guitarist4u Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Αποφάσισα να θέσω ξανά αυτό το θέμα γιατί απ' ότι βλέπω όλο και περισσότεροι-νέοι κυρίως- εθίζονται στον ήχο των ηλεκτρικών μουσικών οργάνων και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας! Υ.Γ. Έγω παιζω εδώ και 2 χρόνια ηλ.κιθάρα και πραγματικά είμαι εθισμένος σε αυτήν...
Ereshkigal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Άντε αφού το ανάφερες.Πριν από πολλά χρόνια άρχισα να παίζω ηλεκτρική κιθάρα αλλά η σχέση μου με αυτό το όργανο τελείωσε κάπως ανορθόδοξα. Τώρα παίζω πλήκτρα, φλογέρα, tin whistle και κάποια στιγμή ενδιαφέρομαι να μάθω να παίζω καλύτερα αυλό μιας και με αυτό το μουσικό όργανο είμαι εντελώς αρχάρια.
alexisgt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Κιθάρα (ηλεκτρική & ακουστική) Ηλεκτρικό Μπάσσο
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Κουραζω αφανταστα τα αυτια γειτονων-φιλων-γνωστων με το μπασο μου....
Thox6s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Τύμπανα,πλήκτρα (κυρίως σε black/death μπάντες), πιάνο (όχι σε black /death ).
tanaod Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Άρχισα να παίζω πλήκτρα από τα 4,5 μου χρόνια και παίζω σχεδόν τα πάντα, από κλασική μέχρι metal και εδώ και 5 χρόνια παίζω και ακουστική κιθάρα.
guitarist4u Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Άρα καταλήγουμε πώς οι περισσότεροι ασχολούνται με την ροκ και μεταλ, οπότε και παίζουν όργανα που συνδέονται άμεσα με αυτά τα είδη μουσικής....διακρίνω κάποια έξαρση στον αριθμό αυτών που παίζουν ροκ ή όχι???
-WISE- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 ηλεκτρικη κιθαρα!η οπως λενε οι μεγαλυτεροι...ηλεκτρονικη... Κουραζω αφανταστα τα αυτια γειτονων-φιλων-γνωστων με το μπασο μου.... ελα ρε porco να φτιαξουμε μια μπαντα!!
Nistasle Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Βιολί. Τώρα θέλω να πάρω κανά πιανάκι να μάθω να παίζω κανά 'βαρκούλα του ψαρά' σε πιο progressive έκδοση
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 ελα ρε porco να φτιαξουμε μια μπαντα!! Με μπασο κ κιθαρα,αυτα που νομιζω πως θα θες να παιξουμε δεν παιζονται,κανα αρμονιο κ πολυ ειναι(xoxoxox,lol,xoxo!!!!:mrgreen:)
liopyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 μπάσσο κι εγώ... και αν θέλω να διώξω τους γύρω μου, γρατσουνάω καμμιά κιθάρα... οι ειδικές περιπτώσεις ανθρώπων που με αντέχουν να παίζω και κιθάρα, φεύγουν όταν ξεκινάω να τραγουδάω... πρόσφατα βέβαια, ανακάλυψα και μία κιθάρα μου μου πάει γάντι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.