therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αυτο το θεματακι που εχει αναφερθει που καιγεται μια ασφαλεια στο ασυρματο ανταπτορακι το χει παθει κανεις? Εγω απο τοτε που ακουσα αυτο το ενδεχομενο σταματησα να χρησιμοποιω το ασυρματο χειρηστηριο...
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 ρε παιδια γιατι το μαυρο ασυρματο xbox controller ειναι ποιο ακριβο απο το ασπρο;
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Είναι ποιο leet το μαύρο και το χρεώνουν παραπάνω
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Είναι ποιο leet το μαύρο και το χρεώνουν παραπάνω σωστος να ροτισω και κατι ακομα το battery pack δεν ειναι ενοχλιτικο εκι που βρισκετε; ισχιει οτι τo xbox controller ειναι συμβατο με περισσοτερα παιχνιδια απο οτι τα υπολοιπα χειριστηρια;
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 επεισης μπορει να μου πει καποιος αν εδω εχουν το παλιο η το καινουριο ασυρματο controller,γιατι αυτοι στο ebw ειναι τοσο λαλακες που εχουν βαλει μια φωτο του παλιου controller και δυο του καινουριου http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8606/Microsoft-XBOX-360-Official-Windows-Wireless-Controller-Joypad-Ασύρματο-Χειριστήριο-για-υπολογ-b
Bigi444444 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Πριν κάπου 20 μέρες πήρα από το ebw το μαύρο το ενσύρματο όμως.Και είναι αυτό το μαύρο-γκρι.Το οποίο παρεμπιπτόντως μου ήρθε κινέζικο (μέχρι και το manual) και μου δίνει μια αίσθηση λες και είναι μαϊμού.Γι αυτό προφανώς το έδιναν 23 ευρώ... Για το ασύρματο δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει, πάντως με το ενσύρματο έτσι είχε η φάση πριν λίγες ημέρες.
Tompgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Αυτο το θεματακι που εχει αναφερθει που καιγεται μια ασφαλεια στο ασυρματο ανταπτορακι το χει παθει κανεις? Εγω απο τοτε που ακουσα αυτο το ενδεχομενο σταματησα να χρησιμοποιω το ασυρματο χειρηστηριο... Ναι μου καηκε, και πηρα ενσυρματο xbox controller. Αλλα μου την σπαει λιγο το καλωδιο και ψηνομαι να παρω παλι wireless το battery pack δεν ειναι ενοχλιτικο εκι που βρισκετε; Οχι εμενα προσωπικα δεν με ενοχλουσε.
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ναι μου καηκε, και πηρα ενσυρματο xbox controller. Αλλα μου την σπαει λιγο το καλωδιο και ψηνομαι να παρω παλι wireless εγγυηση δεν εχει;και για πες το ασυρματο ειταν το παλιο(γκρι joysticks και ματ γκρι κατω σασι) η το καινουριο(μαυρα joysticks και γιαλιστερο μαυρο κατω σασι);
mainboardER Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 απο εδω στελνουν και ελλαδα χωρις μεταφορικα; http://www.amazon.com/Microsoft-Wireless-Controller-Windows-JR9-00011/dp/B004QRKWKQ/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1307379291&sr=1-4
mainboardER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 απ οτι βλεπω μαλον το νεο xbox controller ειναι μονο για xbox ισχυει κατι τετοιο;
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ποιό νέο controller εννοείς? Εγώ αγόρασα από amazon το μαύρο έκδοσης 2011 και δουλεύει κανονικότατα.
mainboardER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 αυτο ειναι το καινουριο,με τα μαυρα joysticks και dpad και μαυρο γιαλιστερο κατω μερος
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Aν σε βοηθάει, αυτό που αγόρασα είναι το παρακάτω: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003VD56KW/ref=oss_product
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα