyte GA-81945GZME-RH με 2 θύρες για ram (ddr2). Επειδή ήταν κάπως αργός, αποφάσισα να πάρω κι άλλη μνήμη. Είχα μια 512ΜΒ ddr2 και πήρα 2 ddr2 dual channel, συνολικά 2 GB.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554001 Όμως όποτε βάζω κάποια από αυτές, δεν ανοίγει η οθόνη (δουλεύουν όλα, ακόμα και το ανεμηστιράκι της καρτας γραφικών, αλλά κάτι γίνεται). Έχω δοκιμάσει να τις βάλλω με κάθε συνδιασμό! Μια την μια (των 1 GB) μια την άλλη, μια στην μία θύρα μια στην άλλη, τις συνδύασα και με την 512 αλλά τπτ. Όποτε υπάρχει μια απ'τις 2 των 1GB, η οθόνη δεν ανοίγει! Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει και το τι πρέπει να κάνω; Μήπως, να αρχίσω από τώρα να κλαίω τα λεφτά μου;
Black Demis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Απο οτι καταλαβα η μιτρικη σου υποστιριζει μνημες DDR II 533/400 και αυτή η μνήμες που αγόρασες είναι παραπάνω(αν δεν κάνω λάθος)
tzekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Αυτό πρέπει να είναι, γιατί οι μνήμες οι καινούργιες είναι στα 675 ΜHz. Και τώρα; Τι κάνω;
Black Demis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Πουλάς σε κάποιον της μνήμες και παίρνεις καινούργιες εκτός αν γίνεται να της πας πίσω και να πάρεις άλλες... Αυτη πρέπει να σου κάνει: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=842494
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε να βάλεις την παλιά, να μπεις στο bios να βάλεις ταχύτητα με διαιρέτη και βολτ για τις καινούργιες, να σώσεις, να τοποθετήσεις τις καινούργιες και να μας πεις νέα
tzekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 frenzy αυτό που μου ζητάς είναι τρελό! (δεν ξέρω να το κάνω) αλλά θα το δοκιμάσω! Έτσι κι αλλιώς τι έχω να χάσω; μόνο ~50 ? Πάντως μου κάνει εντύπωση: όλες οι ddr2 στο e-shop από 667 ξεκινάνε, δλδ όποια και να'παιρνα δεν θα έκανε!
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 δεν είναι τρελό βρε. Θα σώσεις τις ρυθμίσεις θα σβήσεις το pc θα βέλεις τις καινούργιες και θα το ξανανοίξεις. Αν πάει κάτι στραβά κάνεις clearcmos που θα έπρεπε να το έχεις κάνει ήδη αφού αλλάζεις μνήμες και δεν ξέρεις απο bios
Black Demis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 frenzy αυτό που μου ζητάς είναι τρελό! (δεν ξέρω να το κάνω) αλλά θα το δοκιμάσω!Έτσι κι αλλιώς τι έχω να χάσω; μόνο ~50 ? Πάντως μου κάνει εντύπωση: όλες οι ddr2 στο e-shop από 667 ξεκινάνε, δλδ όποια και να'παιρνα δεν θα έκανε! Μην το λες βρήκα μια στα 533:lol: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554762
tzekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Χμμ, μάλιστα. Από ότι φαίνεται αυτήν θα έπρεπε να πάρω (κακώς δεν ρώτησα). Πάντως απ'το bios δεν είδα να μπορώ να κάνω και πολλά! Άλλαξα μια επιλογή από auto στα 400 ΜHz σε manual και 533 MHz και πάλι τπτ. Πρέπει να κάνω overclock ? Να βάλλω κανένα πρόγραμμα; frenzy τι λες; έχω καμια ελπίδα;
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 ανέβασε φωτο από bios γιατί δεν μπορώ έτσι κουτουρού
tzekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 ανέβασε φωτο από bios γιατί δεν μπορώ έτσι κουτουρού έφτασεεεεεεε....
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Πάτα Ctrl+F1 στο αρχικό μενού του bios και ξαναστείλε το ίδιο μενου να δω και βολτ. Επίσης πες μου τι βολτ θέλουν οι μνήμες σου
tzekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 πάτησα το ctr+F1 στο αρχικό μενού αλλά το μενού με τις συχνότητες δεν άλλαξε. Το μόνο που βρήκα στο bios σχετικά με volts: και για τις μνήμες δεν ξέρω πόσα βολτ είναι !!!!
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μου φαίνεται περίεργο που δεν αλλάζει. Πατάς ctrl+F1 να μπεις στο bios και ξανά ctrl+F1 όταν μπεις;
tzekas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 πατάω delete για να μπω στο bios, και με το ctr+F1 δεν αλλάζει τπτ. Επίσης, επειδή ρώτησα τώρα ένα φίλο, η κεντρική σελίδα του bios δεν περιέχει το M.I.B. όπως θα έπρεπε. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνω update το bios ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.