Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικό όργανο παίζετε?

guitarist4u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

we_will_rise:

ποιο κομμάτι παίζεις στην φοτό???

''Κι είναι μύθος είναι μύθος το δασύτριχο μου στήθος''??? :lol:

(αστειεύομαι, δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες)?

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ταλαιπωρώ τις κιθάρες εδώ και 19 χρόνια κι ακόμα τίποτα... Τα κρουστά φαίνεται να με συμπάθησαν περισσότερο. Ο υπολογιστής μου όμως είναι το αγαπημένο μου όργανο.:-)

Πριν από πολλά χρόνια άρχισα να παίζω ηλεκτρική κιθάρα αλλά η σχέση μου με αυτό το όργανο τελείωσε κάπως ανορθόδοξα.

???? Δηλαδή;

Βιολί.

Χρειάζομαι βιολί σε ένα track. Αν μπορείς να ηχογραφήσεις σε wav ενδιαφέρεσαι;

εγώ 13 χρονια φλογέρα

και τώρα μαθαίνω τρομπόνι

Kι εσύ το ίδιο! :-)

Άντε μαζευτείτε να το γράψουμε να το ανεβάσουμε εδώ. (Αν δε σας πειράζει ο δημόσιος εξευτελισμός :P)

Δημοσ.

Έχω ένα δίπλωμα φλάουτο

(παίζω καμια 15αρα και βάλε χρόνια σε διάφορες ορχήστρες από συμφωνικές μέχρι jazz και ροκ αυτή τη στιγμή :devil: ),

φλογέρα, λίγο πιάνο και τώρα ψάχνομαι με ένα νέι και μια ιρλανδέζικη παροδοσιακή φλογερίτσα, την οποία μου την έκανε δώρο ο Duncan Patterson από τους Anathema :P

Δημοσ.

ηλ.κιθαρα και μπασο(μπασο το λιωνω κιθαρα ενταξει αρχισα πριν απο 2 χρονια για να αυτονομηθω λιγο απ'τους κιθαριστες και να βγαζω τπτ μονος μου αλλα το μπασο ειναι ερωτας!) παντως ψηνομαι να μαθω ακορντεον ,με ενα 2ωρακι καθε μερα σε 2 μηνες θα εχω κανει αποσβεση και στο ακορντεον και στο ραδιφωνακι μεσα απ'τ μανικι:lol:

Δημοσ.

Αρμόνιο/Πιάνο αν και το έχω εγκαταλείψει το άθλημα εδώ και μερικά χρόνια.

Ψήνομαι χοντρά πάντως μέσα στο χρόνο να χτυπήσω μια drums, που είναι το απωθημένο μου.

Δημοσ.

Έπαιζα 6 χρόνια βιολί, το παράτησα καθότι άρχισα να ακούω metal μουσική ( manowar κυρίως ). Tου χρόνου θα αρχίσω ηλεκτρική κιθάρα μιας και θα έχω περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου ;)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Αρμόνιο/Πιάνο αν και το έχω εγκαταλείψει το άθλημα εδώ και μερικά χρόνια.

Kαι εγώ αρμόνιο/πιάνο αλλά πίστεψε με φίλε μην το παρατήσεις για τα ντραμς!:P

Δημοσ.

κ γω ηλεκτρικη κιθαρα παιζω.. αν κ τωρα τελευταια την παρατησα λιγο..υποχρεωσεις γ@μωτο! παντως ειναι καθαρα θεμα αφιερωσης χρονου κ εξασκησης για να μαθει καποιος απλα να παιζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...