kostas_tech Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εγω το εψαξα και δεν βρηκα κανενα αλλο σε ασπρο. Μονο σε μαυρο ειδα διαφορα. ΤΙ καινουργιο εχει ο νεος controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εγω το εψαξα και δεν βρηκα κανενα αλλο σε ασπρο. Μονο σε μαυρο ειδα διαφορα. ΤΙ καινουργιο εχει ο νεος controller? ναι μονο σε μαυρο εχει βγει το νεο controller.εκτος απο μικρες διαφορες στο design αλαξαν τον μηχανισμο των joysticks κατι που σε καποιους δεν αρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_tech Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δηλαδη εγινε καλυτερο ή χειροτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δηλαδη εγινε καλυτερο ή χειροτερο? νωμιζω εχει μικροτερη αντισταση αλλα δεν εχω χρησιμοποιήσει το "παλιο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει πειράξει κανείς το d-pad? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas16 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Για σας θελω να αγορασω ενα τηλεχειρηστήριο για το pc μου και μοθ εχουν πει οτι τα χειρηστηρια του xbox μπαινουν και σε pc ενδιαφέρομαι για αυτο Link ξερεται αν ειναι συμβατο με pc ? Επισης ειμαι συνειθισμενος σε χειριστειρια ps3 θα μπορεσω να να συνιθισω τον αριστερο μοχλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 εγω εχω πρόβλημα ρε γμτ δανειστικα ενα xbox360 controler και δε μου το αναγνωριζει το pc μου.εχω εγκατστησει τους drivers.ενσυρματο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τι windows έχεις και δεν σου το αναγνωρίζει; Εγώ με το που έβαλα τον controller σε win7 τον είδε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ με Windows 7 x64bit το βλέπει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 εγω εχω πρόβλημα ρε γμτ δανειστικα ενα xbox360 controler και δε μου το αναγνωριζει το pc μου.εχω εγκατστησει τους drivers.ενσυρματο ειναι Μήπως αυτό το χειριστήριο είναι για το Xbox360; Γιατί όσο κουλό και αν σου ακουστεί, τα ενσύρματα χειριστήρια της κονσόλας δεν κάνουν για το PC! Μόνο τα ασύρματα και αυτά θέλουν επιπλέον περιφερειακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τι windows έχεις και δεν σου το αναγνωρίζει; Εγώ με το που έβαλα τον controller σε win7 τον είδε κανονικά Windows 7 Ελληνικά 64 bit. Οταν πάω στην διαχειριση συσκευων λέει οτι αυτη η συσκευη λειτουργει κανονικά.στα παιχνίδια δε μου το αναγνωρίζει. Μήπως αυτό το χειριστήριο είναι για το Xbox360; Γιατί όσο κουλό και αν σου ακουστεί, τα ενσύρματα χειριστήρια της κονσόλας δεν κάνουν για το PC! Μόνο τα ασύρματα και αυτά θέλουν επιπλέον περιφερειακό. στον φίλο μου απο τον οποίο το δανείστεικα λειτουργεί κανονικά στο pc του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κάνουν και παρακάνουν τα ενσύρματα χειριστήρια. Και γω ενσύρματο έχω. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση ingame που πρέπει να κάνεις; Για να το βλέπει στη διαχείριση έπρεπε να δουλεύει. Όπως είπα και γω και ο φίλος πιο πάνω, χρησιμοποιούμε Win7 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 σε κανένα παιχνίδι δε μου το αναγνωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGOR78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα παιδια,μια ερωτηση να κανω το χειριστηριο της ms xbox360 που λετε υποστηριζει ολα τα παιχνιδια του υπολογιστη? και αθλητικα και fps? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas16 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι και τα δυο αλλα στα Fps δεν λεει και πολλα (μιλαω εκ πειρας) πριν 4 μερες το πηρα και ηδη το δοκιμασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα