alex2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε ένα δίκτυο με 4 pc. Τα δύο έχουν XP Pro το ένα Vista και το δικό μου XP Home. Όλοι οι υπολογιστές έχουν το ίδιο workgroup και ο κάθε ένας έχει μία IP 10.0.0.Χ Μεταξύ όλων των υπολογιστών το file sharing δουλεύει μία χαρά εκτός από το δικό μου (XP Home). Ενώ έχω πρόσβαση σε όλους τους άλλους υπολογιστές όλοι οι άλλοι όταν πάνε να συνδεθούν με τον δικό μου βγάζει το εξής μήνυμα: \\10.0.0.3 is not accessible. You might not have permitions to use this network resource.Contact the administrator.... Access denied Το Pc μου έχει Sygate Personal Firewall 5.5 Pro και Kaspersky Antivirus 7.0.0.119 Κατά την διάρκεια των δοκιμών τα είχα κλειστά και τα δύο.Επίσης το Windows Firewall είναι κλειστό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ρε παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για την οποιαδήποτε ιδέα.
BaCkOs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε ένα laptop και αναρωτιέμαι αν τελικά βρήκε κανένας λύση σε αυτό το πρόβλημα, μπας και γλιτώσω το format
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν κάνεις από τα xp pro και τα vista δεξί κλικ στον κοινόχρηστο φάκελο από την περιοχή δικτύου και επιλέξεις Σύνδεση ως.. και γράψεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό που έχεις στα home, μπορείς να συνδεθείς; Επίσης, έλεγξε αν η υπηρεσία Κοινόχρηστων αρχείων είναι εγκατεστημένη και τρέχει. Θα το δεις στις ιδιότητες της σύνδεσης δικτύου.
BaCkOs Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 καμιά σχέση το πρόβλημα το έλυσα τρέχοντας το regedit.exe πηγαίνεις στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa και βάζεις στο "restrictanonymous" τιμή 0 κλείνεις το regedit κάνεις restart και δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.