Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με vga nvidia 6800go

DarkAn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν notebook fujitsu-siemens amilo m3438g με κάρτα γραφικών 6800go.

Πριν 10 μέρες μάλλον χάλασε και τον έστειλα στην alman hellas που μου επιβεβαίωσε ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών...

Τώρα μου ζητάνε ένα υπέπογκο ποσό προκειμένου να τον φτιάξουν.

Αν κάποιος ξέρει κάποια καλήτερη λύση please την πει...

Δημοσ.

πριν μερικες μερες μου εφερε ενας φιλος ενα ιδιο που ειχε προβλημα και το ανοιξα,έχει MXM Type III κάρτα γραφικών,μπορεις να την αλλαξεις και μονος σου,μεσα σε 10 λεπτα το εχεις κανει, απλα πρεπει να βρεις καρτα vga,sto site mxm εχει αλλα ειναι πολυ ακριβες μονο στο ebay καπου ειχα δει 6600 50ευρω και στ αγγελιες εδω υπαρχει μια χ700δεν ειμαι συγουρος αλλα πρεπει να ειναι mxm

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο λαπτοπ εχω. Μερικους μηνες πριν ειχα πεσει πανω σε προσωπικο site καποιου νομιζω Γερμανου ο οποιος λογω αναβαθμισης και οχι λογω βλαβης ειχε αντικαταστασει την 6800 με καποια ΑΤΙ!

Θα ψαξω να το βρω και θα στο στειλω για να το δεις και αν πιανουν τα χερια σου το φτιαχνεις αλλιως...

Επισης ειχε και καποια tips σχετικα. Το συντομοτερο στο στελνω.

Δημοσ.
πριν μερικες μερες μου εφερε ενας φιλος ενα ιδιο που ειχε προβλημα και το ανοιξα,έχει MXM Type III κάρτα γραφικών,μπορεις να την αλλαξεις και μονος σου,μεσα σε 10 λεπτα το εχεις κανει, απλα πρεπει να βρεις καρτα vga,sto site mxm εχει αλλα ειναι πολυ ακριβες μονο στο ebay καπου ειχα δει 6600 50ευρω και στ αγγελιες εδω υπαρχει μια χ700δεν ειμαι συγουρος αλλα πρεπει να ειναι mxm

Τελικα ειναι αυτο που λεει ο φιλος, για το ακριβες στο http://www.mxm-upgrade.com/3438.html, καλη τυχη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω το ιδιο προβλημα με τον ιδιο νοτεβοοκ!!

αν επιτρεπεται τι ταξεως ποσο ζητανε στην "αλμαν" για την επισκευη?

μπορουμε να βρουμε την ΜΧΜ καρτα αλλου (εκτος απο εβαυ και σαιτ που δινουν οι φιλοι παραπανω)? παραγγελια πουθενα στην ελλαδα ως ανταλλακτικο?

καποιο νεωτερο απο τους εχοντες το προβλημα?

:-)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=132662&page=2

εδω γραφει οτι το πλαισιο φερνει τετοιες καρτες ως ανταλλακτικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...