Bourdoulas Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Το Play & Charge είναι κάτι τελείως διαφορετικό δεν κάνει. Δεν γνωρίζω κάτι για μαγαζί από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δες εδώ. Εγώ τέτοιο έχω στον υπολογιστή μου και όλα είναι ρολόι. +1000 από ebay το είχα αγοράσει γύρω στο 5ευρω (νομίζω ήταν σε κάποιο promotion) και ειναι άψογο. Μπορείς να συνδέσεις και δεύτερο χειριστήριο για co-op παιχνίδια χωρίς έξτρα καλώδια και ιστορίες. Λιώνω με τον πιτσιρικά πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) για αγορα μεσω ebay η amazon ποιο ειναι πιο αξιοπιστο?αντικαταβολες δεν εχουν ε? Sent from my Nexus S using Insomnia Επεξ/σία 9 Απριλίου 2012 από Junior22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speed Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά την βοήθεια σας !!! Αγόρασα το ασύρματο controller το εγκαθιστώ σε windows 7 64 το αναγνωρίζει το pc μου εως εδω καλά ... Πάω λοιπόν να το ρυθμίσω και παρατηρώ οτι to Lt και το RT τα βλέπει σαν Ζ axis και όχι σαν κουμπιά ... Προσπαθώ να το εγκαταστήσω και σε ένα laptop και το ίδιο πρόβλημα... Είναι ελαττωματικό η κάτι άλλο πρέπει να κάνω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Έτσι είναι, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στα LΤ και RT ανιχνεύεται όλη η διαδρομή του πατήματός τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speed Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Στα παιχνίδια όμως πως το ρυθμίζω ??? Πχ στο Alan Wake ta χρησιμοποιεί για να μετακινήσω δεξιά και αριστερά την κάμερα πράγμα που δεν βολεύει ... Και δεν βρίσκω επιλογή για ρυθμίσεις .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Tα παιχνίδια εξαρτάται από το αν υποστηρίζουν XBOX360 controller. Σε άλλα λειτουργούν ανάλογα με τη πίεση που τους κάνεις και σε άλλα ως απλά κουμπιά. Για το Alan Wake δεν ξέρω, δεν το έχω παίξει ακόμα, αλλά ειδικά για το παιχνίδι αυτό, να είσαι 100% σίγουρος ότι ο χειρισμός του είναι όπως στο XBOX360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sardam Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω αν το χειριστήριο που παραθέτω στο link θα λειτουργήσει κανονικά σε windows 7. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει σε windows 8 και μπορεί να επιβεβαιώσει, θα είναι ακόμα καλύτερα. Εχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω με 8άρια, αλλά ακόμα και με την επιβεβαιώση ότι δουλεύει στα 7άρια, θα πάρω το ρίσκο. Ευχαριστώ. link : http://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-360-accessories/microsoft-xbox-360-controller/prod760680pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εγω εχω 2 χειριστηρια xbox για pc απο την εποχη των svista και μια χαρα λειτουργουν στα windows 8 που εχω πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω αν το χειριστήριο που παραθέτω στο link θα λειτουργήσει κανονικά σε windows 7. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει σε windows 8 και μπορεί να επιβεβαιώσει, θα είναι ακόμα καλύτερα. Εχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω με 8άρια, αλλά ακόμα και με την επιβεβαιώση ότι δουλεύει στα 7άρια, θα πάρω το ρίσκο. Ευχαριστώ. link : http://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-360-accessories/microsoft-xbox-360-controller/prod760680pp/ Οχι απλα θα λειτουργει...αλλα ολα τα παιχνιδια το εχουν σαν "προτυπο" στις ρυθμισεις τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το gamepad στο Bioshock infinity και δεν τα καταφέρνω γνωρίζει κανείς πως γίνεται; Ok το βρήκα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2013 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sardam Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Να ευχαριστήσω τα παιδιά για τις απαντήσεις, και να επιβεβαιώσω πως το gamepad δούλεψε μια χαρά σε windows 8. Plug and play κατάσταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Επηδη τα παιζουν συχντα τα λαστιχακια των αναλογικων μοχλων μπορω να βρω τα γνησια απο ebay η καπου αλλου γιατι τα imitation χαλανε σε χρονο ρεκορ παλι.. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coolfear Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα,μηπως ξερει κανεις που μπορω να το βρω απο "αξιοπιστο" καταστημα? Απο οτι εχω δει τα γνωστα e-shop,plaisio,you κλπ δεν το εχουν,το εχουν μονο πακετο μαζι με μοχλο 360. PS:Δεν ημουν σιγουρος αν επρεπε να το ποσταρω εδω ή στο forum για pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Mπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο? http://www.ebay.co.uk/itm/PC-Wireless-Gaming-USB-Receiver-Adapter-For-Xbox-360-Controller-/260927335309?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item3cc07b2b8d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα