nfotop7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει ακουστικό bluetooth με το οποίο να συνδέονται ταυτόχρονα 2 κινητά τηλέφωνα; Ευχαριστώ
xalva Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Η Plantronics εχει αρκετα μοντελα που συνδεονται με δυο κινητα. Μπορεις να τα βρεις σχεδον σε ολα τα μαγαζια οπως e-shop, γερμανο κ.α.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 συγγνώμη αν ρωτώ σε λάθος θέμα αλλά αν θέλω να χρησιμοποιήσω το ίδιο bluetooth που τώρα έχω συνδεδεμένο με το παλιό μου κινητό, με το νέο κινητό μου, τί θα πρέπει να κάνω? εννοώ, δεν θα λειτουργεί και με τα δυο ταυτόχρονα? αρκεί να είναι το ένα από τα δύο σβηστό?
ApSiMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Για να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα και τα 2 κινητά θα πρέπει να το υποστηρίζει το ακουστικό σου αυτό. Πιο πάνω αναφέρονται αρκετά τέτοια μοντέλα. Αν δεν σε νοιάζει να είναι ταυτόχρονα και τα 2 κινητά συνδεδεμένα τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Απλά θα αποσυνδέσεις το ένα και θα συνδέσεις το άλλο!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 thnx) αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.