apostolos2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εκανα add καποιον στο msn τον οποιο δεν τον ξερω καλα με email ονομα@example.com θα ηθελα να ρωτησω τι ειδους email ειναι αυτο και αν μπορω να τον εμπιστευτω, δηλαδη αν με αυτο το email μπορει να παραβιασει το pc μου.
Dark_son20 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 το τι mail έχει ο άλλος δεν παίζει βασικά κανένα ρολο στο θέμα εμπιστοσύνης
giankyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μπορεί να σου κάνει κακό, όσο κακό μπορεί να μου κάνει εμένα ο Πανούσης απ' το avatar σου
apostolos2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη δεν ειναι κατι υποπτο...αλλα κατι αλλο, τι ειδους email ειναι αυτο? υπαρχει καποιο site που να δινει τετοιο email? και πως μπορω να το κανω και εγω αυτο
GIANNISPATRA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εγώ μπορώ να φτιάξω msn με mail .. @fbi.gov..
apostolos2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εγώ μπορώ να φτιάξω msn με mail .. @fbi.gov.. αν θες πες μου και εμενα πως
GIANNISPATRA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 αλλά φυσικά η διεύθυνση δεν θα έχει επαληθευτεί.. δεν ξέρω αν επιτρέπεται όμως να το πω... μέσω pm καλύτερα...θα το λάβεις.,.
apostolos2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 αλλά φυσικά η διεύθυνση δεν θα έχει επαληθευτεί..δεν ξέρω αν επιτρέπεται όμως να το πω... μέσω pm καλύτερα...θα το λάβεις.,. πραγματικα οταν ελενχο αυτο το contact μου λεει οτι η διευθυνση δεν εχει επαληθευτει. αυτο τι σημαινει? και σε τι χρησιμευει? δεν φανταστικα οτι ειναι κακο να μου πεις τον τροπο, στειλε pm
raven360 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Στειλε και σε μενα pm πως να το κανω.. ετσι για το χαβαλε..
Praetorianos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Και από δω ένα πμ παρακαλώ. Έχει να πέσει τρελό γέλιο
mariosCS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 μα δε νομίζω να είναι κάτι "παράνομο". απλά δημιουργείς ένα live ID από εκεί που κάνεις sign in, kαι μπαίνεις μ' αυτό. Αυτό δε λέτε ?
TechnoState Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 εεεεεε...καλεεεε παιδιαααα,παιχτε με κ μενα....θελω κ εγω να γινω καουμπόϊς(fbi)..θελω κ εγω pm!
giankyr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 μα δε νομίζω να είναι κάτι "παράνομο". απλά δημιουργείς ένα live ID από εκεί που κάνεις sign in, kαι μπαίνεις μ' αυτό. Αυτό δε λέτε ? Νομίζω ότι πρέπει να έχεις και πρόσβαση στο inbox του mail που θα βάλεις για να κάνεις authenticate κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.