spid_x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Θελω να παιζω δικτυακα παιχνιδια στο Playstation 3? Ειναι καλη λυση ενα Wireless router? Εχω οτενετ 768 PStn. Εχετε να προτεινετε καποιο? Τι λετε για αυτο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102
kostasSTi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Καλό είναι, δε θα χρειαστείς κάτι παραπάνω. Εγώ σου προτείνω και το US Robotics 9108 αν σου κάθεται καλύτερα...
Dragonheart Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Εγω εχω το speedtouch 585 κυμενεται περιπου στα ιδια χρηματα και μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα, αν θελεις κοιταξε το και αυτο. Παντως σε γενικες γραμμες ενα wireless router επιβαλεται αν ειναι μακρυα απο το ps3 για να μην μπλεξεις με καλωδια και ιστοριες.
plintiriopiaton Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Θελω να παιζω δικτυακα παιχνιδια στο Playstation 3? Ειναι καλη λυση ενα Wireless router? Εχω οτενετ 768 PStn. Εχετε να προτεινετε καποιο? Τι λετε για αυτο.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102 Το PS3 έχει wireless μόντεμ και παίζεις παιχνίδια όπως εγώ το Ridge Racer, Sega Rally και τόσα άλλα οπότε ένα Phillips που πήρα δώρο με την Connex είναι μια χαρά...δεν εχω κανένα πρόβλημα απλά μια ταχύτητα 1 και πάνω ίσως να σε βοηθήσει περισσότερο μιας και οι αντίπαλοι παίζουν με 24 και βάλε και βλέπεις κάτι αυτοκίνητα να σου φεύγουν με χίλια...ενώ δεν υπάρχει μηχανικό πρόβλημα στο αυτοκίνητο σου. απλά η γρήγορη ταχύτητα σίγουρα βοηθάει περισσότερο.
ffseriespower Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως αν και θα μπορούσα να χρισημοποιήσω wireless (μιας και έχω τον απαραίτητο εξοπλισμό) χρισημοποιώ ethernet γιατί όπως έχω παρατηρήσει είναι αισθητά πιο γρήγορο.
spid_x Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Τελικα πηρα αυτο το Linksys ξερει κανεις που μπορω να βρω τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω στο play για τη συνδεση? Μου ζητουσε πολλα πραγματα και ψιλομπερδευτηκα
helius Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Με to wireless θα εχεις χειροτερη ποιοτητα στα παιχνιδια online. Εγω το γυρισα παλι σε ethernet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.