Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ebay Γερμανίας

stratos_sfe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ EBAY ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ..ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΑ EMAIL ΜΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ !ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ,ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟ!ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ EMAIL ΑΠΟ ΤΗΝ UPS ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΜΗΝΟΥΣ!ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ!Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ!ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΑ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP(1650EYRW)..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ!!ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...:fear::fear::shifty:ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ!ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ..ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ..

Δημοσ.

Φίλε μου ο καλύτερος τρόπος είναι να τους πάρεις τηλέφωνο και να έχεις άμμεση επικοινωνία μαζί τους για τον τρόπο της ακύρωσης, στα e-mail συμβαίνει πολλές φορές να μην απαντούνε στο e-bay....για αυτό πάρε τηλ. άμμεσα στον πωλητή!!

Δημοσ.

Γενικά με τους γερμανούς δεν ξεφεύγεις και εύκολα λόγω της τσιγγουνιάς που τους κυριεύει.

Έχουμε 3 εκδοχές.

Δεν έχει όρεξη να σε πάει δικαστικώς λόγω της απόστασης και των εξόδων αλλά κινδυνεύεις και σε μεγάλο βαθμό να σε πετάξουν από το ebay.

2.Έρχεσαι σε συμφωνία με τον πωλητή,δέχεται,πληρώνεις τα ταχυδρομικά,τα έξοδα του ebay και κάποια λειτουργικά έξοδα του πωλητή δηλαδή κανα κατοστάρικο και όλα ΟΚ.

3.Σε πάει δικαστικώς και τρέχα γύρευε.Στην γερμανία όλες οι εταιρίες έχουν και τους δικηγόρους τους.

Το χειρίστικες το θέμα πολύ βιαστικά φίλε μου.Βέβαια έχεις δικαίωμα επιστροφής αλλά μπορεί αυτός να μουλαρώσει και εσύ να τρέχεις.

Πιστεύω το καλύτερο είναι να έρθεις σε επικοινωνία με αυτόν ή το ebay και ο λόγος ότι σου συνέβηκε κάτι και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά.Και μιας και δεν ξέρεις γερμανικά θα έχετε μια ωραία συνενόηση.

Δημοσ.

Ο palawiaris μιλησε πολυ ορθα.Μην μπερδευουμε τις συναλλαγες εν Ελλαδει με αυτες του εξωτερικου και ειδικα αυτες απο αποσταση, ηλεκτρονικως.

Εκει εφαρμοζονται πολλες νομοθεσιες και η αποσταση δυσκολευει τα πραγματα.Απο την στιγμη που νικησες στο bid ή εκανες αμεση αγορα, πολυ απλα δεσμευτηκες.Το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πληρωσεις ολα της επιλογης 1 που αναφερθηκε και ολα θα ληξουν ηρεμα.

Δημοσ.

Πάρε οπωσδήποτε τηλέφωνο στον πωλητή η στην εταιρία(τι είναι δεν ξέρω)και εξήγησε τους ότι πήρες άλλο pc διότι το χρειαζόσουν άμεσα για την δουλειά σου.

Απορρίπτω την επικοινωνία μέσου E-mail δεν θα βγει τίποτα.

Αν δεν ξέρεις Γερμανικά μίλησε τους Αγγλικά οι περισσότεροι μιλούν αγγλικά αλλα ευγενικά και όχι τσαμπουκάδες και φωνές και πιστεύω θα τον ρήξεις τον τύπο.

έτσι θέλουν οι Γερμανοί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...