Προς το περιεχόμενο

Altec και 24Mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ενεργοποιήσει την προσφορά της Altec μέσω του RAM για 3μηνη σύνδεση στο 1Μbps. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την Altec και μου είπαν αν θέλω να αναβαθμίσω την σύνδεση μου στα 24 χωρίς καμία δέσμευση μόνο με 20 ? το μήνα. Τους ρώτησα αν περιλαμβάνει και το πάγιο της γραμμής και μου είπαν ότι ειναι μέσω Α.ΡΥ.Σ και δεν έχει κάποιο άλλο επιπλέον κόστος. Τσέκαρα και το σάιτ τους και μάλλον ισχύει αυτό που μου είπε. Μήπως υπάρχει κάποιος "λάκκος" που δεν τον βλέπω;;;

Δημοσ.

Κανένας λάκκος, απλά θα συνεχίσεις να πληρώνεις πάγιο γραμμής τηλεφώνου στον ΟΤΕ και στην τιμή αυτή δε θα έχεις δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις (φυσικά αν σε ενδιαφέρουν μπορείς να το κανονίσεις εκ των υστέρων με κάποια εταιρία για τιμές που κυμαίνονται γύρω στα 15 ευρώ / μήνα).

Οπότε, μαζί με το τηλεφωνικό πάγιο ΟΤΕ και το τέλος απεριορίστων κλήσεων (αν το επιλέξεις φυσικά), το συνολικό κόστος Τηλεφωνίας - Ίντερνετ θα είναι 45-50 ευρώ, σε 2-3 χωριστούς λογαριασμούς, ενώ στο ιδιόκτητο κάποιας εταιρίας θα ήταν 35-40 ευρώ σε 1 ενιαίο λογαριασμό.

Δημοσ.
το συνολικό κόστος Τηλεφωνίας - Ίντερνετ θα είναι 45-50 ευρώ, σε 2-3 χωριστούς λογαριασμούς, ενώ στο ιδιόκτητο κάποιας εταιρίας θα ήταν 35-40 ευρώ σε 1 ενιαίο λογαριασμό.

Μην ξεχνάς ότι μπορεί να μην υπάρχει ιδιόκτητο στην περιοχή μου!

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...