Προς το περιεχόμενο

El Orfanato

antreas18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου απτις πολυ δυνατες φετινες ταινιες και ειναι κριμα που παιζεται σε λιγες αιθουσες.Φοβερη ατμοσφαιρα,σιγουρα οχι τρομου,αλλα πιστευω σε καθηλωνει καθ'ολη τη διαρκεια της.Την προτεινω χωρις 2η σκεψη σε οσους θελουν να ξεφυγουν λιγο απτις αναμασημενες σεναριακα ταινιες που εχουν παιχτει τη φετινη σαιζον.Δυστυχως δεν την απολαυσα οσο ηθελα καθως στην αιθουσα που ημουν, ανα 5λεπτο καποιος πεταγε και τη μ*****α του...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βλακεια ειναι κατα τη γνωμη μου εντελως προβλεψιμη και ο σκηνοθετης ειναι καλος αλλα μου φαινεται οτι μετα απο αυτο και τον Λαβυρινθο του Πανα το οποιο ηταν μεν καλυτερο αλλα μου θυμιζε Πιτερ Παν αρχιζει να μου αλλαζει αποψη:rolleyes:

Δημοσ.

Τι σχέση έχει ο Λαβύρινθος του Πάνα με αυτόν τον σκηνοθέτη; Άλλος την γύρισε εκείνη την ταινία.

Δημοσ.

νομιζω ο ιδιος την εχει γυρισει. αν οχι το στυλ ειναι ολοιδιο. Για μενα ειναι οπως ακριβως πρεπει να ειναι ενα θριλερ. Ουτε αμερικανιες ουτε τα αιματα ποταμια , απλα υποβλητικη ατμοσφαιρα.

Δημοσ.

Η ταινια ειναι πολυ καλη και καθολου προβλεψιμη, τουλαχιτον για μενα που δεν εχω δει ουτε τον Πανα ουτε το The Others. Το δε τελος δεν θα το φανταζομουν με καμια δυναμη!

Δημοσ.

Το εργο ηταν κορυφη,αλλα δυστυχως το τελος τα ψιλο φανταστικα γιατι ειχα δει το dark water(δεν τα συγκρινω,το ορφανοτρφειο ειναι πολυ καλυτερο),απλα και εκει ειχε ενα παρομοιο τελος.

Δημοσ.

Πρόσφατα είδα την ταινία,δεν μπορώ να πω,ξετρελάθηκα η θα την ξανα-δώ σίγουρα...Πάντως,πολύ καλή ταινία,πέρα απτα συνηθισμένα.

Λίγες "ξαφνιαστικές" σκηνές,καλή ηθοποιία+πολύ επιβλητική η Ισπανική γλώσσα.

Δημοσ.

Αν και μάλλον είναι το τρίτο τόπικ που το λέω και θα καταντήσει αηδία πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς

Φυσικά και άλλος ο Βayona άλλος ο Del Toro

Εδώ έχω και ένα review

http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?p=277154#post277154

Δημοσ.

Το είδα στο Village στο The Mall την πέμπτη που μας πέρασε... πολύ καλό μπορώ να πω, το τέλος με ξενέρωσε λίγο, αλλά μέσα στο εξωπραγματικό της ιστορίας είναι αρκετά ρεαλιστικό....(ξεφεύγει από τα αμερικανίστικα Happy Endings)

Δημοσ.

Την είδα κι εγώ πρόσφατα.Μ' άρεσε μπορώ να πω αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτούς που λένε όλοι ότι είναι ταινιάρα και ταινιάρα,όλοι αυτό λένε.Προσωπικά θα ήθελα 2-3 ακόμη σκηνές να με τρομάξουν.Δεν λέω ότι είναι κακή,αλλά θα χρειαστεί να την δω και 2η φορά ίσως για να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη.

Καλά,εκεί με την γριά,που ξαφνικά πιάνει την άλλη,μιλάμε πολύ κλάσιμο.

Δημοσ.

Ε ναι δεν εχει τοσο πολλες κλασσικες σκηνες που υπαρχουν σε μια ταινια τρομου αλλα πιστευω η ατμοσφαιρα ηταν τελεια και αν προσθεσεις και το δραματικο τελος,γιατι ειναι δραματικο,τοτε πιστευω οτι εχεις μια πολυ καλη ταινια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...